Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

H Σκιάθος έσπασε το αήττητο της ΑΕ Διμηνίου με σκορ 2-1

Η Σκιάθος έσπασε το αήττητο της ΑΕ Διμηνίου στο φετινό πρωτάθλημα. Οι νησιώτες νίκησαν 2-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα το μεσημέρι κι ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους Διμηνιώτες παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαντά λίγο πριν τη λήξη, στο 86ο λεπτό.

Mε γκολ ...από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για τη Σκιάθο που προηγήθηκε με κεφαλιά του Γκίνη ύστερα από κόρνερ του Τσάγγαρη στο 10ο λεπτό. Και πριν συνέλθουν από το σκορ οι φιλοξενούμενοι, οι νησιώτες ...χτύπησαν και δεύτερη φορά στο 8', με σουτ του Ντερβίσι, ύστερα από συνδυασμό Τσάγγαρη, Σκέμπι κι ασίστ του τελευταίου. Η ΑΕ Διμηνίου δέχθηκε δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών όταν για τρεις μήνες και 900 αγωνιστικά λεπτά, η εστία της παρέμενε απαραβίαστη. Μετά το σοκ του γρήγορου 2-0, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσαν να την μετατρέψουν σε ευκαιρίες.

Μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Μπαντά στο 86ο λεπτό, που κέρδισε σε ανατροπή του από αμυντικό ο Τσεκούρας, ενώ στο 88ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με τον Ζαρκάδα να κάνει κεφαλιά και η μπάλα να βρίσκει λίγο το κάθετο δοκάρι καταλήγοντας άουτ.
Συνθέσεις:

Σκιάθος: Παπάρας, Πρίφτι, Γκάγκας, Ναλμπάντης, Καμπουρέλης, Γκίνης, Αποστολίδης, Μουτζούρης, Σκέμπι (70' Λαναράς-85' λ.τρ. Ντάμτσιος), Ντερβίσι, Τσάγγαρης.
ΑΕ Διμηνίου: Παπούλιας, Μπαντάς, Μοράλες, Κουτσογιάννης, Γ. Χονδρός (46' Φαρασόπουλος), Φιλατζικιώτης, Μαυρίδης, Τσιουρέλης (78' Νικούδης), Ζαρκάδας, Καραπλιάγκος (69' Ατζούρης), Τσεκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger