Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Εκτεταμένες έρευνες για τους δραπέτες των Τρικάλων

Μεγάλη αστυνομική επειχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σε ορεινές περιοχές της Ναυπακτίας, της Φωκίδας και της Βοιωτίας προκειμένου να εντοπιστούν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που μεταξύ άλλων κατηγορούνται και για τον πρόσφατο φόνο αστυνομικού στο Δίστομο.
Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι οι δράστες πιθανότατα κινούνται στις παραπάνω περιοχές χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες ώστε να κινούνται πιο εύκολα.
Τα τελευταία 24ωρα έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή που πραγματοποιούν έρευνες και στήνουν μπλόκα.
Οι έρευνες επικεντρώνονται σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, αγροικίες και αποθήκες, ενώ ελέγχονται αυτοκίνητα που κινούνται σε επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους και συλλέγονται πληροφορίες από κατοίκους των περιοχών.

Οι έρευνες της αστυνομίας στην ορεινή Ναυπακτία, έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Πέμπτη καθώς τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας κλεμμένο Ι.Χ φορτηγό δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο.
Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger