Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΑΕΚ: Η επιστροφή (;) του «φούλη» Νίκου Γεωργέα Θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Ενωση όχι ως διωγμένος

ΑΕΚ: Η επιστροφή (;) του «φούλη» Νίκου Γεωργέα
Ο βετεράνος άσος Νίκος Γεωργέας θέλει να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ


Υστερα από δωδεκάμιση χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ΑΕΚ, διάστημα στο οποίο «είχα τραυματισμούς και εγχειρήσεις σχεδόν σε κάθε μέρος του σώματός μου», ο καλός στρατιώτης Νίκος Γεωργέας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αγαπημένη του Ενωση το καλοκαίρι του 2012 λόγω της τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ η οποία απαγόρευσε στην κιτρινόμαυρη διοίκηση την απόκτηση ή ανανέωση συμβολαίων περισσότερων από τρεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών.
Ο 35χρονος τότε Γεωργέας επέλεξε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στη Βέροια με έναν και μοναδικό σκοπό! «Να επιστρέψω στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν και να τελειώσω σε αυτή την καριέρα μου όπως φαντάζομαι, όχι ως διωγμένος» όπως είχε πει σε μέλη του ΔΣ. της ΠΑΕ. Αλλωστε υπάρχει και μία άτυπη συμφωνία με τη νυν διοικούσα αρχή ότι εφόσον οι Κιτρινόμαυροι ξεπεράσουν τον ερχόμενο Ιουνιο τον σκόπελο της αδειοδότησης χωρίς συνέπειες, ο αποκαλούμενος και ως «Φούλης» θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ.
Ωστόσο τα έφερε έτσι η ποδοσφαιρική ζωή που ο έμπειρος αμυντικός καλείται να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της νυν ομάδας του Βέροιας αγωνιζόμενος ενάντια στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο σε ένα ματς που θεωρείται κομβικής σημασίας για την παραμονή ή όχι των δύο ομάδων στη Σούπερ Λίγκα.
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν ο Γεωργέας θα βρει τα ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσει την ομάδα που αγαπάει σε ένα ματς που η ήττα για την ΑΕΚ πιθανότητα θα ισοδυναμεί με την επιστροφή της κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κάποιοι πρώην συμπαίκτες του πάντως και οπαδοί της Ενωσης είναι της άποψης ότι ο 36χρονος αμυντικός ίσως και να ζητήσει να μείνει εκτός ενδεκάδας επικαλούμενος συναισθηματικά φόρτιση! Ιδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger