Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στη Νίκη Βόλου

Με πιο εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στην Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όλο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της Κυριακάτικης αναμέτρησης και άπαντες θέλουν να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι εντός έδρας υποχρεώσεις για τον α' γύρο.

Η Παναχαϊκή είναι μία ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες πρωταθλητισμού τη χρονιά, ωστόσο μέχρι στιγμής πραγματοποιεί πολύ μέτρια πορεία, βρισκόμενη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι εύκολο για τη Νίκη, τουναντίον μάλιστα, καθώς η πατρινή ομάδα είναι αρκετά σκληρή και σίγουρα θα έρθει στο Βόλο με αμυντικούς προσανατολισμούς προκειμένου να "κλέψει" ό, τι μπορεί απο την συγκεκριμένη αναμέτρηση. 'Άλλωστε κάπως έτσι λειτούργησε και στην προηγούμενη επίσκεψή της στο Βόλο, κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν και πήρε μία "επαγγελματική" νίκη με 0-1 παίζοντας κατά διαστήματα μέχρι και με έξι (!) αμυντικούς.

Αυτό το στυλ παιχνιδιού της Παναχαϊκής το γνωρίζει καλά ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος δουλεύει στις προπονήσεις, ψάχνοντας τρόπους να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα που αναμένεται να παρατάξει για τους Πατρινούς, ο προπονητής τους, Γιώργος Κούτσης.

Κατά τη σημερινή (15/1) πρωινή προπόνηση, η ομάδα επιδόθηκε σε οικογενειακό δίτερμα, με τον Έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει τακτικές και συστήματα ένοψει της Κυριακής. Δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες μικροαλλαγές στην ενδεκάδα με τον Λαλίν, να θέτει υποψηφιότητα ώστε να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, καθώς έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ντεμπούτο κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με μεσημεριανή προπόνηση (15.00) στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού. Τέλος να σημειωθεί πως αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Στέλιο Μανωλά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger