Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Σε διαθεσιμότητα μεθυσμένος αστυνομικός

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 35χρονος αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη μεθυσμένος μαζί με τρεις φίλους του μέσα στο περιπολικό.

Ο 35χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και είχε μεταβεί με περιπολικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, πιθανότατα για να διασκεδάσει με φίλους του.

Στις 5:30 εντοπίστηκε το περιπολικό σταθμευμένο στο λιμάνι της Νέας Καλλικράτειας. Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο συνάδελφός τους έπινε μέσα στο περιπολικό μαζί με τους φίλους του, ενώ μετά από σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε συλληφθέντες για το βιασμό Σουηδέζας στη Σκιάθο

Οι πέντε κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό Σουηδέζας στη Σκιάθο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά την πολύωρη απολογία τους στον Ανακριτή Βόλου οι πέντε κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό 18χρονης Σουηδέζας στη Σκιάθο τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.
Συμφωνία Εισαγγελέως και Ανακριτή στους πέντε νεαρούς από τη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, δηλαδή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της παρουσίασης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κάθε 1η και 15η του μήνα και της μη επίσκεψης στη Σκιάθο.
Στους δύο πρώτους κατηγορούμενους που φέρονται να οδήγησαν την εγκαλούσα στο σπίτι του πρώτου, επιβλήθηκε πρόσθετα χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ στον καθένα, καταβλητέες μέχρι την Παρασκευή 13 τρεχ.
Εξαντλητική για τους παράγοντες της διαδικασίας, αποδείχτηκε τελικά η χθεσινή απολογία των πέντε κατηγορουμένων για ομαδικό βιασμό Σουηδέζας στη Σκιάθο, καθώς από τη μία το μεσημέρι, όταν άρχισε η κατάθεση μαρτύρων στον Ανακριτή Βόλου, Πρωτοδίκη κ. Ανδρ. Ζιούνα, ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυκτα μετά την κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση της εγκαλούσας και των κατηγορουμένων, μετά από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του δεύτερου κατηγορουμένου κ.κ. Γ. Ασημώρη και Σ. Κοκκίνη και τη σύσκεψη που ακολούθησε μεταξύ της Διευθύνουσας την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου κ. Αγορίτσας Καράτζιου και του Ανακριτή κ. Ζιούνα.
Μετά από προτάσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών, κατέθεσαν μάρτυρες ενισχύοντας κατά περίπτωση τους ισχυρισμούς της 18χρονης αλλοδαπής φοιτήτριας και των πέντε νεαρών κατηγορουμένων από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στη Σκιάθο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της στον Ανακριτή, η 18χρονη επανέλαβε όσα είχε καταθέσει και στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τους πέντε νεαρούς σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο κέντρο της Σκιάθου.
Η εγκαλούσα υποστήριξε ότι βρίσκεται στη Σκιάθο από 16 Ιουνίου για διακοπές και διαμένει στην εξαδέλφη της με την οποία στις 3 Ιουλίου και ώρα 03.00 μετέβησαν σε κλαμπ της παραλιακής οδού προς αεροδρόμιο και συνάντησαν μια γνωστή της Τσέχα, η οποία δούλευε εκεί και στη συνέχεια πήγαν σε διπλανό κλαμπ όπου υπήρχε άλλη παρέα με την οποία διασκέδασαν.
Επέστρεψαν στο κλαμπ, γύρω στις 5 και εκείνη την ώρα σχολούσε ο πρώτος κατηγορούμενος, ένας 22χρονος μπάρμαν από τη Θεσσαλονίκη, για τον οποίο, όπως ανέφερε, γνώριζε πως είναι καλό παιδί. Ο μπάρμαν μαζί με ένα φίλο του, τον δεύτερο εκ των κατηγορουμένων που ήταν στην παρέα της 18χρονης στο διπλανό κλαμπ, προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στο κατάλυμά της με τη μηχανή του μπάρμαν στην οποία επιβιβάστηκε μαζί με τον οδηγό και τον συνεπιβάτη (τρικάβαλο).
Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, διερωτήθηκε γιατί ακολουθούν διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη που επιθυμούσε να ακολουθήσει η ίδια και λίγο αργότερα βρέθηκαν στο συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων όπου διέμενε ο μπάρμαν. Όπως ισχυρίστηκε με τη χρήση βίας την οδήγησαν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, ενώ σε ερώτηση του Ανακριτή γιατί αφού αντιδρούσε δεν κάλεσε σε βοήθεια είτε στη διαδρομή πάνω στη μηχανή, είτε όταν έφτασαν στο κατάλυμα του πρώτου κατηγορούμενου ή γιατί δεν προσπάθησε να διαφύγει, απάντησε πως είχε τρομοκρατηθεί και ήταν σοκαρισμένη και φοβισμένη.
Η εγκαλούσα υποστήριξε πως οι δύο κατηγορούμενοι, μόλις εισήλθαν στο δωμάτιο, έμειναν γυμνοί και την εξανάγκασαν εναλλάξ και χωρίς τη θέλησή της σε στοματικό έρωτα, προκαλώντας την εμετό, ενώ φέρεται να δήλωσε πως της προκλήθηκαν και μώλωπες στο χέρι και το κεφάλι.
Στο σημείο αυτό εισήλθαν στο δωμάτιο οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι και άρχισαν να τις μιλούν απαξιωτικά, ενώ οι δύο από αυτούς έφεραν σε επαφή τα γεννητικά τους όργανα με τους ώμους της παθούσας και ο τρίτος, δηλαδή ο πέμπτος κατηγορούμενος που κατηγορείται για απλή συνέργεια στον ομαδικό βιασμό, επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα στην είσοδο του διαμερίσματος προκειμένου να αποτρέψει τη διαφυγή της.
Η εγκαλούσα τελικά διέφυγε, αλλά είχε ξεχάσει το κινητό της και επέστρεψε να το πάρει και στη δεύτερη αποχώρησή της, κατεβαίνοντας τα σκαλιά του πρώτου ορόφου, δέχτηκε ένα μπουγέλο από νερό στο κεφάλι, δίχως να γνωρίζει ποιος εκ των κατηγορουμένων το έριξε.
Υποστήριξε πως αμέσως μετά ειδοποίησε για το συμβάν την εξαδέλφη της η οποία διαμένει σε σκάφος και μαζί μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου για να καταγγείλουν το γεγονός.
Ασφάλιση κατά βιασμού;
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Ανακριτής ρώτησε την 18χρονη διά του διερμηνέα, αν έχει ασφαλιστεί στη χώρα της ή σε οιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε. για τον κίνδυνο να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Το ζήτημα εικάζεται ότι ετέθη από την πλευρά της υπεράσπισης με την επισήμανση ότι έχουν καταγραφεί περιπτώσεις αλλοδαπών τουριστριών κυρίως στα Δωδεκάνησα που πριν επισκεφτούν την Ελλάδα, συνομολογούν συμβόλαια με ασφαλιστικές εταιρίες για τον κίνδυνο να βιαστούν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών τους. Συνέπεια των ανωτέρω είναι αρκετές φορές η Δικαιοσύνη να εμπλέκεται σε υποθέσεις διεκδίκησης ασφαλίστρων και να αναζητείται η πραγματική διάσταση των καταγγελιών ή πιθανές δόλιες ενέργειες με στόχο τα ασφάλιστρα κ.λπ.
«Γνωρίζω ότι η μητέρα μου με έχει ασφαλίσει και ότι πληρώνει να έχω ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, αλλά δεν γνωρίζω αν η ασφάλεια αυτή καλύπτει και τον κίνδυνο που μου αναφέρατε» φέρεται να απάντησε η εγκαλούσα.
Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, επισημαίνοντας πως υπήρχε συναίνεση, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης φέρεται να κατέθεσε πως σε συνομιλία της με την εγκαλούσα, εκείνη της εκμυστηρεύτηκε πως «ήθελε να περάσει όμορφα με τον β’ κατηγορούμενο και είχε ακούσει καλά λόγια και για τον πρώτο κατηγορούμενο» και πως κομβικό σημείο στην υπόθεση φαίνεται να είναι η εμφάνιση των υπολοίπων τριών κατηγορουμένων στο διαμέρισμα και η εξευτελιστική συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό της.

Αγαπούλα…. πούλα…!

του Πασχάλη Τσολάκη
Μετά τη διαφήμιση αρχίζει το έργο…

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια γυναίκα που την λέγανε Ελλάδα. Ζούσε με τα παιδιά της σε ένα πανέμορφο σπίτι δίπλα στην θάλασσα. Λίγο πιο πάνω άρχιζε ένα πανέμορφο δάσος. Τα είχανε όλα.
Δεν τους έλειπε τίποτα. Παίζανε, γελούσανε, τραγουδούσανε τα παιδιά κι η μητέρα ένιωθε ικανοποιημένη και χαρούμενη που ήταν ευτυχισμένα.

Η θάλασσα γεμάτη νησιά, βαρκούλες και καράβια, μικρά και μεγάλα. Το δάσος γεμάτο πηγές, νερά και ποτάμια. Χρυσό και μάλαμα που λένε οι χωρικοί.

Κι ύστερα κάποιοι το βάλανε στο μάτι το κουκλίστικο σπιτάκι. Ξέρανε αυτοί. Πολύ το ασημικό που κατείχε το σπίτι. Ξαφνικά άρχισαν να κατηγορούν την μάνα ότι δεν ήταν καλή νοικοκυρά και τα παιδιά της, άτακτα, κακά, τεμπέλικα. Μόνο μάμ…κακά.. και νάνι….

Ζήτησαν από τους κηδεμόνες της κυράς και των παιδιών να υπογράψουν ένα χαρτί, μνημόνιο το λέγανε και όλα θα τα αναλάμβαναν αυτοί και θα βάζανε σε τάξη την οικογένεια και τα οικονομικά της!!

Κι ήρθαν μια μέρα τρεις καλοντυμένοι, ειδήμονες ο τίτλος τους, να βάλουνε τάξη. Τους είδαν τα κορίτσια και χασκογελούσαν. Σαν πουστράκια πολυτελείας είναι, είπε γελώντας σιγανά η μία. Την άκουσε ένα αγόρι και φώναξε δυνατό. Ντιντίδες είναι δεν τους βλέπεις;

Πέρασε λίγος καιρός και τα πράγματα στο σπίτι ζόρισαν. Μαμά το γάλα μου, φώναζαν τα παιδιά. Τελείωσε παιδί μου, απαντούσε η μάνα! Δεν έχουμε άλλο! Μαμά το σάντουιτς να πάω σχολείο. Δεν υπάρχει πια σάντουιτς παιδί μου! Μαμά θέλω καινούργιο τετράδιο. Δεν υπάρχουν πια τετράδια παιδί μου! Μαμά πονάει η κοιλιά μου, να πάμε στο γιατρό. Έκλεισε το νοσοκομείο παιδί μου! Κόρη μ’ τα φάρμακα μ’, πέθανα στον πόνο. Δεν υπάρχουν πια χάπια πατέρα!

Αγαπούλα…. ξεπούλα….!!!

Άρχισαν τότε λα λιγοστεύουν τα νησιά, τα καράβια, να λιγοστεύουν οι πηγές και τα ποτάμια, να σπανίζει το νερό. Το σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση.

Κι η μάνα έβλεπε τα παιδιά να βρίζουν, ύστερα να κλαίνε και στο τέλος να μαραζώνουν.

Αγαπούλα….το πιστόλι…!

Χα! Χα! Χα! Αρχίζει να χαχανίζει το διαολάκι.

Σκάσε και σύ πια του λέει η γυναίκα. Να πας στον πατέρα σου το διάολο. Δεν θα βρω το πιστόλι…..

Για αυτό χαχανίζω χαζούλα. Πρώτα τα όπλα σου παίρνουν αυτοί κι ύστερα όλα τα άλλα! Για μακάκες τους πέρασες!!!

Καθώς απομακρύνονταν χοροπηδώντας το διαβολάκι φώναζε…

Αγαπούλα... Ξεπούλα τώρα το κορμί σου. Αυτό σου έμεινε!

Το παραμύθι όμως δεν τελείωσε….! Ο Έλληνας, ο ήρωας του παραμυθιού σε απρόβλεπτη ώρα θα φανεί!!!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/07/blog-post_5095.html#more 

Σκόπελος Σκλάβος Γεώργιος του Ευάγγελου κάβα με ποτά και γενικό εμπόριο δείτε φώτο!

Σκόπελος Σκλάβος Γεώργιος του Ευάγγελου  κάβα με ποτά και γενικό εμπόριο δείτε φώτο!
μια μεγάλη επιχείριση με αντιπροσωπείες από πολλά  είδη και σύγχρονες εγκατάστασης

Προς δήμο Σκοπέλου και την αντιδήμαρχο Αγγελέτου Παναγιώτα Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ δεν είναι μαγαζί σας κυρία μου !Kυρία Αγγελέτου έχετε αναλάβει κάποια υποχρέωση και μια ευθύνη σας παρακαλούμε για τελευταία φορά λειτουργήσετε νόμιμα όπως επιβάλετε διαφορετικά θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε σε καταγγελίες προς την ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε της θέση σας για ρουσφετολογικούς σκοπούς ξέρουμε τι λέμε ....

Κλιμάκια του ΣΔΟΕ για το τριήμερο στα νησιά των βόρειων ΣποράδωνΣύμφωνα με πληροφορίες μεγάλη δύναμη του ΣΔΟΕ  Θεσσαλίας θα κάνει εξόρμηση στα νησιά των Σποράδων από σήμερα ,

Αυτοκτονία συγκλονίζει


Ακόμη μια αυτοκτονία σημειώθηκε στην περιοχή της Εύβοιας. Πιο συγκεκριμένα χθες στις 11.00 το πρωί, ένας ηλικιωμένος άνδρας 81 ετών βρέθηκε νεκρός, από φιλικό του πρόσωπο στον Άγιο Δημήτριο Ευβοίας, έξω από κτίσμα ιδιοκτησίας του.

Δίπλα στο άψυχο σώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε σύμφωνα με το LamiaReport, το δίκαννο και όπως όλα δείχνουν ο ίδιος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κανείς δεν γνωρίζει τι οδήγησε τον 81χρονο σε αυτή την απόφαση, αφού δεν άφησε κάποιο σημείωμα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Έργα αγροτικής οδοποιίας στην Π.Ε. Καρδίτσας - Β. Τσιάκος: Παρεμβαίνουμε στην ύπαιθρο για να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό.

Έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 194.758,20 € άρχισαν ήδη να κατασκευάζονται στην Περ. Ενότητα Καρδίτσας, αφού τη σχετική σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Αγοραστός, με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Αντικείμενο της εργολαβίας είναι οι βελτιώσεις και οι παρεμβάσεις σε πολλά σημεία του αγροτικού δικτύου, τα οποία χρήζουν βελτιώσεων. Στόχος του έργου είναι να βελτιωθεί η πρόσβαση των κατοίκων των αγροτικών περιοχών προς τις καλλιέργειες, αλλά και γενικότερα προς τις υπαίθριες δραστηριότητες τους. Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος επισκέφθηκε ορισμένα σημεία στα οποία εκτελούνται εργασίες με τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ψαχούλα, στόχος της Αιρετής Περιφέρειας και της αντιπεριφέρειας Καρδίτσας, είναι τα κονδύλια που εξασφαλίζονται για παρεμβάσεις στον αγροτικό χώρο, να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο για τους αγρότες και τον πληθυσμό της υπαίθρου.
«Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους αγρότες μας, γιατί είναι το σπουδαιότερο παραγωγικό δυναμικό της περιοχής μας. Τόσο ο Περιφερειάρχης κ Αγοραστός όσο κι εμείς προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από τις παρεμβάσεις που γίνονται ώστε ο αγροτικός πληθυσμός να έχει τις περισσότερες δυνατές υποδομές για να ασκεί απρόσκοπτα την παραγωγική διαδικασία» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Τσιάκος. Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων και τους κατοίκους των χωριών, για την καλή συνεργασία που υπάρχει, ώστε και το αποτέλεσμα του έργου που εκτελείται, να είναι το καλύτερο δυνατό.

Τα φώτα στο άλουπη ρε έχετε σκοπό να τα φτιάξετε?Τα φώτα στο άλουπη ρε έχετε σκοπό να τα φτιάξετε?
Πάμε κατά διάολου τελικά

Τα νόμιμα παρακαλώ στην Σκόπελο δήμαρχε πρόσεχε τα νόμιμα παντού!


 Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο μα και τίποτα λιγότερο ,περιμένουμε λοιπόν.......

Δείτε εικόνες από το λιμάνι της Σκοπέλου σήμερα το πρωί και την μεταφορά τουριστών στην Σκιάθο !

Ποιος ετοιμάζετε να υποβάλει μήνυση στον δήμαρχο Σκοπέλου και το δημοτικό συμβούλιο?Ποιος ετοιμάζετε να υποβάλει μήνυση στον δήμαρχο Σκοπέλου και το δημοτικό συμβούλιο?
Σήμερα θα έχουμε περισσότερα και θα σας ενημερώσαμε

ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ !

ΒΟΛΟΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΠΑΤΡΙΔΑ
Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η ΓΝΩΜΗ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ?

Άφαντα τα ιπτάμενα δελφίνια στον Πλαταμώναalt

Δεν ήλθαν τελικά τα «ιπτάμενα δελφίνια» χθες στο λιμάνι του Πλαταμώνα, όπως είχε προαναγγελθεί από την εταιρία GL TSANTOS FLYINGDOLPHINS, που εδρεύει στην Κατερίνη.
Ουδεμία ανακοίνωση εξεδόθη μέχρι χθες από τη εταιρία για τους λόγους της αναβολής ή ματαίωσης της δρομολόγησης «δελφινιών» και στις προσπάθειες κάποιας επαφής με την εταιρία, δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί εκπρόσωπός της.
Το γεγονός ότι η εταιρία, δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει το κοινό για την αναβολή ή τη ματαίωση των δρομολογίων, προκάλεσε δικαιολογημένη αγανάκτηση σε αρκετούς υποψήφιους εκδρομείς, που ζητούσαν την παρέμβαση των αρχών, ενώ προβλημάτισε σοβαρά και τους παράγοντες τουρισμού στα παράλια της Λάρισας που πίστευαν στο αξιόπιστο της εταιρίας και σκέφτονταν σοβαρά στον σχεδιασμό των δρομολογίων να εντάξουν και το λιμάνι του Αγιοκάμπου.
Άγνοια δήλωνε και το Λιμεναρχείο Πλαταμώνα, για τον πιθανό κατάπλου τέτοιου πλοίου και ουδείς το είχε ενημερώσει.
Στο μεταξύ κάποιοι παραθεριστές και Λαρισαίοι που διαμένουν στον Πλαταμώνα επικοινώνησαν με το Λιμεναρχείο και αρκετοί με την «Ε» ζητώντας να μάθουν, αν τελικά ήρθαν ή θα έρθουν τα «δελφίνια». Μερικοί δε ενδιαφερόμενοι βρέθηκαν στο λιμάνι, ρωτώντας για το «δελφίνι». Επίσης, ενδιαφέρον έδειξαν χθες και τουριστικά πρακτορεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων, με τηλεφωνήματα στην εφημερίδα. Το τι θα γίνει στο μέλλον μόνο η εταιρία γνωρίζει, που θα πρέπει να ανακοινώσει σχετικά.
Η δρομολόγηση «δελφινιών» στα παράλια της Πιερίας και της Λάρισας είναι πόθος αρκετών ετών. Για φέτος φάνηκε ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα από τις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, όταν με καταχωρίσεις στην «Ε» η συγκεκριμένη εταιρία ανακοίνωνε την πρόθεσή της να δρομολογήσει «δελφίνια» από Θεσσαλονίκη- Πλαταμώνα προς Σποράδες. Ακολούθησε κινητοποίηση του Τουριστικού Επαγγελματικού Συλλόγου Αγιοκάμπου, που ήρθε σε επαφή με την εταιρία και προκάλεσε σύσκεψη στο Λιμεναρχείο Αγιοκάμπου με συμμετοχή του δημάρχου Αγιάς και φορέων, παρουσία και εκπροσώπου της εταιρίας. Ο εκπρόσωπος δήλωσε, τότε, ότι μετά το έντονο ενδιαφέρον των φορέων, τα «δελφίνια» θα περνούν και από τον Αγιόκαμπο και μάλιστα έγιναν και πληρωμένες καταχωρίσεις στην «Ε». Υπήρχε όμως η εκκρεμότητα του χαρακτηρισμού του λιμανιού του Αγιοκάμπου, που μέχρι σήμερα θεωρείται μόνο αλιευτικό καταφύγιο. Για το τι έπρεπε να γίνει και από ποιον, ώστε το λιμάνι του Αγιοκάμπου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τουριστικά δρομολόγια, αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο διαφωνίας μεταξύ του Τουριστικού Επαγγελματικού Συλλόγου Αγιοκάμπου και του δημάρχου Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα. Για το λιμάνι του Πλαταμώνα ίσως να μην υφίσταται τέτοιο ζήτημα. Το ουσιαστικό όμως θέμα είναι οι προθέσεις της εταιρίας, η οποία θα πρέπει να εξηγήσει, γιατί δεν ξεκίνησαν οι πλόες των «δελφινιών» που είχαν προαναγγελθεί.
Εφ. Ελευθερία

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου