Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πάγκαλος, από τα παλιά…

Πριν από λίγα χρόνια ο Θ. Πάγκαλος δήλωνε ότι θα φύγει από την πολιτική ζωή του τόπου αν δεν επιβεβαιωθούν όσα αισχρά έλεγε περί δήθεν σχέσης του ΚΚΕ με τον «Γερμανό». Σήμερα που όλα αυτά αποδείχτηκαν συκοφαντίες, όχι μόνο δεν υλοποιεί τη «δέσμευσή» του, αλλά συνεχίζει να ασκεί πολιτική χυδαιολογώντας και λέγοντας ότι το ΚΚΕ καταψήφιζε κάθε φορά που υπήρχαν μέτρα για τη φοροδιαφυγή.

Αυτό κι αν είναι υποκρισία. Ο Θ. Πάγκαλος (στέλεχος του ΠΑΣΟΚ των χαμένων λιστών, cd και στικακίων) να κατηγορεί το ΚΚΕ ότι καταψήφιζε μέτρα για την φοροδιαφυγή! Αυτοί που μαζί με τη ΝΔ έχουν νομοθετήσει όποια φοροαπαλλαγή μπορεί κανείς να φανταστεί για τους μεγαλοεπιχειρηματίες, που έχουν θεσπίσει μόνο συμβολική φορολογία για τους εφοπλιστές, αυτοί που δίνουν το ένα προνόμιο μετά το άλλο στους επιχειρηματικούς ομίλους, να μέμφονται το ΚΚΕ ότι αρνείται μέτρα για τη φοροδιαφυγή!...
Ας μας πει λοιπόν ο γνωστός Θ. Πάγκαλος, καταρχάς, αν έφερε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, μόνοι τους ή μαζί με το ΛΑΟΣ, τη ΔΗΜΑΡ κλπ έστω και ένα μέτρο που στρεφόταν πραγματικά κατά της φοροδιαφυγής, φοροαποφυγής, φοροαπαλλαγής του μεγάλου κεφαλαίου.
Εκτός αν εγκαλεί το ΚΚΕ γιατί δεν ψήφισε τους φορολογικούς νόμους καρμανιόλα για το λαό. Γιατί υπενθυμίζουμε ότι, αν όχι το 100%, πάντως το μεγαλύτερο μέρος των φορολογικών μέτρων που έχουν ξεζουμίσει την εργατική τάξη και τους φτωχούς επαγγελματίες, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής ήρθαν.
 Κική Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger