Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Περιοδεία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη σε περιοχές του Νοτίου Πηλίου

Τις περιοχές της Αργαλαστής, του Λαύκου, του Τρικερίου, της Αγίας Κυριακής και του Πλατανιά στο Νότιο Πήλιο επισκέφθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη προκειμένου να αφουγκρασθεί εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων.
Στην Αργαλαστή ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα που προκαλούνται από την παύση λειτουργίας του αστυνομικού τμήματος της περιοχής και στο Λαύκο τονίσθηκε το άδικο του ύψους του τέλους επιτηδεύματος που καταβάλλουν οι εκεί ελεύθεροι επαγγελματίες , αφού υπολογίζεται με βάση στοιχεία παλαιότερης απογραφής, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ιδιαιτέρως υψηλό.
Τόσο στις εν λόγω περιοχές όσο και στις υπόλοιπες οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό έκαναν λόγο για παρουσίαση πλασματικών στοιχείων από πλευράς υπουργείου Τουρισμού σε ό,τι αφορά την πορεία της τουριστικής σεζόν, υποστηρίζοντας ότι το Πήλιο δεν έχει την επιθυμητή προσέλευση παραθεριστών.

«Οι όροι υπεροχής που έχει ο τόπος μας θα έπρεπε να αξιοποιηθούν έτσι ώστε να διεκδικήσουμε μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Αυτό βέβαια προϋποθέτει συγκροτημένη στρατηγική για ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικής βιομηχανίας. Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του όχι μόνο δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιες απαιτήσεις αλλά παίρνουν και μέτρα που έχουν δυσμενείς παρενέργειες» δήλωσε η κα Χρυσοβελώνη, η οποία έγινε επίσης αποδέκτης πολλών παραπόνων κυρίως από συνταξιούχους κατοίκους του Νοτίου Πηλίου.
«Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση των συμπολιτών μου. Οι μηνιαίες απολαβές τους είναι αδύνατον να καλύψουν έστω τις βασικές τους ανάγκες. Όταν ακούω τους κυβερνώντες να μιλούν για ισχυρή Ελλάδα, αναρωτιέμαι πως κάτι τέτοιο θα επιτευχθεί με ανίσχυρους Έλληνες. Επειδή έχω αποφασίσει να είμαι παρούσα σε κάθε γωνιά του Νομού μου και καταβάλλω κάθε προσπάθεια να το κάνω πράξη, η διαπίστωση που κάνω είναι κοινή : η κοινωνία έχει αιτήματα που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Πρωτίστως ζητά πολιτικές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Για μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτό αποτελεί βασική προτεραιότητα και διεκδίκηση» κατέληξε η Βουλευτής Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger