Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ-ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΙ «ΑΜ

ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΜΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΙ «ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ»-ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟΝΙΑ
ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο Onalert ο υποναύαρχος Στέλιος Φενέκος ήταν αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά για το πως εξακουλουθούσε να λειτουργεί το ελληνικό κράτος ακόμη όταν στον εργαζόμενο λαό μας επιβάλλονταν και επιβάλλονται όλοι αυτοί οι φόροι, οι βάρβαρες κοινωνικές περικοπές και μετατρέπεται σε Δούλο του 21ο αιώνα με πρόσχημα την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων και των χρεών, που προκάλεσε η κερδοφορία του κόσμου του πλούτου.

Όλα είναι Ψέματα.
Όλα είναι Πρόσχημα.

Λόγια του αέρα οι «εθνικές αμυντικές ανάγκες».
Χαρτιά χωρίς καμιά αξία οι εκθέσεις-μελέτες των Επιτελείων.
Όλα είναι αποτέλεσμα συνδιαλλαγής της κυβέρνησης με τους εμπόρους όπλων και τις αντίστοιχες κυβερνήσεις. Όλα είναι καταληγμένα από τους πολιτικούς, οι οποίοι τα επιβάλλουν στους στρατιωτικούς, που τους χρησιμοποιούν ως πιόνια για να νομιμοποιήσουν τις προειλλημμένς αποφάσεις τους  -συχνά με την σύμφωνη γνώμη τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αχαρακτήριστος ΑΓΕΕΘΑ...


Δείτε το πως έδρασε ο Τσοχατζόπουλος, που σήμερα είναι φυλακή με την κάλυψη Σημίτη, Βενιζέλου, Παπανδρέου.
Δείτε πως αποφάσισε ο Σπ.Σπηλιωτόπουλος την αγορά των F16 και τα ρωσικά συστήματα TOR M1 που πριν κατηγορούσε, με την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή.

Αυτές οι αλήθειες όμως είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο υποναύαρχος Φενέκος αποκάλυψε ότι το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο δεχόταν πιέσεις από το υπουργικό γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου για να ληφθεί απόφαση υπέρ της παραγγελίας δύο ακόμη υποβρυχίων! Η οποία και αποτέλεσε μέρος της συμφωνίας για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον Ισκαντάρ Σάφα. Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι οι αντιναύαρχοι αντιδρούσαν.
“Όταν στο ναυτικό συμβούλιο περνάει η αντίληψη ότι πρέπει να πάρετε απόφαση προς αυτή τη κατεύθυνση γιατί αυτό θέλει ο κ.υπουργός ,αντιλαμβάνεστε τι συνέβαινε…”
Σε συνέντευξη του στο onalert.gr o κ.Φενέκος διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην υπόθεση των υποβρυχίων, τονίζοντας ότι “υπήρξαν αντιδράσεις από τους ναυάρχους. Εγώ προσωπικά είπα ότι δεν μπορεί να παραγγέλνεις υποβρύχια 1,6 δις και να κόβεις μισθούς και συντάξεις. Μάλιστα σε επόμενες συνεδριάσεις υπήρξαν αντιναύαρχοι που αντέδρασαν σ΄ αυτές τις αποφάσεις και στους τρόπους πληρωμής”.
Ο υποναύαρχος Φενέκος επιβεβαίωσε την αντιπαράθεσή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος χαρακτήρισε αυτιστικούς τους στρατιωτικούς και ειρωνεύθηκε τους αξιωματικούς ΠΝ, ρωτώντας “πότε εκπαιδεύεστε εσείς του Ναυτικού; Πριν ή μετά την δεξίωση”. Ο κ.Φενέκος είπε ότι του ζήτησε να ανακαλέσει μέχρι την επομένη το πρωί διαφορετικά θα υπέβαλλε τη παραίτησή του. Όπως κι έγινε.
Μην βιαστείτε να πείτε ότι αυτές είναι παλιές ιστορίες και δεν ενδιαφέρουν κανέναν, γιατί οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά εργάζονται εκ περιτροπής μια φορά τη βδομάδα,  ενώ όποτε διαδηλώνουν, ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος βγάζουν την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και τα τεθωρακισμένα στις πύλες του Πενταγώνου.
Οι Βενιζέλος, ο Λοβέρδος και η Διαμαντοπούλου, που ψηφίζουν Μνημόνια και προχωρούν σε «μεταρρυθμίσεις» βυθίζοντας τον λαό μας στην ανέχεια και τη δυστυχία, είχαν συμβάλλει τα μέγιστα το 2004, στην Αθώωση Τσοχατζόπουλου!

Σήμερα, η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη διαπραγματεύεται την αγορά των πανάκριβων φρεγατών FREMM, που δε θέλει κανένας ναύαρχος, «για να καταπολεμά την τρομοκρατία» στην Ανατολική Μεσόγειο υπερασπιζόμενη τις πετρελαικές εταιρείες και για να συμμετέχουν στις ιμπεριαλιστικές αποστολές ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Εμείς απαιτούμε:
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΜΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ας σκεφτούμε πόσο κόστισαν τα όπλα που αγόρασαν, τα δάνεια για να καλυφθούν οι αγορές πολεμικού υλικού και οι αποστολές ελληνικού στρατού στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ-με τους πιο μέτριους υπολογισμούς του ΥΠΕΘΑ υπολογίζονταν σε 500 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Για την συμμετοχή στην επίθεση κατά του καθεστώτος Καντάφι το ελληνικό δημόσιο πλήρωνε ένα εκατομμύριο ευρώ τη μέρα για τέσσερις (4) μήνες.
Για την συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, το ελληνικό κράτος πληρώνει 2 δις ευρώ το χρόνο!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger