Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Στο μηδέν Νίκη Βόλου, Ηρακλής Ψαχνών και... διαιτητής

Η άδικη αποβολή του Κώστα Φλίγκου κάθε άλλο παρά επηρέασε τη Νίκη Βόλου, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε... μόνη της. Παρόλα αυτά ο Ηρακλής Ψαχνών έφυγε με το βαθμό (0-0) και διεύρυνε το εκτός έδρας αήττητό του στα 10 παιχνίδια.
Ο Ηρακλής Ψαχνών λίγο έλειψε να πάρει νωρίς-νωρίς το προβάδισμα, αφού στο 10ο λεπτό ο Βίκτορ Ερέρο Πούλγκα βγήκε τετ α τετ με τον Ηλία Βούρα και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του. Η φάση της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 34ο λεπτό όταν ο διαιτητής Νίκος Ρούσσος-Μπεκετζής έβγαλε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κώστα Φλίγκο θεωρώντας -λανθασμένα- ότι χτύπησε τον Θανάση Ρεπετσά.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, πάντως, η Νίκη Βόλου κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 61ο λεπτό το σουτ του Νίκου Πουρτουλίδη από το ύψος της περιοχής βρήκε σε πόδι αμυντικού και πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιώργου Σικαλιά, στο 66ο ο Μανώλης Σκούφαλης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή
εστία, ενώ στο 92ο το σουτ του Τάσου Κυριάκου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Οι συνθέσεις
Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Φλίγκος, Βέρτζος, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (77' Χατζής), Κυριάκος, Σκούφαλης, Τάντιτς (49' Λαλίν).
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Μήτσης, Γέσιτς, Ζουλιώτης, Σέγκος (79' Στεπάνοβιτς), Πούλγκα (67' Ογιαρμπίντε), Δήμου, Ρούτσης (92' Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger