Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης της ΤΟ Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ πραγματοποιούν μέσα στο σαββατοκύριακο εκδηλώσεις-συσκέψεις με θέμα «Διώχνουμε τους φασίστες από τα σχολεία μας - Πολεμάμε το σύστημα που τους γέννησε».
Συγκεκριμένα:
- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης περιοχών Μαρούδα και Λάγγουρα της ΤΟ Μαθητών Πάτρας πραγματοποιούν σύσκεψη το Σάββατο 2 Μάρτη στις 6.00 μ.μ. στα Γραφεία του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34, Ταμπάχανα - λεωφορείο 1)
-Οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Προσφυγικών της ΤΟ Μαθητών Πάτρας θα κάνουν την συγκεκριμένη εκδήλωση την Κυριακή 3 Μάρτη στις 6.00 μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Πάτρας (Φωκαίας 26, Πλ. Ελευθερίας - λεωφορείο 2).

- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Κέντρου, Αγίας Σοφίας και Αγυιάς της ΤΟ Μαθητών Πάτρας διοργανώνουν εκδήλωση - σύσκεψη την Κυριακή 3 Μάρτη στις 6:30 μ.μ. στα Γραφεία του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34, Ταμπάχανα - λεωφορείο 1).
Στις εκδηλώσεις θα προβληθεί και DVD της ΚΝΕ. Στο κάλεσμά τους οι Μαθητικές Οργανώσεις σημειώνουν «Η καλύτερη απάντηση για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι η αποκάλυψη και η απομόνωσή τους. Η Χρυσή Αυγή δείχνει σαν ένοχο το διπλανό σου, που έχει άλλο χρώμα για να μη στραφείς ενάντια στους εκμεταλλευτές σου, στο σύστημα και τα κόμματά τους. Απομόνωσε τους Ναζί της Χρυσής Αυγής! Ανάτρεψε το σύστημα που τους γέννησε»!