Ατομικό πρόγραμμα έκαναν στην προπόνηση της Τρίτης στον ΟΦΗ οι Βερόν και Ιωαννίδης με τον δεύτερο να είναι δύσκολο να προλάβει το επικείμενο ματς με τηνΑΕΚ. Πρόβλημα και με Περογαμβράκη.
Τα προβλήματα στον ΟΦΗ εν όψει ΆΕΚ συνεχίζονται καθώς το απόγευμα ο Περογαμβράκης αν και μπήκε αρχικά στον κανονικό ρυθμό ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε από την προπόνηση. Την ίδια ώρα οι Ιωαννίδης και Βερόν συνέχισαν την θεραπεία με τον τελευταίο να κάνει και λίγο ελαφρύ τρέξιμο.

Για τον Ιωαννίδη μάλιστα εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να προλάβει να είναι διαθέσιμος με την Ένωση. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα να αφιερώνεται σε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας και ανάπτυξης παιχνιδιού.
Στο τέλος έγινε και δίτερμα σε μικρό χώρο. Με τον ΟΦΗ προπονήθηκε και ο νεαρός Μπαμπουλάκης. Ανήκει στην ηρακλειώτικη ομάδα αλλά είχε δοθεί ως δανεικός στην Επισκοπή. Την Τετάρτη θα γίνει νέα προπόνηση (το απόγευμα στις 4.30 μ.μ.).
* Η αδειοδότηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου απασχόλησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Συζητήθηκε ακόμα το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η εκμετάλλευση του γηπέδου του Ερασιτέχνη που βρίσκεται στην Αμμουδάρα.