Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 18:30 live Κυριακή 3/3/13

ΑΕΛ - Ολυμπ. Βόλου
http://efimerida-skopelos.blogspot.gr/2013/03/1830-live-3313.html
Κακά τα ψέματα. Για την ΑΕΛ, δεν θα είναι σαν… μία βόλτα στο εξοχικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι θέλουν την νίκη. Ειδικότερα, η ομάδα του Κάμπου, που όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, όταν θέλει κάτι το καταφέρνει. Είναι ο κόσμος της, είναι η ιστορία της, είναι η φανέλα της.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΛ, έκανε… υγιεινό περίπατο στον πρώτο γύρο απέναντι στην ομάδα του Βόλου. Αλλά μέσα στο σπίτι της. Με την βοήθεια του κόσμου της. Στον Βόλο, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, και το κλίμα… μόνο φιλικό δεν πρόκειται να είναι.
Που οφείλεται όμως σημασία της νίκης σε αυτό το ματς; Η Λάρισα και ο Βόλος, έχουν διαχρονική αντιπαλότητα. Ίσως να είναι και αυτό που δίνει στον αγώνα την μορφή ντέρμπυ. Ένα μήνα πριν τον αγώνα αυτόν, είχαν αρχίσει τα ειρωνικά σχόλια μεταξύ των δύο πόλεων.  Αυτό και μόνο δείχνει τη σημαντικότητα αυτού του παιχνιδιού.
Ένας υγιείς φίλαθλος όμως, πρέπει να δει τα πράγματα αλλιώς. Λάρισα και Βόλος έχουν τρεις βαθμούς διαφορά. Οπότε από μόνο του το παιχνίδι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Έπειτα, οι Βολιώτες θα τα δώσουν όλα σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί; Μα φυσικά όχι μόνον από την πίεση των οπαδών τους. Αλλά όπως αναφέραμε και πριν, λόγω του 3-0 του πρώτου αγώνα.
Από ‘κει και πέρα, όλα θα κριθούν στο χορτάρι. Καλώς ή κακώς ούτε η προϊστορία, ούτε οι φίλαθλοι αγωνίζονται.  Όποια ομάδα δείξει περισσότερο πάθος, αυτή και θα το πάρει το παιχνίδι. Το σίγουρο όμως είναι ένα. Το Θεσσαλικό ντέρμπυ θα προσελκύσει τα βλέμματα πολλών. Θα είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι. Θα πέφτουν κορμιά.
Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα είναι μία βόλτα στο εξοχικό για την ΑΕΛ, ή αν Ολυμπιακός Βόλου υπερισχύσει στην έδρα του. Αναμονή. Λίγες μέρες έμειναν…
Του Μπάμπη Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger