Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στο Express Skiathos η κοπή πίτας του Λιμεναρχείου Βόλου

Παρουσία πολιτικών και τοπικών φορέων του Νομού, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο πλοίο Express Skiathos, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου Βόλου.

Ο κεντρικός λιμενάρχης Βόλου Αντιπλοίαρχος Χρήστος Κανάκης, ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά, αλλά και στους ναυτικούς καλές θάλασσες. Όπως πρόσθεσε «το στοίχημα είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες, στους πολίτες και στον καθέναν που ασχολείται με τη θάλασσα».Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Θαν. Νάκος ευχήθηκε στους ναυτικούς και στο λιμενικό καλές θάλασσες, ήρεμες με αύξηση των δρομολογίων για τα νησιά μας και με ανάπτυξη για την περιοχή μας, ενώ η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη ευχήθηκε το 2013, να είναι ένα έτος, δημιουργικό και γεμάτο υγεία και πρόσθεσε «Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει ευημερία και καλύτερη πορεία της χώρας μας».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος, ευχήθηκε το 2013 να είναι λίγο καλύτερο για να μπορέσει όπως δήλωσε «το έθνος μας να ανασυνταχθεί κι αυτοί που κυβερνούν τον τόπο, ας φωτιστούν επιτέλους για να βοηθήσουν τον απλό Έλληνα πολίτη που υποφέρει και το ελληνικό έθνος, να ξαναβρεί το δρόμο του για την κορυφή».

Στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και ο της ΔΗΜ.ΑΡ. Πάρις Μουτσινάς, ενώ σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης, ανέφερε ότι, η πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή στο ξεκίνημα μιας χρονιάς που θα είναι, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «σίγουρα δύσκολη, αλλά ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη που έφυγε». Παράλληλα ευχήθηκε, αισιοδοξία, ελπίδα κι αντοχές για να ξεπεράσουμε, όπως πρόσθεσε «αυτή τη δύσκολη φάση κι ας ελπίσουμε ότι η χώρα μας και η πόλη μας να μπουν σε ανοδικό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger