Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Δημοπρατείται με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας η «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για τις Ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας (A Φάση)» προϋπολογισμού 140.000

Κώστας Αγοραστός: «Απαραίτητη όσο ποτέ η αναβάθμιση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας προς τους πολίτες»
Δημοπρατείται με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο που αφορά στην «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για τις Ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας (A Φάση)», συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 € (με ΦΠΑ).
Το έργο αφορά στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Γ.Ν. Καρδίτσας, με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με στόχο τον εκσυγχρονισμό του τμήματος, και την βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας του νοσοκομείου, που θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας των Υπηρεσιών Υγείας στον πληθυσμό ευθύνης του.
Η αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνίσταται στην προμήθεια ενός υπερηχογράφου γενικής χρήσης, ενός υπερηχογράφου της καρδιολογικής κλινικής καθώς και ενός φορητού ακτινογραφικού.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, όπου ο πολίτης στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τη δημόσια υγεία, τώρα είναι απαραίτητη όσο ποτέ η αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς αυτούς. Με το έργο αυτό ενισχύουμε το τμήμα επειγόντων περιστατικών ώστε να παρέχεται φροντίδα υψηλού επιπέδου, μέσω ορθής διαγνωστικής και θεραπευτικής επείγουσας ιατρικής περίθαλψης. Επιθυμούμε το σύστημα δημόσιας υγείας στη Θεσσαλία να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες».
Μέσα σις επόμενες ημέρες αναμένεται η δημοσίευση του σχετικού διαγωνισμού από το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, δικαιούχο, φορέα υλοποίησης και φορέα λειτουργίας του έργου, για την ανάθεση και εκτέλεσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger