Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Για τη φωτιά στις Σκουριές: Όλοι εμείς, ηθικοί αυτουργοί

Με την κοινωνία, με τους αγώνες, άμεση δράση άμεση δημοκρατία. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

Όλοι εμείς που τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο (που από τύχη δεν σκότωσαν τα ΜΑΤ) ήμασταν στον Κάκαβο και τους Σκουριές.
Όλοι εμείς που συγκρουστήκαμε στο βουνό κοντά στο εργοτάξιο.
Όλοι εμείς που διαδηλώσαμε στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στην Ιερισσό, στο Κιλκίς ενάντια στη λεηλασία τους περιοχής από το πολυεθνικό και κερδοσκόπο κεφάλαιο τους εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, τους υπεργολάβους τους EL DORADO.
Όλοι εμείς και τους ολόκληρος λαός είμαστε οι ηθικοί αυτουργοί.


Είχαν δημιουργήσει ένα καθεστώς κατοχής σε ολόκληρη την περιοχή με ιδιωτικούς στρατούς, με μόνιμη παρουσία όλων των μονάδων τους αστυνομίας, με εισβολές στα σπίτια, με δικαστικές διώξεις, με εκβιασμούς. Και όλα αυτά για να τους πείσουν με τη βία ότι ενεργούν για το καλό τους.
Με πρόσχημα την ανάπτυξη και με θεσμικούς εκβιασμούς τύπου FAST TRACK προχωρούσαν την επένδυση όλο και πιο λησταρχικά τους το βουνό και το περιβάλλον απαιτώντας κάθε τόσο χιλιάδες στρέμματα τους υλοτόμηση, χιλιάδες στρέμματα γης για εξόρυξη.
Η ιδεολογία τους ανάπτυξης δεν πείθει πλέον κανέναν, μετά τα 200 χρόνια βιομηχανικής κοινωνίας και του συνακόλουθου καπιταλισμού. Όλοι έμαθαν τι σημαίνει ανάπτυξη τους πλάτες τους φύσης και του ανθρώπινου γένους.
Δεν απευθύνονται σε ιθαγενείς, αυτό θα το διαπιστώνουν όσο η δικτατορία τους οικονομίας προσπαθεί να επιβάλλει την πρωτοκαθεδρία τους στο σύνολο των κοινωνικών αξιών.
Φωτιά τους Σκουριές: Η ισορροπία του φυσικού περιβάλλοντος με τον ανθρώπινο πολιτισμό επί τω έργω. Τα ΜΜΕ λύσσαξαν με τη σιωπή τους όσο το έγκλημα κατά τους φύσης γινόταν, και τώρα λύσσαξαν με τους κραυγές του αναθέματος και τους συκοφαντίας προστατεύοντας τα αφεντικά, ντόπια και ξένα.
Με την κοινωνία, με τους αγώνες, άμεση δράση άμεση δημοκρατία.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger