Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Είχε ψυχή αυτή η ΑΕΚ

Είχε ψυχή αυτή η ΑΕΚ
Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Θύμισε παλιές καλές εποχές το σκηνικό που στήθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου. Παρά τη βροχή ο κόσμος είχε παλμό, δεν σταμάτησε να φωνάζει και να εμψυχώνει τους παίκτες της ΑΕΚ που παρά το δύσκολο αγωνιστικό χώρο έδωσαν και την ψυχή τους.

Σημαντικός ο βαθμός αλλά ακόμα πιο σημαντικό το γεγονός ότι η «Ενωση» σα να αποκτά και πάλι «φλόγα». Δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο αν και μάλλον η σκέψη του Λίνεν βρίσκεται στο ματς με τον Πλατανιά και η νίκη που θα ξεγράψει στο μυαλό όλων οτιδήποτε έχει σχέση με το θέμα παραμονής στην κατηγορία.


Δε θα είναι δυνατό, πάντως, ο Γερμανός να έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του το βράδυ του Σαββάτου. Ετρεξαν και πάλεψαν κάθε φάση και το έλεγαν μετά το παιχνίδι. Οτι χάρηκαν την ατμόσφαιρα, γούσταραν που αγωνίστηκαν σε ένα τέτοιο ματς.

Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι αν σε μια από τις κεφαλιές των Φέτση, Πετρόπουλου η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Μετά το άγχος θα γινόταν αποκλειστικότητα του ΠΑΟΚ που σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο θα έπρεπε να κάνει παιχνίδι και φάσεις.

Ο Λίνεν τακτικά το πήγε καλά το ματς όταν άλλαξε την εικόνα του 4-4-2 από ρόμβο σε πιο flat κατάσταση με τον Γκερέιρο δίπλα στον Μητρόπουλο. Είδε ότι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και για κανένα τέταρτο ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τη μεσαία γραμμή και έβγαζε φάσεις από τα δεξιά της άμυνας της ΑΕΚ.
Το συμπέρασμα για την ΑΕΚ τις επόμενες ώρες του σούπερ ματς είναι απλό. Εκτο σερί ματς αήττητη και 14β. σε 7 παιχνίδια στο δεύτερο γύρο. Σε ένα σύλλογο με τόσα διοικητικά προβλήματα αυτό που γίνεται από την 15η αγωνιστική και μετά μοιάζει σαν ένα μικρό, «ενωσίτικο» θαύμα.

Υ.Γ. Το έλεγαν μετά το ματς στο ΟΑΚΑ. Οτι ο Κορδέρο αποβλήθηκε στην Κέρκυρα για φάση που μύριζε κόκκινη πολύ λιγότερο από τη φάση χθες με τον Κάτσε που στην ΑΕΚ διαμαρτυρόνται για δεύτερη κίτρινη. Οπως και να έχει αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο για πάνω από 55 λεπτά το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger