Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Εντοπίστηκε «μίνι καζίνο» στην Ελασσόνα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας καφετέρια στην οποία διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν ο 38χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, η 33χρονη σύζυγός του, καθώς και τρία άτομα, ηλικίας 55, 45 και 36 ετών, που συμμετείχαν ως παίκτες στο εν λόγω παιχνίδι.

Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καφετέρια οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι o 38χρονος και η 33χρονη σύζυγός του είχαν θέσει σε λειτουργία τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που ήταν συνδεδεμένοι με έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «SERVER» και στους οποίους διεξαγόταν το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», χωρίς να έχει εκδοθεί για τον σκοπό αυτό άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, στους χώρους του καταστήματος αλλά και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

- το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ
- τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές (ο Server, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 2 κεντρικές μονάδες), καθώς και οι περιφερειακές συσκευές τους (3 οθόνες, 3 πληκτρολόγια και 4 ποντίκια ηλεκτρονικών υπολογιστών)
- ένα ασύρματο χειριστήριο ενεργοποίησης - απενεργοποίησης των ανωτέρω ηλεκτρονικών υπολογιστών
- ένας ενισχυτής
- τρεις στρόγγυλες ξύλινες έδρες με επένδυση τσόχας
- είκοσι τέσσερις τράπουλες
- δύο μεταλλικά βαλιτσάκια, που περιείχαν πλήθος ζαριών και μαρκών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger