Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

το Σάββατο 8 Ιούνη σε συγκέντρωση στη Σκόπελο (Παραλία - Δημοτικό Καφενείο), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας

Ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην περιφέρεια

Ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην περιφέρεια

Aνοιχτές συγκεντρώσεις προγραμματίζει το ΚΚΕ τις επόμενες μέρες σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας.
Την Παρασκευή 7 Ιούνη σε συγκέντρωση στην Αλόννησο (Παραλία - Πατητήρι), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας ενώ σε συγκέντρωση στην πλατεία Σούρπης Αλμυρού, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Λούμας, Γραμματέας Τομέα Υπαίθρου και μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας. Την ίδια μέρα επίσης προγραμματίζεται συγκέντρωση στην Αργαλαστή, στις 8.30 μ.μ. όπου θα μιλήσει ο Βασίλης Τσαπράζης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Υπαίθρου αλλά και περιοδεία κλιμακίου του Τομέα Υπαίθρου, στις 8 μ.μ., στο Βελεστίνο.
Αντίστοιχα το Σάββατο 8 Ιούνη σε συγκέντρωση στη Σκόπελο (Παραλία - Δημοτικό Καφενείο), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας και την Κυριακή 9 Ιούνη σε συγκέντρωση στη Σκιάθο (΄Μπούρτζι΄), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει επίσης ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας.

Τέλος τη Δευτέρα 10 Ιούνη σε συγκέντρωση στη Ζαγορά (Περαχώρα), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Λούμας, Γραμματέας Τομέα Υπαίθρου και μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας και την Πέμπτη 13 Ιούνη σε συγκέντρωση στον Αλμυρό (κεντρική πλατεία), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger