Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ο λαζόπουλος των νοικοκυραίων

Ο λαζόπουλος ξεσπαθώνει κατά της τρόικας / το πλήθος αλαλάζει /  ο λαζόπουλος μιλά για τους ανέργους και δακρύζει on-air / το πλήθος βουρκώνει, ένας κόμπος μέσα σε όλους / ο λαζόπουλος τραγουδά χατζιδάκι / το πλήθος πιάνεται χέρι-χέρι και ονειρεύεται μια θάλασσα πλατιά / ο λαζόπουλος λέει ένα αστείο με την λέξη «κλάνω» / το πλήθος γελά σαν να μην είχε γελάσει ποτέ ξανά / ο λαζόπουλος είναι ο άνθρωπος μας, είναι ο επαναστάτης που δεν μπορέσαμε να γίνουμε εμείς, ο δούρειος ίππος στην καρδιά του συστήματος.

τα φώτα κλείνουν. Ο κόσμος φεύγει. Ο λαζόπουλος βγάζει τα ρούχα της δουλειάς, ξεκολλά τα δάκρυα με τρόπο και τα βάζει στην θήκη που γράφει απ’ έξω «εργαλεία για νοικοκυραίους» / μπαίνει στο ελικόπτερο του κοντομηνά και πάει στο σπίτι του στην πάρο εξουθενωμένος από την επαφή του με τους απλούς ανθρώπους.


ο λαζόπουλος απολύει από την εκπομπή του 5 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ταξιθέτες γιατί την Τρίτη 11-6 κάνανε στάση εργασίας ως συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ / καμία αποζημίωση / καμία επίσημη ενημέρωση / το πλήθος δεν ξέρει, στα αρχίδια του, θα υπάρχουν 5 άλλοι ταξιθέτες που θα τους τακτοποιήσουν στις καρέκλες της αφέλειας, στους καναπέδες του βούρκου για να νοιώσουν άλλη μια τρίτη πως ακουμπάν την επανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger