Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση από Σκουριές VIDEO


 09:56
poreiaskouries210:56 Δεύτερο μπλόκο της αστυνομίας, 1,5 χιλιόμετρο έξω από τη Μεγάλη Παναγιά. Νέος έλεγχος του λεωφορείου. "Τσεκάρισμα" του διπλώματος οδήγησης του οδηγού και νέα "σημείωση" του αριθμού των πινακίδων.
 
10.48 Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στο Παλαιοχώρι. Σταματούν λεωφορεία και ρωτούν τον προορισμό τους, ενώ παράλληλα σημειώνουν τους αριθμούς των πινακίδων.
skouries 24feb
10:39 Ήδη έχει φτάσει στην Μ. Παναγία το λεωφορείο που μετέφερε πολίτες από την Αθήνα, οι οποίοι θέλησαν να συμπαρασταθούν στους κατοίκους της περιοχής.
skouries 24feb2
10:35 Δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται ήδη στις Σκουριές, ενώ κλούβες και περιπολικά και από άλλες περιοχές πλησιάζουν στο σημείο για ενίσχυση. ΦΩΤΟ
(Η ΦΩΤΟ είναι του χρήστη του twitter @northaura)
klouva skouries
 
ierissos diamartyria
Mε το σύνθημα "Βιάζεται η αλήθεια. Βιάζεται ο τόπος και η ζωή μας. Το κίνημά μας δεν φιμώνεται" οι κάτοικοι της Χαλκιδικής οργανώνουν, σήμερα, συλαλλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους. Ηδη, έχουν ξεκινήσει λεωφορεία, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με ανθρώπους που τάσσονται στο πλευρό των κατοίκων και θέλουν να συνδράμουν στον αγώνα τους, ενάντια στο τεράστιο οικονομικό και περιβαλλοντικό σκάνδαλο που συντελείται στην περιοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger