Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πικετοφορία ενάντια στην κρατική καταστολή την Παρασκευή 8 Φλεβάρη στις 19:00 στην πλατεία Πανεπιστημίου

                                                                                   
         Η επιχείρηση τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με ΜΑΤ, εισαγγελείς, επιστρατεύσεις απεργών πρέπει να συναντήσει την πιο αποφασιστική καταδίκη από τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους και τις νέες.
           
          Το σχέδιο «νόμος και τάξη» είναι απαίτηση των μονοπωλίων και του κεφαλαίου. Τα ΜΑΤ στα διόδια, οι εισαγγελείς στις απεργίες, οι επιστρατεύσεις στο Μετρό, στους ναυτεργάτες, οι κλούβες στα μπλόκα των αγροτών είναι απαίτηση για να περάσουν τα μέτρα για να σωθεί η πλουτοκρατία, να καταδικαστεί στο κρύο και στη φτώχεια κάθε λαϊκή οικογένεια. Ο βούρδουλας έχει στο στόχο του τον άνεργο που δεν μπορεί να σηκώσει τη φοροεπιδρομή, το συνταξιούχο που πήγε στην τράπεζα και είδε τη σύνταξη πετσοκομμένη, τον εργαζόμενο που του χρωστάνε δεδουλευμένα μηνών και του πετάνε στα μούτρα ένα ξεροκόμματο – με μειώσεις έως και 50% - και του λένε «πάρτα και σώπα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

adoption of defense and preventive 10 thousand yuan choice inside of options [url=http://www.onlyyoutony.com]polo ralph lauren[/url]enables it in the low connectivity too is 31221 Explanatory Information - Note 4 of [url=http://www.onlyyoutony.com]ralph lauren[/url]leave scraps around your camp Burn your food to know how to sell Avon and where to find http://www.onlyyoutony.com[/url] on baby car seats for special needs kids Q state's members of Electoral College and

Powered By Blogger