Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Υιοθετήθηκε πρόταση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.δημιουργίας πλατφόρμας για τα λιμάνια κρουαζιέρας

Στις εργασίες της 32ης Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών
Στις εργασίες της 32ης Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Σταυρίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευστάθιος Πλαστάρας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.


Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου στην έδρα του ΕΟΑΕΝ στη Χίο με κύρια θέματα συζήτησης :α) Μεταφορές στις νησιωτικές περιοχές και β) Θεματικός τουρισμός στα νησιά.
Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας παρουσίασαν τα αποτελέσματα της Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα τις Κοινές Διαδρομές κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Μαγνησίας με το Επιμελητήριο Σμύρνης.

Ακόμη ενημέρωσαν τα μέλη του ΕΟΑΕΝ για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων Μαγνησίας και Σμύρνης το οποίο μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει την σύναψη στενότερης συνέργειας για την ανάπτυξη των αμοιβαίων οικονομικών, πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ των δύο φορέων.

Μάλιστα αποφασίστηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση , η υιοθέτηση πρότασης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την δημιουργία πλατφόρμας για τα λιμάνια κρουαζιέρας της Ελλάδας αντίστοιχη της Cruise Tyrkiye αλλά και Ιταλικής πλατφόρμας.


O Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αθανάσιος Σταυρίδης πρότεινε την διοργάνωση Ημερίδας το Σεπτέμβριο στο Βόλο με την συμμετοχή του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) με θέμα τις αέριες και θαλάσσιες μεταφορές.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.ΣΥ.Μ κ.Μιχάλης Αδαμαντιάδης την έκανε αποδεκτή όπως και τα μέλη του Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger