Οι οπαδοί της Ένωσης λένε πως «Το να είσαι ΑΕΚ είναι όντως διαφορετικό» και εν μέρει αποδείχθηκε και με το πώς κατάφερε η ΠΑΕ να βρει τα χρήματα για να κάνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου.
Οπως αναφέρει το aek365.gr, οπαδός της ΑΕΚ, μέλος των Supporters, εισέπραξε πριν λίγο καιρό χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία λόγω ενός ατυχήματος που είχε ο γιος του και ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι τής προσφέρει 30.000 ευρώ για να αποκτηθεί ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, με... αντάλλαγμα να επισκεφθούν τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τον γιο του για να του δώσουν κουράγιο.


Οι άνθρωποι της διοίκησης ενημέρωσαν τον συγκεκριμένο οπαδό ότι δεν προχωράει το θέμα του Κλωναρίδη αλλά το παλεύουν για τον Ανάκογλου και ο Ενωσίτης δέχθηκε να δώσει τα χρήματα για να γίνει αυτή η μεταγραφή, έχοντας την ίδια... απαίτηση: Τρεις παίκτες να επισκεφθούν τον γιο του.

Σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Ηλία Μπρουσιανό τους έδωσε τις 30.000 ευρώ και την Πέμπτη ο Ανάκογλου ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα! Στην ΑΕΚ, πάντως, ξεκαθάρισαν στον συγκεκριμένο οπαδό ότι από τη στιγμή που τα χρήματα που πήρε από την ασφαλιστική προορίζονται για τον γιο του, θα του εκχωρήσουν έσοδα που περιμένει η ομάδα άμεσα ώστε να πάρει στα χέρια του αυτές τις 30.000 ευρώ, με τις οποίες διευκόλυνε οικονομικά την αγαπημένη ομάδα του!