Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις προς 50 λεπτά το κιλό


Μετά την πατάτα Νευροκοπίου, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ανακοίνωσε την έναρξη νέας μαζικής παραγγελίας 50 τόνων μέσω διαδικτύου για ένα νέο βασικό προϊόν διατροφής, το αλεύρι. Η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης παραγγελιών θα ανοίξει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 στις 22:00 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί η συμφωνημένη ποσότητα.

Ο ομάδα αναζήτησε ελληνικούς κυλινδρόμυλους οι οποίοι λειτουργούν σε συνεταιριστική βάση. Στη χώρα μας λειτουργούν δύο τέτοιοι μύλοι. Οι αλευρόμυλοι Δομοκού και Κιλκίς. Οι προσφορές και των δύο συνεταιρισμών, όπως λένε οι εθελοντές, ήταν άκρως ελκυστικές και η ποιότητα των προϊόντων τους άριστη. Έλαβαν δείγματα αλεύρων από τους συνεταιρισμούς τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από έμπειρο αρτοποιό της πόλης και νοικοκυρές και αποφάσισαν να επιλέξουν το λευκό αλεύρι για όλες τις χρήσεις του ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών του Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) του αλευρόμυλου Δομοκού θα το παραγγείλουν στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα του προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί.

Η ομάδα αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά της Αλευροβιομηχανίας Ε.Α.Σ. Κιλκίς (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) για αλεύρι όλων των χρήσεων στην τιμή των 0,50 € ανά κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών
Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο μέσω διαδικτύου και σε καμία περίπτωση μέσω απλού email η τηλεφωνικά.

Διευκρινίσεις για αυθαίρετα στην Σ..........Με αφορμή ρεπορτάζ και δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην εκτέλεση αυθαίρετων κατασκευών στη Θήρα το ΥΠΕΚΑ ξεκαθαρίζει ότι από τον Δεκέμβριο του 2011 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης απόφαση αναστολής για έξη μήνες έκδοσης οικοδομικών αδειών.

Ειδικότερα το ΥΠΕΚΑ έχει προχωρήσει στις εξής συγκεκριμένες ενέργειες:

“Με την με αριθμό 57061/23-12-2011 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΦΕΚ 367 ΑΑΠ/30-12-2011) Νικολάου Σηφουνάκη, ανεστάλη για έξι (6) μήνες η έκδοση οικοδομικών αδειών στη Θήρα. Επίσης συντάχθηκε και έχει ήδη διαβιβαστεί - στις 20/2/2012 - σχέδιο προεδρικού διατάγματος προς επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με το οποίο διευρύνεται η προστασία του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος.

Περαιτέρω με το νόμο 4030/2011 προβλέφθηκε η εξέταση των επώνυμων καταγγελιών από το Σώμα των Ελεγκτών Δόμησης. Σε καμία όμως περίπτωση δεν καταργήθηκε η αυτεπάγγελτη αρμοδιότητα των πολεοδομιών (ήδη Υπηρεσιών Δόμησης) να καταγράφουν την εκτέλεση αυθαίρετων εργασιών και αφενός να συντάσσουν έκθεση αυτοψίας αφετέρου δε να αναφέρουν, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, την τέλεση αξιόποινων πράξεων, κατά το άρθρο 17 παρ. 8 του ν.1337/1983, το οποίο προβλέπει ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε (5) ετών σε περίπτωση εκτέλεσης εργασιών δόμησης χωρίς οικοδομική άδεια ή κατά παράβαση οικοδομικής άδειας στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος σε περίπτωση αυτοφώρου κινεί τη σχετική διαδικασία.

Καμία σχέση δεν έχει με τα παραπάνω η αρμοδιότητα της επιτροπής του άρθρου 24 παράγραφος 9 του νόμου 4014/2011 περί αυθαιρέτων, η οποία αφορά μόνο αυθαίρετες κατασκευές, των οποίων έχει ολοκληρωθεί ο φέρων οργανισμός πριν τις 28/7/2011 και σε καμία περίπτωση αυθαίρετες κατασκευές, μετά τις 28/7/2011.
Ως εκ τούτου οι Υπηρεσίες Δόμησης των Δήμων έχουν πλήρη αρμοδιότητα για καταγραφή των αυθαίρετων κατασκευών, την οποία οφείλουν να ασκούν αυτεπαγγέλτως.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου της Θήρας έχουν, εν κατακλείδι, την πλήρη ευθύνη αλλά και κατά τον Νόμο 3852/2010 - ΦΕΚ 87Α΄ / 7 Ιουνίου 2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) για κάθε θέμα δόμησης.


Πηγή:capital

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

AΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ http://parapona-rodou.blogspot.com

Τεράστια σημαία που βρισκόταν στον χώρο της παρέλασης...Είπατε τίποτα για κομμουνιστές, "εθνικοφιλελεύθεροι"; Εκπληκτικά στιγμιότυπα που δεν τολμάνε να δείξουν τα Μμε του καθεστώτος...
διότι διαφέρουν πολύ από τις γελοίες αριστερίστικες διαμαρτυρίες και λοιπά "αγανακτισμένα" πανηγυράκια...Σήμερα στην Ρόδο είχαμε ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ, με καρεκλιές και ξύλο κατά πάντων (η Αστυνομία δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, αφού...έλειπαν τα ΜΑΤ)!
ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!ΞΑΝΑ, ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ!

Κι έρχεται και 25η Μαρτίου...!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Για έναν Μάρτη με πολλές Εξεγέρσεις

Κάποιες σκέψεις για τον Μάρτη που διανύουμε και για τις εξεγερσιακές ευκαιρίες που αυτός εγκυμονεί μετά την γονιμοποίηση της 12 Φλεβάρη. Το κείμενο πρωτογράφεται στο ιντιμίντια πριν από οποιοδήποτε μπλογκ.
Mετά τις 12 Φλεβάρη μου έχει συμβεί κάτι περίεργο!
Σχεδόν κάθε μέρα που κοιμάμαι βλέπω κι από ένα εξεγερσιακό όνειρο.
Πότε ονειρεύομαι τρομερές συγκρούσεις πότε ντου στην βουλή πότε κατάληψεις κτιρίων του κέντρου και οδοφράγματα.
Όπως ανακάλυψα δεν είμαι ο μόνος που του συμβαίνει αυτό.
Μπορεί μετά τις 12 Φλεβάρη να αναδιπλωθήκαμε, μπορεί να υποχωρήσαμε από το βάρος της καταστολής, της συκοφαντίας και του χειμώνα αλλά αυτή η μέρα χαράχτηκε καλά μέσα μας όσο καμιά άλλη.
Κι αποζητά την συνέχεια της, την εκδίκηση της, την διάρκεια της, την νίκη της.
Αυτή η μέρα είναι το καλύτερο δώρο για τον πιο ανοιξιάτικο Μάρτη και αυτός ο μήνας έχει όλα τα φόντα να ξαναφουντώσει το ντελίριο της εξέγερσης που άναψε εκείνη η αλησμόνητη Κυριακή του Φλεβάρη.
Μπροστά μας έχουμε τρεις τουλάχιστον βδομάδες με απρόβλεπτα γεγονότα αλλά και με προγραμματισμένα ραντεβού.
Ξεκινώντας ανάποδα έχουμε την 31 Μάρτη το Σάββατο και την προγραμματισμένη μέρα αντίστασης στον παγκόσμιο καπιταλισμό που με επιμέλεια οργανώνεται σε όλη την Ευρώπη από τους ακτιβιστές, τους αντικαπιταλιστές και τους αναρχικούς.
Αυτή είναι μια μέρα που σηκώνει μεγάλες προσδοκίες τόσο για το πανευρωπαϊκό εύρος της όσο και για την εξεγερσιακή επικαιρότητα της.
Πιο πίσω και ειδικά για την Ελλάδα έχουμε την 25 Μάρτη που υπόσχεται να ξεσηκώσει μεγαλύτερη αντίσταση από ότι και η 28 Οκτώβρη. Ευκαιρία να πάμε στο Σύνταγμα και να δείξουμε την οργή μας εκίείνη η μέρα!
Ακόμη πιο πίσω έχουμε τις 18 Μάρτη και την μέρα εκλογής του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.Θα ήταν ασυγχώρετο εκ μέρους μας να αφήναμε χωρίς αντίσταση μια τέτοια πρόκληση.Το ΠΑΣΟΚ αφού εξαθλίωσε την χώρα και την παρέδωσε σε ΔΝΤ και Τρόικα θέλει τώρα να παραστήσει ότι τίποτα δεν έγινε και μπορεί να βγάζει νέο αρχηγό ατιμώρητα; Οι χώροι που θα λάβουν χώρα οι ψηφοφορίες πρέπει να δεχτούν πλημμύρια οργής.
Μια μέρα πριν υπάρχει η αντιναζιστική συγκέντρωση στον Παντελεήμονα.
Ανεξάρτητα που το καλεί το ψόφιο και ανεκδιήγητο ΣΕΚ, το γεγονός συνιστά μια πρώτης τάξης ευκαιρία να σπάσει το αισχρό ναζιστικό άβατο στην περιοχή. Παρακολουθώντας την συζήτηση για το θέμα στο ιντιμίντια  είδα ασυγχώρετη υποτίμηση και αθωωτικό εξισωτισμό της χρυσής αυγής.http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1382426
Όχι η χρυσή αυγή δεν είναι το ίδιο όπως το σύριζα και όχι δεν είναι μια ασήμαντη παρακρατική ομάδα! Είναι μια ανερχόμενη ναζιστική οργάνωση στελεχωμένη με δολοφονους και υπόκοσμο που απειλεί τόσο τους μετανάστες όσο και τους αναρχικούς όπως και ευρύτερα όποιον δεν είναι φασίστας.Με τον αέρα της 12 Φλεβάρη είναι καιρός να τελειώνουμε με αυτούς τώρα και όχι αργότερα!
Πιο πριν δεν γνωρίζω για μείζονα προγραμματισμένα γεγονότα που θα μπορούσαν να ξαναβγάλουν την 12 Φλεβάρη στον δρόμο. Όμως υπάρχουν πολλές τοπικές διαδηλώσεις και πιο ειδικές γενικές που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και θα μας κρατήσουν ζεστούς για τα μεγαλύτερα. Όπως και πολλές τοπικες κινήσεις με δική τους δράση και κινητοποιήσεις.
Ο Μάρτης πρέπει να είναι καυτός με έναν πιο διαρκή τρόπο από αυτόν που υπήρξε ο Φλεβάρης και να βγάλει πολλά περισσότερα ορόσημα που συνδυαστικά θα φέρουν αυτόν τον τόπο σε κατάσταση διαρκής εξέγερσης.
Αν δεν εξεγερθούμε οι δυνάμεις του θανάτου θα οργιάσουν. Και οι αυτοκτονίες, η τυφλή εγκληματικότητα που πλήττει κυρίως τους φτωχούς και απροστάτευτους, ο κυνισμός και η εκδούλευση, η εκπόρνευση και ο παλιανθρωπισμός θα γίνουν κοινός τόπος όπως ήδη τείνουν να γίνουν.
Η κοινωνική εξέγερση στην εποχή μας δεν είναι καν επιλογή αλλά αδήριτη ανάγκη.
Η 12 Φλεβάρη έδειξε τον δρόμο.

Πέταξαν γιαούρτια σε βουλευτές στην Ρόδο (βίντεο)

Πέταξαν γιαούρτια σε βουλευτές στην Ρόδο (βίντεο)

Ντροπή: Δίνουν άλλα 30 δισ. στις τράπεζες με τροπολογία Βενιζέλου σε ν/σ για την ... κτηνοτροφία!

ImageO υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τροπολογία που κατέθεσε στην Βουλή και η οποία εντάσσεται στο ν/χ για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (!) αυξάνει κατά 30 δισ. ευρώ την εγγύηση του Δημοσίου προς την Τράπεζα της Ελλάδας!

Ειδικότερα με την προτεινόμενη ρύθμιση «αυξάνεται κατά 50%, ενόψει των χρηματοοικονομικών συνθηκών που διαμορφώνονται, το συνολικό ποσό εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την Τράπεζα της Ελλάδας» για την κάλυψη πιστώσεων σε τράπεζες που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι πριν από περίπου 2 εβδομάδες ο κ. Βενιζέλος είχε αποσύρει την συγκεκριμένη ρύθμιση από το εφαρμοστικό νομοσχέδιο το οποίο μείωνε κύριες και επικουρικές συντάξεις με το επιχείρημα ότι το τραπεζικό σύστημα της χώρας δεν θα χρειαστεί επιπλέον βοήθεια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σκοπελίτες πάρτε παραδείγματα από την Ρόδο!

 και όταν έρθει Καρτάλης ροδουλα κάντε αυτό που πρέπει

πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00 €)ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ για: Οφειλόμενες μισθών παρελθόντων ετών.!

Bόλος:Απάτη σε βάρος και Βολιωτών από το …ΙΚΑ

ΙΚΑΚαι σε Βολιώτες, κυρίως επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, έχουν αποσταλεί τις τελευταίες μέρες μηνύματα στους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές, με φερόμενο αποστολέα το ΙΚΑ και με τα οποία ζητούνταν να συμπληρώσουν προσωπικά τους στοιχεία, για να λάβουν…επιστροφή φόρου. Πρόκειται, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΙΚΑ, για εξαπάτηση των παραληπτών, ορισμένοι από τους οποίους, πάντως, ανταποκρίθηκαν, με συνέπεια να δώσουν και στοιχεία των πιστωτικών τους καρτών και να κινδυνεύουν τώρα να χάσουν τα λεφτά τους…

Στεφανόπουλος: Ζήτησε να μειωθεί το ενοίκιο του σπιτιού του

Στεφανόπουλος: Ζήτησε να μειωθεί το ενοίκιο του σπιτιού του : Την πόρτα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου χτύπησε η οικονομική κρίση καθώς ο ίδιος -όπως αναφέρει η χιώτικη εφημερίδα «Πολίτης»- ζήτησε μείωση ενοικίου

Την πόρτα του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου χτύπησε η οικονομική κρίση καθώς ο ίδιος -όπως αναφέρει η χιώτικη εφημερίδα «Πολίτης»- ζήτησε μείωση ενοικίου στο διαμέρισμα του στο Κολωνάκι διαφορετικά θα αποχωρήσει.

Το ακίνητο, το οποίο ενοικιάζει εδώ και αρκετά χρόνια ο κ. Στεφανόπουλος, βρίσκεται στο Κολωνάκι και ανήκει στο Δήμο Χίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του δήμου, Μ. Γιαννάρα, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε μέσω της κόρης του μείωσης του ενοικίου από 1.200 σε 900 ευρώ.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» ανέφερε ο κ. Γιαννάρας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, δεδομένου ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα. Σύμφωνα με τον κ. Γιανναρά, ο δήμος Χίου «προσανατολίζεται σε μείωση της τάξεως του 20%».
Star.gr

Η Φινλανδία ξεμπροστιάζει τον Βενιζέλο! Αποκαλύπτεται ο ρόλος του για την προστασία των τραπεζών!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos

Η Ελλάδα ζήτησε από την Φινλανδία να μην δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη διμερή τους συμφωνία στο θέμα παροχής εγγυήσεων!

Ο λόγος; Να προστατευθούν οι ελληνικές τράπεζες που είχαν άμεση συμμετοχή!

Το θέμα προέκυψε όταν το κόμμα των «Αληθινών Φινλανδών” ζήτησε από την κυβέρνηση της χώρας να δώσει στη δημοσιότητα της λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Ελλάδα για την παροχή εγγυήσεων, ειδάλλως απείλησε να φέρει το θέμα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του η βουλευτής του κόμματος Pirkko Ruohonen-Lerner επικαλείται την άποψη του καθηγητή νομικής Olli Maenpaa ο οποίος θεωρεί πως η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να μην δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι αντίθετη στους κανονισμούς. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » http://olympia.gr/

Aλληλεγγύη στον σύντροφο Kυριάκο Mουτίδη


Δικάζεται την Tετάρτη 21 Mαρτίου 2012, 9 π.μ., στο Β’ Τριμελές Εφετείο Αθήνας (για τα κακουργήματα) – Λουκάρεως και Λ. Αλεξάνδρας

Tην Tετάρτη 21 Mαρτίου 2012 στο Β’ Τριμελές Εφετείο Αθήνας (κακουργημάτων) δικάζεται ο σύντροφος Kυριάκος Mουτίδης, εργαζόμενος οδηγός δικύκλου και μέλος του EEK.
Oι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος.

O Kυριάκος Mουτίδης είναι ένας από τους συντροφους που συνελήφθησαν στις 6 Δεκεμβρίου 2009, έναν ακριβώς χρόνο μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Aλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Mετά το βαρύ τραυματισμό της συντρόφισσας Aγγελικής Kουτσουμπού, από την επίθεση αστυνομικών της ομάδας ΔEΛTA με μηχανές πάνω στη διαδήλωση, ο σ. Kυριάκος Mουτίδης υπεράσπισε τον πολιτικό χώρο που ανήκει (EEK) και το δικαίωμα στη διαδήλωση, από τη μανία των αστυνομικών.

Nα θυμίσουμε την ιστορία: Tην Kυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009, στην πρώτη επέτειο δολοφονίας του Aλέξανδρου Γρηγορόπουλου, 40.000 μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι διαδηλώνουν απαιτώντας την τιμωρία των ενόχων (χρειάστηκε άλλος ένας χρόνος μέχρι τη δίκη και καταδίκη του δολοφόνου αστυνομικού Kορκονέα). Στην κυβέρνηση έχει ανέβει, με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» ο Παπανδρέου με υπουργό Προστασίας, όπως μετονομάστηκε τότε το Δημοσίας Tάξης, τον Xρυσοχοΐδη. Ο τελευταίος, παραφουσκωμένος με τα βραβεία του FBI/CIA λίγες ημέρες μετά τις εκλογές θα πει στην εφημερίδα Bήμα ότι: «αντιμετωπίζουμε κραχ στην οικονομία και κραχ στην ασφάλεια». Σε συνάντησή του με τον πρεσβευτή των HΠA Σπέκχαρτ, στις 12 Nοεμβρίου 2009, -που αποκαλύφθηκε από τις δημοσιεύσεις του WikiLeaks- θα πει ότι δεν τον απασχολεί η διαδήλωση της 17ης Nοεμβρίου (επέτειος του Πολυτεχνείου), αλλά της 6ης Δεκεμβρίου. Kαι, προφανώς με τη βοήθεια των «αντιτρομοκρατών» της αμερικανικής πρεσβείας καταστρώνουν σχέδια για την αντιμετώπιση της διαδήλωσης. Kατ’ αρχάς προχωρούν σε μαζικές προληπτικές συλλήψεις εκατοντάδων (περίπου 800) «υπόπτων», και σε μια εισβολή στον αυτοοργανωμένο χώρο Pεσάλτο, στο Kερατσίνι, την παραμονή της διαδήλωσης.

Tην ημέρα της διαδήλωσης, τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν τη χρήση νέων μεθόδων καταστολής. Όταν το πρώτο 1/3 της πορείας περνάει την πλατεία Συντάγματος, ξαφνικά, με αφορμή κάποια μικροεπεισόδια στην γωνία Φιλελλήνων και Mητροπόλεως, μια πρωτοφανής –μέχρι τότε- αστυνομική επίθεση εξαπολύεται. H αστυνομική Oμάδα ΔEΛTA, δημιούργημα του κυρίου Mαρκογιαννάκη της NΔ μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη, διατάσσεται να επιχειρήσει καταστολή πλήθους, σπαζοντας την πορεία. Aπρόκλητα, δεκάδες μοτοσυκλέτες διεμβολίζουν το μπλοκ του EEK που βρίσκεται στην πλατεία Συνταγματος, στο ύψος της οδού Eρμού. H συντρόφισσα Aγγελική Kουτσουμπού πέφτει χτυπημένη με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα όλα τα εμπρόσθια αριστερά πλευρά. Eίναι χτυπημένη όχι μόνο από τη μηχανή, που την πεταξε μακρυά και πέρασε πάνω από το κορμί της, αλλά και με χτυπήματα από το γκλοπ του συνοδηγού αστυνομικού. Aκολουθούν κύματα επιθέσεων από αστυνομικούς επωχουμενων και πεζών. Tο αποτέλεσμα, δεκάδες τραυματίες, μερικοί σοβαρά που περιθάλπηκαν σε νοσοκομεία, με βαρύτερα χτυπημένο τον γιατρό σ. Δημήτρη Γεωργίου, που σπεύδοντας να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στην Aγγελική φώναζε «είμαι γιατρός, έχω πολυτραυματία, ειδοποιήστε το EKAB». Tα γκλοπς των αστυνομικών του μαύρισαν το μισό σώμα, του έσπασαν το κεφάλι και προκάλεσαν ρήξη τένοντος στο δεξί του χέρι που από τότε έχει μείνει σχεδόν παράλυτο.
Δεκάδες σύντροφοι συνελήφθησαν, κακοποιήθηκαν βάρβαρα επί τόπου όσο και στη ΓAΔA.
H κυβέρνηση Παπανδρέου, δήλωσε τότε ότι θα διεξαχθούν ανακρίσεις, όμως μόνο η Tροχαία ζήτησε καταθέσεις. H κυβέρνηση Παπανδρέου, διά του εκπροσώπου της, του αμίμητου Πεταλωτή, επιχείρησε να παρουσιάσει την υπόθεση ως… τροχαίο ατύχημα! Oι δολοφονικές επιθέσεις των σύγχρονων κρατικών Kοτζαμάνηδων ανατίθενται στην… TOTA!
Έκτοτε, οι κρατικές (αστυνομικές και δικαστικές) αρχές θέλουν να ξεχαστεί η επίθεση και παρότι έχει υποβληθεί μήνυση φροντίζουν να μένει «σκαλωμένη» σε διάφορα συρτάρια.
Aντίθετα, μια σειρά συντρόφων έχουν συρθεί στα δικαστήρια, και μάλιστα ένας ένας για να μη φανεί ότι πρόκετται για θύματα της ίδιας επίθεσης. Oι κατηγορίες είναι αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση, περιίβρυση και ό,τι άλλο έχει ο ποινικός κώδικας. Δύο σύντροφοι, ο ένας είναι ο Kυριάκος Mουτίδης, παραπέμφθηκαν με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, με τον γνωστό «κουκουλονόμο», που η κυβένηση ΠAΣOK έλεγε ότι θα καταργήσει.
Ήδη τρεις σύντροφοι έχουν δικαστεί, οι δυο αθωώθηκαν, ενώ ο σ. Θάνος Zαμπέτης, οικοδόμος, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 7 μήνες φυλάκιση.

Tώρα, την Tετάρτη 21 Mαρτίου, είναι η σειρά του σ. Kυριάκου Mουτίδη. O Kυριάκος Mουτίδης είναι ηγετικό στέλεχος του EEK, και ιδρυτικό μέλος του σωματείου ΣBEOΔ (συνέλευση βάσης εργαζομένων οδηγών δικύκλων). Η υπεράσπιση του σ. Kυριάκου είναι ταξικό και πολιτικό καθήκον όλων των ταξικά συνειδητών εργατών. Kαλούμε όλες τις συλλογικότητες, σωματεία, συλλόγους, κοινωνικά στέκια να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους με κάθε τρόπο, με ψηφίσματα (ήδη υπάρχουν ψηφίσματα από ορισμένα σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους) και με την μαζική παρουσία τους στη δίκη.

Oι δίκες των αγωνιστών να γίνουν του κράτους καταδίκες.
Kάτω τα χέρια από τους αγωνιστές! Nα παύσουν οι διώξεις των συλληφθέντων της 6ης Δεκέμβρη 2009! Nα αθωωθεί ο Kυριάκος Mουτίδης.
Nα καταδικαστούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης κατά της σ. Aγγελικής Kουτσουμπού!

Eργατικό Eπαναστατικό Kόμμα

"Ποια θυσία"

 
"Από την Θεσσαλονίκη με αγάπη" μας έρχεται η Μαρία Μουδιώτη και με το πρώτο της τραγούδι που έχει τίτλο "Ποια θυσία" βάζει τις βάσεις για μια δυναμική πορεία στο χώρο της σύγχρονης λαϊκής μουσικής. Με εμφάνιση και φωνή που εντυπωσιάζουν η Μαρία μας υπόσχεται ότι τα καλύτερα μόλις ξεκίνησαν!
Το "Ποια θυσία" είναι μια ερωτική μπαλάντα που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα και σε κερδίζει θέλοντας να την ακούς ξανά και ξανά...
Την μουσική υπογράφει ο Τόλης Ζαχαρής, τους στίχους ο Δημήτρης Χαϊντούτης και την ενορχήστρωση ο Νίκος Ορφανός.
 
 
 
 
 
neologo-s
T. 22940 77137

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ: ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΩΡΑ!

Λαϊκή Στάση πληρωμών και στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος όσο συμπεριλαμβάνεται μαζί το χαράτσι. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΛΟΙ!

Image scaled down
Λαϊκή Στάση πληρωμών και στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος όσο συμπεριλαμβάνεται μαζί το χαράτσι. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΛΟΙ!
Καλλιέργησαν μεθοδικά τον φόβο της χρεοκοπίας. Υπερασπίστηκαν με όλα τα μέσα την υποχρέωση της κοινωνίας να πληρώσει για την κρίση υπερσυσσώρευσης και κερδοφορίας του καπιταλισμού. Σχεδίασαν τη μεγαλύτερη φορεπιδρομή των τελευταίων πενήντα χρόνων και τη σφοδρότερη επίθεση στα εργασιακά κοινωνικά δικαιώματα/κεκτημένα.
Δεν περίμεναν την μεγάλη αντίδραση ενάντια στα χαράτσια έτσι όπως εκδηλώθηκε τους τελευταίους μήνες. Εξαναγκάστηκαν σε μια κίνηση αντιπερισπασμού (και εν όψει εκλογών) ανακοινώνοντας τη διφορούμενη απόφαση του ΣΤΕ. Η ΔΕΗ τρομοκρατημένη από τις εκατοντάδες χιλιάδες απλήρωτους λογαριασμούς δέχθηκε μονομερώς χθες να καταβάλλεται μόνο η αξία του ρεύματος. Πριν αλέκτωρ λαλήσει  όμως, σήμερα το πρωί, το Υπουργείο Οικονομίας με ανακοίνωση του http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/23bcda21-2b9a-460d-a6e8-bf24492b2ddc «αδειάζει» τη ΔΕΗ, αλλά προφανέστατα πρόκειται για συμπαιγνία και προειδοποιεί ότι όσοι πληρώνουν για το ρεύμα, τα χρήματα αυτά του υστερήματος, θα καταλήγουν στο χαράτσι, άρα συνεχίζουμε να χρωστάμε και το ρεύμα (και το χαράτσι), συνεπώς θα υποστούμε τις συνέπειες.
Εξαπατούν κάθε μέρα και με όσους τρόπους μπορεί να ανακαλύψουν προκειμένου να αρπάξουν στην κυριολεξία ότι προλάβουν. Δεν επιδιώκουμε καμία δικαίωση αναφέροντας ότι γελάστηκαν όσοι πίστευαν, περίμεναν ή καλλιέργησαν ψευδαισθήσεις αναφερόμενοι σε νομικίστικα τερτίπια, Συμβούλιο Επικρατείας ή ακόμα χειρότερα πληρωμές μέσω ΑΤΜ τραπεζών και άλλα φαιδρά, όταν από την αρχή δηλώσαμε πώς μόνο ο αγώνας στους δρόμους και η πλήρης άρνηση πληρωμών μπορεί να τους σταματήσει και να τους ανατρέψει.
Ποτέ δεν είναι αργά: Σήμερα καλούμε καθαρά και ξάστερα όλες τις συλλογικότητες και μαζί όλους τους εργαζόμενους να δώσουμε από κοινού τη μάχη της χρεοκοπίας (τους) και της ανατροπής τους. Δεν θα μετατραπούμε σε γυρολόγους  από τα γραφεία της ΔΕΗ στις εφορίες και πάλι από την αρχή. Μοναδική λύση ο συνολικός πολιτικός αγώνας ενάντια στο μαύρο μέτωπο Τραπεζών – εταιριών – Κυβέρνησης και Ε.Ε.
ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ. Στάση πληρωμών και στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος όσο συμπεριλαμβάνεται μαζί το χαράτσι. Στάση πληρωμών ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ του κοινωνικού αγαθού που λέγεται ηλεκτρικό ρεύμα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!
Θα κατεβάσουν τους διακόπτες σε όλη την Ελλάδα; Θα βυθίσουν όλη τη χώρα στο σκοτάδι; ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

Ξεσηκωθείτε!

25 Μάρτη διαδηλώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

www.denplirono.info

www.denplirono.info

2 Aνακοινώσε​ις Ανικαπιταλιστικής Ανατροπής για διόδια+"πρ​ογράμματα κοινωφελού​ς εργασίας"

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ!
Η «Ιερά Συμμαχία» κεφάλαιου-κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ με την ψήφο των κομμάτων του μαύρου μετώπου, έχει παραχωρήσει τους εθνικούς δρόμους σε  πολυεθνικές κοινοπραξίες που επιβάλλουν ένα ιδιότυπο «ιδιωτικό απαρτχάιντ».
Σε περιοχές ολόκληρες της χώρας, για να πάνε οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους, για να πάνε ή να πάρουν τα παιδιά τους απ’ το σχολείο, πρέπει να περάσουν από τα φυλάκια κατοχής των σταθμών διοδίων που ξεφυτρώνουν παντού σαν μανιτάρια.
Οι εργολάβοι ξεσαλώνουν! Έχοντας τη στήριξη του πολιτικού προσωπικού του κεφάλαιου, που συχνά εναλλάσσει τις θέσεις στα υπουργεία με επιτελικές θέσεις στις εταιρίες τους και αντίστροφα, απαιτούν πυκνά και πανάκριβα διόδια για τις σκοτώστρες που κατ’ όνομα είναι «Εθνικές Οδοί» ή για δρόμους που θα κατασκευάσουν. Εδώ κι ένα χρόνο δεν εκτελούν κανένα έργο κι έχουν το θράσος να ακριβαίνουν κιόλας τα διόδια που εισπράττουν!
Ο κόσμος της εργασίας είναι πλέον έξαλλος. Δεν φτάνουν τα μνημόνια διαρκείας, οι μειώσεις μισθών, οι εφεδρείες και απολύσεις, δεν αρκούν τα χαράτσια και η ανεργία, πρέπει να μας ξεζουμίζουν και οι εργολάβοι για να πάμε στο σπίτι μας!
Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν διόδια στην Αττική και φυσικά σε όλη τη χώρα. Πρέπει να καταργηθούν οι συμβάσεις παραχώρησης στο κατασκευαστικό κεφάλαιο που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.
Πρόσφατα οι εταιρίες που χαράζουν σύνορα μέσα στην Αττική, έχουν στείλει τρομοκρατικά ειδοποιητήρια πληρωμής σε κατοίκους της Β.Α. Αττικής, απειλώντας μάλιστα με εξωφρενικά πρόστιμα, 20πλάσια του «χρεωστούμενου» ποσού, όπως προβλέπουν οι αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης. Με απόπειρες κατάσχεσης αυτοκινήτων (για ποσό διοδίων 550€) και δέσμευση ποσού από τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων συγγενών όπου καταβάλλεται η σύνταξή τους, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται, όσους στέκονται όρθιοι.
ΟΜΩΣ:
Το πολύμορφο κίνημα ενάντια στα διόδια έχει πάρει διαστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Συναντώντας το μαχόμενο εργατικό κίνημα που αναδύεται, συναντώντας τις συλλογικές αντιστάσεις στα χαράτσια, στα τρισάθλια μνημόνια διαρκείας και στο μεσαίωνα που μας οδηγεί η πολιτική του ευρωπαϊκού και ελληνικού κεφάλαιου και της τρόικας, θα συμβάλει στο πλατύ και μαχητικό ποτάμι ξεσηκωμού και ανατροπής που θα τους σαρώσει όλους!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ
 ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!
                            ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική θα φέρει άμεσα το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Δεν έχει προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που ισοπεδώνουν μισθούς και συντάξεις, διαλύουν κάθε έννοια συλλογικής οργάνωσης της εργασίας και διαμορφώνουν το έδαφος μιας σύγχρονης εργασιακής ζούγκλας για τους εργαζόμενους και έδαφος κερδοφορίας για το ξένο και ντόπιο και κεφάλαιο, και στην επικαιρότητα επανέρχονται τα προγράμματα «κοινωφελούς» «εργασίας» στους δήμους.
Προγράμματα «ανακύκλωσης ανέργων» που στην πραγματικότητα διευρύνουν και «επισφραγίζουν» τις ελαστικές σχέσεις εργασίας προεικονίζοντας και το εργασιακό τοπίο χωρίς  Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Παράλληλα διαιωνίζουν και ενισχύουν το καθεστώς της εργασιακής ομηρίας και την ευελιξία των κυβερνήσεων και των δήμων-περιφερειών σε ρουσφετολογικές-πελατειακές προσλήψεις.
55.000 «τυχεροί» άνεργοι από το σωρό του ενός εκατομμυρίου που μεγαλώνει με γεωμετρικούς ρυθμούς (το 5% των ανέργων αντιπροσωπεύει αυτό το νούμερο)   που θα έχουν την «ευτυχία» να δουλέψουν για 5 ολόκληρους(!) μήνες με 550€ (αν βέβαια ισχύσουν οι αρχικές προκηρύξεις του καλοκαιριού του 2011 και δεν προσαρμοστεί αναλογικά η αμοιβή τους στο νέο πετσοκομμένο βασικό μισθό).
Φορείς επιλογής των ανέργων διάφορες ΜΚΟ,  σύγχρονα δουλεμπορικά γραφεία που λειτουργούν σαν ιδιωτικοί ΟΑΕΔ αλλά με κατάλληλο ένδυμα για να είναι ακόμη και μια τέτοια αισχρή διαδικασία βορά στον ιδιωτικό παράγοντα.
Όχημα για το νέο μοντέλο της εργασίας, οι δήμοι και οι περιφέρειες(εκτός ελαχίστων τιμητικών εξαιρέσεων), το τοπικό κράτος, απόλυτα συνεπές με όλο το παρελθόν του σαν τομέας δοκιμασίας ελαστικών και ευέλικτων εργασιακών σχέσεων, σαν δοκιμαστικός σωλήνας της μισής εργασίας.
Ενισχυμένο τώρα και για το μέλλον με έναν τέτοιο ρόλο και με το νέο θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη των χιλιάδων απολύσεων. Τα προγράμματα αυτά, ουσιαστικά θα  αποτελέσουν ένα νέο πολιορκητικό κριό για την πλήρη και τελική κατεδάφιση μισθών και εργασιακών σχέσεων στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, στους δήμους, αλλά και γενικότερα στο δημόσιο.
Στο τοπικό κράτος, εκεί που η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου διακηρύσσει χιλιάδες απολύσεις, δοκιμάζονται τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας. Προγράμματα προσαρμοσμένα στο μοντέλο των δήμων-επιχειρήσεων με φτηνό εργατικό δυναμικό και μείωση εργασιακού κόστους. Προγράμματα πρόσληψης εργαζομένων για την «κάλυψη» για τα μάτια του κόσμου κοινωνικών υπηρεσιών που η πολιτική της Τρόικα και των μνημονίων καθημερινά διαλύουν.
Δημιουργείται έτσι στους μνημονιακούς δοκιμαστικούς σωλήνες της ευρωπαϊκής κεφαλαιοκρατίας μια «υβριδική» μορφή απασχόλησης, μια γκρίζα ζώνη μεταξύ εργασίας –ημιαπασχόλησης-ανεργίας. Πέρα δε από την «αθέατη» αυτή όψη της ανεργίας, δημιουργείται  και μια νέα γενιά συμβασιούχων-εργαζομένων που μπροστά της τα stage φαντάζουν επίζηλα...
Αυτή βέβαια η τάση ανακυκλώνει διευρυμένο το πρόβλημα πιέζοντας την εργασία συνεχώς σε μια ατέρμονη προς τα κάτω νέα εξισορρόπηση.
Πρόκειται για στρατηγικού χαρακτήρα επιλογές του κεφαλαίου, ανάλογη πρέπει να είναι και η απάντηση.
Ο δρόμος της αντίστασης, ο δρόμος της αξιοπρέπειας και του αγώνα. Εργαζομένων και ανέργων, σωματείων και πρωτοβουλιών σε γειτονιές, σε ένα πλατύ αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής που θα διεκδικήσει μαχητικά τη χαμένη μας ζωή και τον πλούτο που παράγουμε.
6/3/2012

Α' Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός "Καισάριος Δαπόντες"


Ο Δήμος Σκοπέλου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση προκηρύσσουν τον Α' Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό "Καισάριος Δαπόντες" στη μνήμη του σκοπελίτη ποιητή του 18ου αιώνα Καισαρίου Δαπόντε. Στόχος του διαγωνισμού η ανάδειξη του ταλέντου νέων δημιουργών.
Όροι Συμμετοχής :
Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο και οι στίχοι δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους τριάντα δύο (32).
Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να μετάσχουν με δύο ποιήματά τους.
Τα ποιήματα θα πρέπει να είναι ανέκδοτα και αδημοσίευτα και να υποβληθούν σε πέντε (5) δακτυλογραφημένα αντίγραφα υπογεγραμμένα μόνο με το ψευδώνυμο.
Τα αντίγραφα θα πρέπει να συνοδεύονται από σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται το ψευδώνυμο και θα περιέχει τα πλήρη στοιχεία του διαγωνιζόμενου (ψευδώνυμο, όνομα, επώνυμο, ηλικία, διεύθυνση, επάγγελμα, αριθμό τηλεφώνου και e-mail, αν έχει.) Όλα μαζί θα πρέπει να ταχυδρομηθούν μέσα σε φάκελο, που στη θέση του ονόματος του αποστολέα θα φέρει μόνο το ψευδώνυμο του διαγωνιζόμενου.
Τα αντίγραφα δεν επιστρέφονται.
Η κρίση των ποιημάτων θα γίνει από πενταμελή Κριτική Επιτροπή την οποία αποτελούν οι :
  • Μαρία Δελίτσικου - Παπαχρήστου, φιλόλογος - συγγραφέας
  • Δημήτρης Νόλλας, λογοτέχνης
  • Μάρω Βουδούρογλου - Βλαχάκη, ποιήτρια
  • Σπυριδούλα Καρβέλη, δημοτική υπάλληλος
  • Παύλος Πολυχρονάκης, ποιητής
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2012.
Θα απονεμηθούν κατά σειρά :
  • 1ο Βραβείο σ' αυτούς που θα συγκεντρώσουν βαθμολογία από 90-100
  • 2ο Βραβείο σ' αυτούς που θα συγκεντρώσουν βαθμολογία από 80-90
  • 3ο Βραβείο σ' αυτούς που θα συγκεντρώσουν βαθμολογία από 70-80
  • Έπαινοι σ' αυτούς που θα συγκεντρώσουν βαθμολογία από 60-70
Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί από τον Δήμο Σκοπέλου το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη 2012, στη Σκόπελο, στο Παλιό Σκοπελίτικο Αρχοντικό. Οι έξι πρώτοι από τους βραβευμένους θα φιλοξενηθούν για ένα τριήμερο από τον Δήμο Σκοπέλου την περίοδο της εκδήλωσης απονομής. Τα βραβευμένα ποιήματα θα προταθούν για μελοποίηση.
Τα ποιήματα θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 10 Απριλίου 2012 στη διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε. ΣΚΟΠΕΛΟΥ, 37003 ΣΚΟΠΕΛΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, υπ' όψιν του κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, με την ένδειξη: ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ «Καισάριος Δαπόντες».
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2424023220 - φαξ: 2424023523

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου