Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Καταδικαστική απόφαση το πέναλτι για την ΑΕΚ

Η ήττα από τον Πλατανιά (2-1) προσγείωσε ανώμαλα την ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχασε για πρώτη φορά μετά τη 16η αγωνιστική και ξάφνου κάθε συζήτηση περί play offs κόπηκε μαχαίρι, ενώ επανήλθε η ανησυχία για την παραμονή στην κατηγορία. Κι αυτό γιατί επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε η διαφορά από τον 15ο Άρη είναι μόλις τέσσερις βαθμοί, ενώ τις δύο προσεχείς αγωνιστικές υπάρχουν τα δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε ΟΑΚΑ και «Καραϊσκάκη» αντίστοιχα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ιωαννίδη από την Αργολίδα. Στέκονται στο πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος του Καραλή και από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων, ενώ υπάρχουν παράπονα και για ένα σπρώξιμο εντός περιοχής στον Πετρόπουλο. Πάντως ουδείς παραγνωρίζει ότι η εμφάνιση της ΑΕΚ απείχε πολύ από αυτές των προηγούμενων αγωνιστικών: δεν απείλησε πολύ, έκανε πολλά λάθη και φάνηκε να βολεύεται από νωρίς με την ισοπαλία, που τελικά ούτε αυτή κατέστη εφικτό να εξασφαλιστεί. Η επιλογή του Έβαλντ Λίνεν να χρησιμοποιήσει ως δεξιά μπακ τον Καραλή και τον Κορδέρο (!) αποδείχτηκε ατυχής, αν και ελαφρυντικό αποτελεί η έλλειψη άλλων λύσεων για τη θέση μετά τον τραυματισμό του Βλάχου.

Επιστροφή και… Παναθηναϊκός
Η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα από την Κέρκυρα και από το αεροδρόμιο οι παίκτες θα μεταβούν στα Σπάτα για προπόνηση, πριν το ρεπό της Τρίτης. Ουσιαστικά την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, από το οποίο θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Ταξιάρχης Φούντας και πιθανότατα ο Βαλεντίνος Βλάχος, που αποχώρησε με θλάση στο δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger