Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και ορέγονται...

Κάθε τρεις και λίγο η «Αυγή» επανέρχεται στο θέμα με τον τηλεοπτικό «902» αναμασώντας, με την ίδια χυδαιότητα, τα ίδια «επιχειρήματα» και τα ίδια άθλια υπονοούμενα σε βάρος του ΚΚΕ. Στο φύλλο της Παρασκευής ο Κ. Ζαγάρας αναλαμβάνει να υπερασπιστεί με ύπουλο τρόπο ύπουλες σκοπιμότητες.
Γράφει λοιπόν: «...στο τραπέζι του δημόσιου διαλόγου επανατίθεται το ζήτημα ύπαρξης ενός τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας που να εκφράζει την Αριστερά και τον ευρύτερο δημοκρατικό - αντιμνημονιακό χώρο. Αυτός βέβαια δεν μπορεί παρά να είναι ο 902 ΤV, που το 1989 στο πλαίσιο του ενιαίου Συνασπισμού είχε παραχωρηθεί η συχνότητά του στο ΚΚΕ. Πρόταση που βρίσκει σύμφωνους πολλούς, ώστε να υπάρξει ανατροπή του καθεστώτος που επικρατεί στα media».
Και: «Αναγκαίο θα ήταν, αν και για πολλούς ίσως είναι συγκυριακά "πολιτικό φάουλ", να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το τι κρύβεται πίσω από τις διαδικασίες εξαγοράς της άδειας του 902 ΤV, τα συμφέροντα και τα συστήματα διαπλοκής που κινούν τα νήματα, τους εκβιασμούς και τα αλισβερίσια».

Αυτά γράφτηκαν για τον ίδιο λόγο που γράφτηκαν και όλα τα πανομοιότυπα άρθρα που έχουν προηγηθεί στην «Αυγή». Για να υπηρετήσουν την προσπάθεια αφαίρεσης της άδειας του τηλεοπτικού «902» απ' το ΚΚΕ. Αν και μάταιη η προσπάθεια που με τόση ζέση καταβάλλουν, ας τους θυμίσουμε για μια ακόμα φορά: Η άδεια δόθηκε στο ΚΚΕ, ανήκει στο ΚΚΕ και στο ΚΚΕ θα παραμείνει. Γενικώς και αορίστως η «αριστερά» δεν πήρε ποτέ καμία άδεια.
Δεύτερο, ας βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν έχει καμία τύχη η προσπάθειά τους να εμπλέξουν το ΚΚΕ σε διαδικασίες «διαπλοκής, εκβιασμών» και σε ύποπτα «αλισβερίσια». Είναι εξαρχής καταδικασμένη σε αποτυχία. Αν πάλι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια απλώς εκτίθενται.
Τέλος, για να διαλύονται και αυταπάτες που καλλιεργούν οι του ΣΥΡΙΖΑ, η επίθεσή τους στο ΚΚΕ, στον «902», στον «Ριζοσπάστη», στα οικονομικά τους γίνεται από τη σκοπιά της υπεράσπισης των μεγαλοεπιχειρηματιών. Γι' αυτούς έχουν επεξεργαστεί πολιτική αντιμετώπισης της κρίσης. Μοιραίο να έχουν ως αντίπαλό τους το ΚΚΕ και τα δικά του ΜΜΕ. Το να υπερασπίζεσαι τον καπιταλισμό διά της πλαγίας, αντί ευθέως, δεν σε κάνει φορέα ανατροπής του καθεστώτος στα media, αλλά κομμάτι του, φορέα της ιδεολογίας και της πολιτικής της αστικής τάξης που παραμυθιάζει όσες συνειδήσεις ξεγελαστούν με το περιτύλιγμα του «αριστερού» και «αντιμνημονιακού» μέσου ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger