Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Ταλαιπωρία για 499 επιβάτες


Πρωινή ταλαιπωρία για τους 499 επιβάτες του πλοίου «Super Ferry II», το οποίο επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας, λόγω μηχανικής βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή που παρουσιάστηκε ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Νάξο.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει στις 07.40 το πρωί από τη Ραφήνα.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ¨¨Χαλαρώστε λίγο με τα ωράρια μάγκες μου 2 τα μεσάνυχτα τα μπακάλικα?Έχουμε όλοι προβλήματα με την πτώση του τουρισμού αλλά όχι και να κλείνουν πρώτα τα εστιατόρια μετα καφετερίες μετα  μπαράκια και μετα τα κλαμπ και τελος τα μπακάλικα ήμαρτον ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο

«Πάτωσαν» οι επιχειρήσεις ενοικίασης δικύκλων

Μία στις δύο επιχειρήσεις ενοικιάσεως μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας βαθμολογήθηκε με 5 (σε κλίμακα 1- 6, με άριστα το 1), σε έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό «Motorwelt» της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Γερμανίας (ADAC) και η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της.

Η έρευνα διεξήχθη στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία και, συνολικά, ένα στα πέντε καταστήματα δεν πέρασε τα σχετικά τεστ.

Ενδεικτικός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ «Ενοικίαση μοτοσικλετών στις διακοπές: παλιοσίδερα πάνω σε ρόδες», στο οποίο γίνεται λόγος για «χαοτική κατάσταση» όχι μόνο σε ό,τι αφορά στις ελλείψεις τεχνικής φύσης, αλλά και σχετικά με τα μισθωτήρια συμβόλαια, τις ασφαλιστικές καλύψεις, ακόμη και την παροχή κράνους μαζί με το δίκυκλο. Από τα 62 καταστήματα που ελέγχθηκαν στις πέντε χώρες που πραγματοποιήθηκε η έρευνα, μόνον έξι απέσπασαν βαθμό ένα, δηλαδή «πολύ καλά», και 25 βαθμό δύο, δηλαδή «καλά».

Σε πίνακες που πλαισιώνουν το ρεπορτάζ αναφέρεται αναλυτικά η αξιολόγηση ανά κατάστημα, με την επωνυμία και τον τύπο του δικύκλου που δοκιμάστηκε. Στις 10 επιχειρήσεις με τις καλύτερες επιδόσεις δεν υπάρχει ελληνική, ενώ στη λίστα με τις 10 χειρότερες υπάρχουν τέσσερις από την Ελλάδα. Τη χαμηλότερη αξιολόγηση έλαβαν δύο εταιρείες από την Ελλάδα και μία από την Κύπρο.

Σκόπελος το skopelos news ξεκινά αφιέρωμα στης επιχειρήσεις του νησιού από σήμερα !


Παλαιολόγος Δημήτρης του Ευάγγελου μάντρα με οικοδομικά υλικά γλάστρες σιδερά μπετό τα πάντα δηλαδή ,σε ένα υπέροχο μέρος με της καλύτερες προδιαγραφές που θα ζήλευαν πολύ και σε  μεγάλες πόλεις της Ελλάδος..

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΜΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!


Απόπειρα αυτοκτονίας 19χρονης στη Σκιάθο

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε χθες το βράδυ, με θαλάσσιο ταξί, από τις Κουκουναριές στον Πλατανιά, μια 19χρονη Αλβανικής καταγωγής, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
Η μεταφορά της ασθενούς έγινε, στη 11 το βράδυ, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενώ την κοπέλα παρέλαβε ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αργαλαστής και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου