Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Προς τον εισαγγελέα Βόλου δείτε την Βουτιά «θανάτου» απ΄ το ΙΚΑ στο Βόλο που έγινε σήμερα διότι Έχουμε επιφύλαξις για κάποιες συμπεριφορές υπαλλήλων του ΙΚΑ και της Α ΔΟΥ Βόλου από καταγγελίες για συμπεριφορές απέναντι σε απεγνωσμένους πολίτες από την Σκόπελο ...

Βουτιά «θανάτου» έκανε στις 14.10 σήμερα το μεσημέρι, ένας 63χρονος άνδρας  αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τον 4ο όροφο του κτιρίου του ΙΚΑ Βόλου.  

Επί τόπου πήγε η μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ, καθώς και ένα ασθενοφόρο, που μετέφερε τη σορό του στο Νοσοκομείο Βόλου. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 63χρονος, "βούτηξε" στο κενό από την ταράτσα του κτιρίου του ΙΚΑ και να πέσει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, επί της οδου Κουντουριώτου, όπου άφησε και την τελευταίατου πνοή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΙΚΑ Δημήτρη Κουτσούκο, τον 63χρονο αντιλήφθηκε υπάλληλος, στον τέταρτο όροφο, που τον είδε να πέφτει ενώ βρισκόταν στο παράθυρο του κτιρίου! Όπως ανέφερε, ο αυτόχειρας, δεν αποτάνθηκε στις υπηρεσίες του ΙΚΑ για να εξυπηρετηθεί, καθώς, την ώρα εκείνη λειτουργούσαν μόνο οι υπηρεσίες του ισόγειου και όχι των ορόφων.

Επί τόπου βρίσκεται και η Αστυνομία, προκειμένου να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του θύματος και να διερευνήσει για ποιό λόγο απέβη στο απονενοημένο διάβημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger