Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΩΣΗ Εθελοντές Βολιώτες- Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 ‏/ Παραγγελία για Πορτοκάλια, Φασόλια, Φακές, Ρεβίθια και Κρεμμύδια

Σας ενημερώνουμε ότι απο Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012 ξεκίνησαν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα:ΠορτοκάλιαΦασόλιαΦακέςΡεβίθια και Κρεμμύδια. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω τηςηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).
Προέλευση - Τιμές Προϊόντων
Πορτοκάλια για φαγητό και χυμό ποικιλία «Ναβέλ» (Μέρλιν) φετινής σοδειάς από την Σπάρτη, στην τιμή των 0,35 ευρώ/κιλό, σε σακούλα των 4 κιλών (1,40 ευρώ/4κιλο) και σακούλα των 10 κιλών (3,5 ευρώ/10κιλo) - παραγωγός Καρμίρης Ιωάννης.
Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλία "Northern" καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων στην τιμή των 6 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (2 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

- Φακές ψιλές καθαρισμένες με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,66 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

Απολύονται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ΔΕ εδώ και τώρα!

ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ 
Με την επισήμανση ότι «η νόμιμη προθεσμία έχει εκπνεύσει», το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης εξέδωσε διευκρινιστική εγκύκλιο ζητώντας απ' όλους τους φορείς που υπάγονται στις διατάξεις της εφεδρείας να ολοκληρώσουν άμεσα τη διαδικασία καταχώρισης των στοιχείων και να προβούν στην αποδέσμευση των υπαλλήλων που τίθενται σε... διαθεσιμότητα.

Η εγκύκλιος
Η εγκύκλιος προειδοποιεί ότι «εφόσον η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ή παραμένει ημιτελής (δηλαδή, χωρίς την τελική αποδέσμευση των υπαλλήλων), το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι υποχρεωμένο, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του νόμου, να αποδεσμεύσει το σύνολο των υπαλλήλων

ΚΚΕ: «Ωμός εκβιασμός του λαού» σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ


«Η συγκυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα απαιτώντας από τη ΔΕΗ να συνεχίσει να στέλνει και να εισπράττει το χαράτσι.

Πρόταση Ρουπακιώτη προς τους δικαστές για τερματισμό των κινητοποιήσεων

Πρόταση τεσσάρων σημείο από τον Αντώνη Ρουπακιώτη προς τους δικαστές προκειμένου να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών.
Στην συνέλευση παραβρέθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Νικ. Κανελλόπουλος, οι βουλευτές Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θεοδώρα Τζάκρη, Βασ. Καπερνάρος, Σπ. Χαλβατζής, η πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου και Ιωάννης Τέντες, αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Καραβοκύρης, ο τέως υπηρεσιακός πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος, ο τέως πρωθυπουργός Ιωάννης Γρίβας, οι τέως εισαγγελείς του Αρείου Πάγου Γ.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ παντώς είδους επισκευές και ότι αφορά σε σκάφη.

SKOPELOS Dimitris Marine Service

Τηλέφωνο: 2424023324

ΣΚΟΠΕΛΟΣ,
Σποράδες 37003,
Κοσμάς Δημήτριος 6946457792


Αναλαμβάνουμε παντώς είδους επισκευές και ότι αφορά σε σκάφη.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστές

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έως τις 19 Ιανουαρίου 2013, οι δικαστές και οι εισαγγελείς, διακόπτοντας τις συνεδριάσεις των δικαστηρίων από τις 12.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά τη σημερινή γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, όταν σε σύνολο 300 περίπου παρόντων δικαστών, οι 250 ψήφισαν υπέρ των κινητοποιήσεων.

ΧΩΡΙΣ προβλήματα «ξέφυγε» τελικώς η Ιαπωνία από το σεισμό

ΧΩΡΙΣ σημαντικά προβλήματα «ξέφυγε» τελικώς η Ιαπωνία από το σεισμό 7,3 Ρίχτερ που έπληξε χθες τις νοτιοανατολικές ακτές της χώρας και προκάλεσε περισσότερη αναστάτωση με τις μνήμες που επανέφερε στους Ιάπωνες παρά με την κατάσταση που πραγματικά δημιουργήθηκε. Το γεγονός ότι το σεισμό ακολούθησε τσουνάμι ύψους ενός μέτρου αρχικά έσπειρε πανικό, αλλά τελικώς οι ιαπωνικές αρχές ήραν το συναγερμό, φροντίζοντας παράλληλα να ξεκαθαρίσουν προς τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τα πυρηνικά εργοστάσια της χώρας. Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, ήταν 293 χλμ. νοτιοανατολικά του Καμαΐσι και 492 χλμ. ανατολικά-βορειοανατολικά του Τόκιο. Το εστιακό βάθος έφτανε τα 32 χλμ., ενώ οι πρώτες μετρήσεις έκαναν λόγο για 7,4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

άρθρο γ. Λούμα για 19ο Συνέδριο ΚΚΕΤου Γιώργου Λούμα,
Γραμματέα της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ

19ο Συνέδριο του ΚΚΕ
Συνέδριο Ελπίδας και Αντεπίθεσης


Με τη δημοσιοποίηση των Θέσεων, στο σημερινό Ριζοσπάστη, για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ ξεκινάει και επίσημα ο δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος που θα διαρκέσει 4 μήνες και θα ολοκληρωθεί με το ίδιο το Συνέδριο και με τις αποφάσεις που θα παρθούν με τη λήξη του. Θέσεις που περιλαμβάνουν την Έκθεση Δράσης της ΚΕ από το 18ο  έως το 19ο  Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα του Κόμματος έως το 20ο  Συνέδριο, το Πρόγραμμα και το Καταστατικό του ΚΚΕ.

Γαλιποκεφτέδες από την Αλόννησο


Γαλιποκεφτέδες από την Αλόννησο

SKOPELOS ISLAND.avi!

Η εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, δεκάδες συνδικάτα και συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη στις κινητοποιήσεις των αγροτών που ξεκινούν από την Δευτέρα 10 Δεκέμβρη


Η εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, δεκάδες συνδικάτα και συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζουμε την αγωνιστική μας αλληλεγγύη και συμπαράταξη στις κινητοποιήσεις των αγροτών που ξεκινούν από την Δευτέρα 10 Δεκέμβρη. Κινητοποιήσεις που έχουν στο στόχαστρό τους την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ. Στο πλαίσιο των αποφάσεων και νέων μέτρων της ΚΑΠ και της ΕΕ, η κατάσταση της μικρομεσαίας αγροτιάς χειροτερεύει με γοργούς και δραματικούς ρυθμούς. Η νέα ΚΑΠ 2014-2020 θα περικόψει επιδοτήσεις, θα επιβάλει νέους περιορισμούς στην καλλιέργεια, θα ξεκληρίσει με γρηγορότερους ρυθμούς μικρομεσαίους αγρότες συγκεντρώνοντας γη και παραγωγή στα χέρια επιχειρηματιών μεγαλοαγροτών.
Αυξάνει το κόστος παραγωγής, όμως οι τιμές του παραγωγού είναι εξευτελιστικές στα περισσότερα αγροτικά προϊόντα. Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα τα αγοράζουν πανάκριβα, αφού έμποροι και βιομήχανοι καταληστεύουν τον ιδρώτα των αγροτών και ταυτόχρονα οι καθυστερήσεις στην αποπληρωμή της παραγωγής τους είναι πολύμηνες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΒ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΑΣΒόλος, 8/12/2012

Στην πρώτη κι όλας συνεδρίαση της Διοίκησης του ΕΚΒ φάνηκε ξεκάθαρα ότι το αλισβερίσι μεταξύ των παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ θα συνεχιστεί και στη νέα Διοίκηση. Η πρόταση των παρατάξεων αυτών για μη αναλογικό και αντιπροσωπευτικό προεδρείο, μοιράζοντας τις θέσεις μεταξύ τους, με συμφωνία που είχε γίνει φανερά πριν τη συνεδρίαση της Διοίκησης, μας βρήκε εντελώς αντίθετους. Πάγια θέση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, τόσο στα σωματεία, όσο και στις ομοσπονδίες και στα εργατικά κέντρα είναι να αντιπροσωπεύονται αναλογικά στις διοικήσεις οι παρατάξεις ανάλογα με την ψήφο των εργαζομένων. Σε αυτή τη θέση δεν κάνουμε πίσω. Με βάση αυτό αποχωρήσαμε από το στημένο αλισβερίσι στο οποίο κατάντησαν την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΚΒ οι παραπάνω δυνάμεις. Δεν πρόκειται να δεχτούμε οποιεσδήποτε θέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην ψήφο των αντιπροσώπων στο Συνέδριο του ΕΚΒ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου