Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αποστρατεύεται ο υπαχρηγός της ΕΛ.ΑΣ. - Παραμένει ο αρχηγός

apostrateuetai-o-ypaxrigos-tis-elas-paramenei-o-arxigos
Στις 10 σήμερα το πρωί ξεκίνησαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ., όπως προβλέπεται από το νόμο. 


Δύο αντιστράτηγοι του Στρατού Ξηράς έφτασαν στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου, Νίκου Παπαγιαννόπουλου, μία που ο αρχηγός του Σώματος παραμένει, προκειμένου να κρίνουν τον υπαρχηγό, τον επιτελάρχη και τους δύο γενικούς επιθεωρητές Βορείου και Νοτίου Ελλάδος.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αποστρατεύεται ο υπαρχηγός της Αστυνομίας, αντιστράτηγος, Αδαμάντιος Σταματάκης, καθώς επίσης και ο επιτελάρχης, κύριος Φλύρης, ενώ θεωρείται ότι προάγονται στο βαθμό του αντιστρατήγου ο αττικάρχης, υποστράτηγος, Γιάννης Δικόπουλος, ενώ παραμένει στη θέση του ο γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, με το νέο υπαρχηγό του Σώματος, θα συνέλθει το ανώτατο συμβούλιο κρίσεων της Αστυνομίας για τις κρίσεις στο βαθμό των υποστρατήγων.
- See more at: http://newpost.gr/post/195262/apostrateuetai-o-ypaxrigos-tis-elas-paramenei-o-arxigos/#sthash.s86fcFNU.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger