Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τσάμπα «μπάχαλο»!

Αυτά μόνο στη (σημερινή) ΑΕΚ γίνονται! Επί τρεις μέρες Λίνεν, διοίκηση και παίκτες ασχολούνται με το αν θα παίξει ο Κοντοές με τον Άρη. Μέχρι ν’ ανακαλύψουν τελικά πως… δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής!

Τσάμπα «μπάχαλο»!
Αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ έχει παράδοση στα εξωαγωνιστικά «αυτογκόλ». Το συγκεκριμένο που πέτυχε όμως με την υπόθεση του Γιάννη Κοντοέ είναι αν μη τι άλλο πρωτοποριακό.

Από την Τετάρτη, λοιπόν μέχρι και σήμερα όλοι στην «Ένωση» μαδάνε… τη μαργαρίτα -παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού με τον Άρη- για το αν θα παίξει ο Γιάννης Κοντοές.

Με συνάντηση του παίκτη με τον Ανδρέα Δημητρέλο, συνάντηση του Έβαλντ Λίνεν με τους αρχηγούς, συνομιλία του ίδιου του παίκτη με τους συμπαίκτες του στ’ αποδυτήρια.

Και όλα αυτά, όπως αποδεικνύεται, τσάμπα! Διότι την Παρασκευή κι ενώ έχει προηγηθεί ολόκληρη αναστάτωση, στην ΠΑΕ ανακάλυψαν (με τη βοήθεια του νομικού εκπροσώπου Χάρη Γρηγορίου) πως ο Κοντοές -ούτως ή άλλως- δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

Ή μάλλον, για να εξηγηθεί καλύτερα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι να αποσύρει (αν αποσύρει) την προσφυγή του, διότι δεν θεωρείται μέλος της ομάδας και υπάρχει κίνδυνος ένστασης από τον αντίπαλο.

Έτσι η ΑΕΚ (λόγω της επιμονής του Έβαλντ Λίνεν και μιας ακόμα χαρακτηριστικής αδράνειας της διοίκησης) χάλασε μάταια -και ελπίζεται όχι οδυνηρά- μεγάλο μέρος της συγκέντρωσής της για τον «τελικό» με τον Άρη για ένα θέμα που στην ουσία δεν υφίστατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger