Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μένει ελεύθερος ο Κοντοές!

Τίτλοι τέλους στην παρουσία του Γιάννη Κοντοέ στην ΑΕΚ αναμένεται να πέσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς ο ποδοσφαιριστής κέρδισε την ελευθερία του, όμως για το οικονομικό σκέλος η Ενωση πήρε παράταση μέχρι την Παρασκευή, εν αναμονή της αλλαγής των κανονισμών της ΕΠΟ.
Η προσφυγή του ακραίου μπακ κατά της ΠΑΕ τελικά εκδικάστηκε κανονικά την Δευτέρα (21/1) από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο ποδοσφαιριστής δικαιώθηκε ως προς το αίτημά του να μείνει ελεύθερος (καθώς συναίνεσε σε αυτό και η ΠΑΕ, που δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι του οφείλει χρήματα), όμως για το ποσό που θα του επιδικαστεί, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει προθεσμία έως την Παρασκευή, εν αναμονή της αλλαγής του κανονισμού από την ομοσπονδία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοντοές ζήτησε μέσω της προσφυγής περίπου 280.000 ευρώ, λόγω των χρημάτων που του οφείλονται, αλλά και άλλων μπόνους που δικαιούται.

Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να περάσει η αλλαγή του κανονισμού που έχουν ζητήσει εδώ και καιρό οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας από την ΕΠΟ, με τον νέο να προβλέπει ότι οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να διεκδικούν μέσω προσφυγής μόνο δεδουλευμένα.

Εν αναμονή αυτής της αλλαγής, η ΑΕΚ ζήτησε σήμερα από την επιτροπή προθεσμία για την έκδοση απόφασης, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της προσφυγής του Κοντοέ, μέχρι την προσεχή Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger