Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ


Το ΚΚΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα λειτουργεί ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, στη διεύθυνση: katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr
Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου.

Αποχή επ’ αόριστον σε σχολείο της Σκοπέλου

alt
Την επ’ αόριστον αποχή των μαθητών από τα μαθήματα αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου, κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις του, μετά την αυθαίρετη υποβάθμιση του σχολείου σε 5θέσιο.
Η αιτία των κινητοποιήσεων είναι η απόφαση των αρμοδίων να μην αντικαταστήσουν την δασκάλα μιας τάξης η οποία μόλις ξεκίνησε η σχολική χρονιά δήλωσε έγκυος.
Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση των αρμοδίων, η Γ’ και η Δ’ Δημοτικού θα κάνουν μάθημα μαζί!
Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:
Παρά τις επιστολές του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, του Δημάρχου Σκοπέλου Γ. Μιχελή, τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας, το σχολείο μας από την Τετάρτη 3/10/2012 θα λειτουργεί πλέον σαν 5/θέσιο χωρίς γραπτή επίσημη απόφαση.
Για τον λόγο αυτό, μετά από λήψη υπογραφών όλων των γονέων, από την Τετάρτη 3/10/2012 οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου θα απέχουν από κάθε σχολική δραστηριότητα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου..

Για δείτε εκεί στη δεξιά κυβερνητική τάση του ΣΥΡΙΖΑ…


…τις θέσεις του Hugo Chávez για τη Συρία και τον Bashar Al-Assad (Άσαντ)
Άραγε τι έχει να πει η Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ;
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Συρία μούγκα στη Νατοϊκή στρούγκα; Ούτε μια...
ανακοίνωση για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας;

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται 13 χρόνια μετά


Απαγόρευση συγκεντρώσεων είχε επιβληθεί και κατά την επίσκεψη Κλίντον

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας από τις 9 το πρωί της Τρίτης ως τις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας, λόγω της επίσκεψης της Μέρκελ στην Αθήνα.

Η απαγόρευση, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, θα ισχύσει για λόγους «δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας».

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται 13 χρόνια μετά…

Ανάλογη απόφαση είχε παρθεί και το 1999 όταν την Αθήνα είχε επισκεφτεί ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.

Το Νοέμβρη του 1999 με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγου κ. Γιώργου Σκαλτά, είχαν απαγορευτεί οι πορείες και οι συγκεντρώσεις οργανωμένων ομάδων στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, κατά μήκος των Λεωφόρων Ποσειδώνος, Καλλιρρόης και Συγγρού, καθώς και κατά μήκος των οδών: Βασ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Ακαδημίας, Πινδάρου, Ξανθίππου, Λουκιανού, Δημ. Καραολή, Κόκκαλη, Λάχητος, Τιμολέοντος, Φιλήμονος, Αν. Τσόχα, Αγγ. Πυρρή, Μιχαλακοπούλου, Βασ. Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Αμβροσίου Φραντζή, Θεοδ. Βρεσθένης, Σαρκοδίνου, Λαγουμιτζή, Ντελακρουά, Χελντράιχ, Αστυδάμαντος και Γαλαξία.

Η απαγόρευση ίσχυε για διάστημα 26 ωρών, από τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής έως τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και πάλι για… λόγους δημόσιας ασφάλειας.
(Πηγή γραφήματος: Τα Νέα)

μίλησε κανείς για χούντα?

Εκτενέστερα οι αυριανές απαγορεύσεις για λόγους ''δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας''

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ είμαστε λεφτάδες εμείς και πληρώνουμε El Greco γκαζάκι *5,50€/ΤΕΜ.!!!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου