Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σήμερα το στερνό αντίο στο Θανάση Νάκο

Θα κηδευτεί με τιμές εν ενεργεία υφυπουργού
Θα κηδευτεί με τιμές εν ενεργεία υφυπουργού
Στερνό αντίο σήμερα θα πούνε χιλιάδες άνθρωποι στο Θανάση Νάκο συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 2 το μεσημέρι από το Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου. Η σορός τού Θανάση Νάκου θα εκτίθεται στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό από τις 09:30 το πρωί. Η κηδεία του θα γίνει με τιμές εν ενεργεία υφυπουργού. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος. Τη Βουλή των Ελλήνων ο πρόεδρος του Σώματος κ. Μεϊμαράκης.
Ο Θανάσης Νάκος «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, σε ηλικία 63 ετών, μετά από νοσηλεία αρκετών ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Θεραπευτήριο «Υγεία» από λοίμωξη του αναπνευστικού. Στο τέλος του περασμένου μήνα ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση καρδιάς. Ο θάνατός του σκόρπισε πανελλήνια συγκίνηση.

Στη Μαγνησία χιλιάδες είναι οι πολίτες που εκφράζουν τη θλίψη τους για το χαμό του. Ο Θανάσης Νάκος ήταν ο πολιτικός, ο άνθρωπος, ο οποίος βοήθησε πολύ τον τόπο του και τους συμπολίτες του.
Εκατοντάδες είναι τα ψηφίσματα που εκδίδονται και δημοσιοποιούνται για το θάνατό του. Εκατοντάδες και οι συλλυπητήριες δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger