Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΙΚΑ-9Κ: Κοινοποιήθηκαν στα καταστήματα οι απολύσεις. Άμεσα εκτελεστές.

Απεστάλησαν χθες 7/2 από τη διεύθυνση προσω πικού του ΙΚΑ με e-mail οι απολύσεις εκατοντάδων συναδέλφων της 9Κ, ενώ ήδη σήμερα παραλαμβάνονται με διαδικασίες express οι έγγραφες κοινοποιήσεις που πρέπει να παραλάβουν οι συνάδελφοι.
Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση είναι αποκλιμάκωσης και όχι κλιμάκωσης όπως “αγωνιστικά” αναφέρει η Ομοσπονδία του ΙΚΑ.
Η τεράστια αδράνεια και οι ψεύτικες υποσχέσεις περί νομοθετικής ρύθμισης έστρεψαν τον αγώνα των συναδέλφων από τις καταλήψεις στα υπουργικά γραφεία εν αναμονή μιας ανέφικτης προσδοκίας που καλλιεργούσε έντεχνα η κυβέρνηση, η διοίκηση και η Ομοσπονδία του ΙΚΑ.
Γι αυτό παρά το γεγονός ότι έγκαιρα σε επίπεδο Μαγνησίας είχαν συλλεγεί υπογραφές για σύγκληση γενικής συνέλευσης του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ, η κωλλυσιεργία έχει οδηγήσει σε μια απόλυτη συνενοχή αποδοχής των πρώτων μαζικών απολύσεων στο δημόσιο και μάλιστα υπό το καθεστώς του ΑΣΕΠ.

Αν η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ήθελε πραγματικά και όχι στα λόγια να στηρίξει, θα είχε φροντίσει ο κλάδος μας να βρίσκεται σε μια αγωνιστική ετοιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι μηδέν στο πηλίκο και 500 συνάδελφοι στο δρόμο.Η σημερινή της, εκ των υστέρων, κινητοποίηση είναι η πρόληψη οποιασδήποτε τυχόν έκρηξης και όχι βέβαια ένας δρόμος αγώνα.
Ενημέρωση για τους συναδέλφους της 9Κ εδώ: http://asep-ate-ika.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger