Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Αγώνας για την ανατροπή!

Δυσβάσταχτο είναι το οικονομικό κόστος για εκατοντάδες χιλιάδες εργατικές οικογένειες που, εκτός από τα άλλα χαράτσια και φόρους, καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά στα τέλη κυκλοφορίας.
Χιλιάδες οικογένειες καλούνται να πληρώσουν ποσά από 22 ευρώ έως και 660 ευρώ (!), δηλαδή ένα μηνιάτικο περίπου. Κι αυτό με την απειλή της προσαύξησης 100% στο ποσό που τους αντιστοιχεί σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής.
Ολα αυτά, τη στιγμή που οικογένειες δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για την καθημερινή τους επιβίωση, άνεργοι που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ένα επίδομα της πείνας ή δίχως αυτό, εργαζόμενοι που βιώνουν τον εφιάλτη της μαύρης εργασίας.
Ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι δεν έχουν άλλο δρόμο από το να εμποδίσουν στην πράξη αυτές τις πολιτικές που τσακίζουν τη ζωή τους - το κεφάλαιο που
εξασφαλίζει φοροελαφρύνσεις για τους επιχειρηματίες και τους μονοπωλιακούς ομίλους - και δυστυχία για τους εργαζόμενους που παράγουν τον πλούτο. Χρειάζεται αγώνας που θα δώσει προοπτική στην κατεύθυνση η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να αντανακλούν τη ζωή τους όχι στη μοιρολατρία και στο φόβο αλλά σε σχέδιο για την ανατροπή του κάθε δυνάστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger