Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ξηλώνουν τις κατασκευές για να μην πληρώσουν πρόστιμα οι επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης

Προθεσμία μέχρι σήμερα να ξηλώσουν τις αυθαίρετες κατασκευές, είχε δώσει η Κτηματική Υπηρεσία και ο ΟΛΒ στους επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης της Αγριάς.
Οι καταστηματάρχες τελικά άρχισαν το ξήλωμα από σήμερα το πρωί προκειμένου να μην αναγκαστούν να πληρώσουν τα υψηλά πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν, που σε κάποια περιπτώσεις ανέρχονται και στα 7.000 ευρώ.
Όπως ανέφερε ένας από τους επαγγελματίες ο Ηλίας Μάστορας, «είναι αδύνατον να πληρώσουμε αυτά τα πρόστιμα και έτσι πήραμε απόφαση να
απομακρύνουμε όλες αυτές τις κατασκευές». Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος, κλήθηκε νε πληρώσει 1.500 € στον ΟΛΒ και 6.000 € στην Κτηματική Υπηρεσία, ενώ ανάλογα ποσά καλούνται να πληρώσουν ακόμη 21 επαγγελματίες, που διαθέτουν αυθαίρετες κατασκευές στις δύο παραλίες της Αγριάς.

Επιπλέον καλούνται να απομακρύνουν τις όποιες παρεμβάσεις έχουν κάνει στα τρία ξύλινα τσαρδάκια που χρονολογούνται από το 1930, τρεις καταστηματάρχες, καθώς ο τέταρτος δεν είχε κάνει απολύτως καμία παρέμβαση. Οι τρεις είχαν τοποθετήσει νάιλον περιμετρικά και ανεμιστήρες κι έτσι και σε αυτούς ο ΟΛΒ και η Κτηματική, είχαν επιβάλλει πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger