Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο


Κάθε φορά πιο οριακή από την προηγούμενη. Δεν ξέρεις πότε πραγματικά θα βαρέσει το κανόνι. Όσοι ελπίζουν, όμως, σε μια πραγματική αλλαγή για την κοινωνία οφείλουν κάθε φορά να δίνουν το παρόν. Ε, ας μη πιαστούν κι αυτοί απροετοίμαστοι.
 
Ήδη η μια πλευρά έχει αρχίσει και περιχαρακώνεται. Διώχνει τα άτακτα παιδάκια και τους δήθεν αντιδραστικούς. Επιβάλλει πειθαρχεία στις γραμμές της, προπαγανδίζει επισταμένα, θα περιφρουρήσει με τα σώματα ασφαλείας τον εαυτό της. Με συνεχείς διαβουλεύσεις προετοιμάζουν τα επιτελεία τους το σχέδιο μάχης. Όλα με σκοπό την τελική νίκη.
 
Η άλλη μεριά δεν τα χρειάζεται αυτά. Μια πραγματική απόφαση χρειάζεται.  Ο τρόμος τους, ο πανικός τους και η σιχαμένη προπαγάνδα καταστροφολογίας και τρόμου που διαχέουν είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, πριν τη νίκη. Οι αφέντες, οι ειδήμονες, ο προφεσόροι τρέμουν στην ιδέα να φανούν αναξιόπιστοι προς τους εντολοδότες τους. 
 
Αύριο η μέρα και η νύχτα θα είναι μεγάλη. Ό,τι κι αν γίνει, οι εξελίξεις που θα έρθουν θα είναι κοσμοϊστορικές. Θα δεσμευθούμε με μια εξευτελιστική σύμβαση ή θα αποτινάξουμε το ζυγό; Γιατί αυτό είναι το μόνο το δίλημμα. Η χρεωκοπία, η έξοδος από το ευρώ και οι 7 πληγές του Φαραώ, που λένε ότι θα πέσουν πάνω μας, αν δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο 2 , είναι επιχειρηματολογία νηπιακού επιπέδου. Ας ρωτήσουν τους 1.000.000 ανέργους, τους δεκάδες χιλιάδες αστέγους, τους επίσης δεκάδες χιλιάδες που τρέφονται με συσσίτια, τους νέους και τους συνταξιούχους που ζουν με μισθούς και συντάξεις κάτω από το όριο της φτώχειας! Ας τους ρωτήσουν όλους αυτούς, για να τους πουν τι σημαίνει πτώχευση.  
 
Προφανώς το σχέδιο σωτηρίας μας περνά μέσα από την εξαΰλωση μας. Ευφυέστατο! Λαμπρό!
 
Λοιπόν, αύριο είναι άλλη μια κρίσιμη μέρα. Άλλο ένα σημείο μηδέν. Μέχρι αργά σήμερα το βράδυ γνωστοί και φίλοι, σύμμαχοι και λιγόψυχοι θα έχουμε μετρηθεί. Όλοι στις θέσεις τους. Μην αμφιβάλλει κανείς, χρόνια τώρα δεν μας δείχνουν οίκτο, γιατί να το κάνουν αύριο; Μπορεί, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, να χάσουμε. Ας διαλέξουμε, τουλάχιστον, το πως.
 

panospirin.blogspot.com

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
Κανένας στρατιώτης και μόνιμος δε θα ακολουθήσει τον Ακροδεξιό λακέ του κεφαλαίου και λεκέ της κοινωνίας!
Το αστικό πολιτικό σύστημα διαλύεται. Οι  υπουργοί της πραξικοπηματικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ φεύγουν με την ουρά στα σκέλια. Βουλευτές,  ο ένας μετά τον άλλο δηλώνουν ότι δε θα ψηφίσουν τη Δανεική Σύμβαση, που έτσι και αλλιώς δεν τους έχουν δώσει ακόμη να διαβάσουν οι Παπανδρέου-Σαμαράς -Καρατζαφέρης. Το ΠΑΣΟΚ φυλλοροεί, ενώ ο Σαμαράς, όπως σωστά επισημαίνει πολιτικός σχολιαστής μετατρέπεται από αντιμνημονιακό λυκόσκυλο (έστω και στα λόγια) σε σκυλάκι του μνημονιακού καναπέ, με τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ  να διαδηλώνουν στη Ρηγίλλης και τους βουλευτές να ετοιμάζονται να του κουνήσουν το μαντήλι-μόνο το ακροδεξιό και πολεμοκάπηλο ΔΙΚΤΥΟ 21 θα του μείνει. Ο Καρατζαφέρης, που αντιμετωπίζει κίνδυνο να μείνει εκτός Βουλής, καθώς οι διαρροές του κόμματος του είναι τεράστιες, κάνει ακόμη μια κωλοτούμπα -φεύγει ενώ μένει στην κυβέρνηση, ψηφίζει τη Δανειακή Σύμβαση που κατακρίνει.   Γελοιότητες.
Η κοινωνία βράζει και σοβαροί αναλυτές μιλούν για επερχόμενη κοινωνική έκρηξη. Οι μόνοι που στηρίζουν τα μέτρα είναι ο ΣΕΒ , οι εκδότες και τα κανάλια! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
Οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας αφουγκραζόμενοι το μίσος που τρέφει ο κόσμος της εργασίας για τους ροπαλοφόρους πραιτοριανούς της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ  δηλώνουν ότι  δεν πρόκειται να "χτυπήσουν τα αδέλφια" τους! Την απόσταση βεβαίως μεταξύ συνδικαλιστικών δηλώσεων και αστυνομικής τρομοκρατίας αποκάλυψε ξανά η δολοφονική δράση των ΜΑΤ στις εργατικές κινητοποιήσεις την Παρασκευή 10/2, όπου τα σκυλιά των ΜΑΤ κλωτσούσαν τραυματίες διαδηλωτές στο κεφάλι!!!
Αντιλαμβανόμενος την αγωνία του αστικού κατεστημένου και θέλοντας να παίξει το τελευταίο του χαρτί ο Ακροδεξιός μαϊντανός του συστήματος Καρατζαφύρερ, αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί η αριστερά να ανέβει σημαντικά εκλογικά αλλά και να επικρατήσουν σοβαρές ταραχές, τοποθετούμενος επίσης για τις δηλώσεις των αστυνομικών που προαναφέραμε,  δηλώνει «ότι τότε θα πρέπει να απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις"!
Καταρχήν ρωτάμε τον κωλοτούμπα: αφού είπε ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, τότε σε ποιους συγκαταλέγει τον εαυτό του που θα καλέσουν άλλες δυνάμεις; Δεύτερον, ποιες είναι αυτές οι άλλες δυνάμεις: ο Στρατός; Μήπως, ο καθόλα αντιπαθής πρόεδρος των Ακροδεξιών μαντρόσκυλών των τραπεζιτών, εργολάβων, εφοπλιστών και καναλαρχών χρειάζεται επειγόντως ψυχολογική υποστήριξη;
Γιατί, μπορεί ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός να διαθέτει το νομικό οπλοστάσιο και να έχει εκπαιδεύσει στρατιωτικές δυνάμεις για την Καταστολή Πλήθους, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αδυνατεί να κατεβάσει τον στρατό στο δρόμο. Οι στρατιώτες αποκλείεται να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι στο αγωνιζόμενο πατέρα και αδελφό. Οι μόνιμοι, που έχουν υποστεί τεράστιες μισθολογικές απώλειες, που τους κατάκλεψαν τα αποθεματικά των Μετοχικών Ταμείων και θα πάρουν συντάξεις πείνας όπως και όλοι μας, που πηγαίνουν στα διαλυμένα στρατιωτικά νοσοκομεία και ουσιαστικά αδυνατούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια, δεν πρόκειται να εκτελέσουν διαταγές που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την αγωνιζόμενη κοινωνία, που υπερασπίζεται και τα δικά τους συμφέροντα.
Κανείς δεν ξεχνά ότι δύο φόρες μέχρι τώρα φαντάροι και μόνιμο προσωπικό αρνήθηκαν να εκτελέσουν διαταγές των κυβερνήσεων Καραμανλή  και Παπανδρέου που τους μετέτρεπαν σε Κατασταλτική και Απεργοσπαστική δύναμη: στην εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να αναλάβουν την Καταστολή των διαδηλωτών, ενώ πρόσφατα ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να σπάσουν την απεργία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ!
Ξανά, διαρρέουν πληροφορίες για αποστολή στην Ελλάδα  διεθνών κατασταλτικών δυνάμεων. Η άφιξή των αμερικανών μελών Ειδικών Δυνάμεων Seals στην Ελευσίνα μεταδόθηκε ως άφιξη δυνάμεων της "ευρω-αστυνομίας"(!) μέσα στο πανδαιμόνιο που προκάλεσε η τρομοκρατική δήλωση Καρατζαφέρη.
Οι Seals έκαναν κοινές ασκήσεις με τους Έλληνες βατραχανθρώπους στο κόλπο Μεγάρων.
Ας μην πανικοβάλλουμε τον αγωνιζόμενο λαό μας.
Το Σαββατοκύριακο αυτό πρέπει να σημαδευτεί με μεγάλους κοινωνικούς αγώνες που δε θα επιτρέψουν να μετατραπούμε σε κοινωνία ΔΟΥΛΩΝ.
ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!*

*Kείμενο που μοίρασαν οι Αγωνιστικές Κινήσεις -ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12/02

Και ξαφνικά το αρραγές μαύρο μέτωπο των αστικών κομμάτων, του πολιτικού προσωπικού που υπακούει στις εντολές των ιμπεριαλιστών, οι εντολοδόχοι του ντόπιου κεφάλαιο που λειτουργεί για άλλη μια φορά ως «κουκουλοφόρος» απέναντι στο λαό της χώρας, αρχίζει να παρουσιάζει ρήγματα. Η συγκυβέρνηση των μνημονίων και των τραπεζιτών αρχίζει να ξεφτάει μπροστά στο διογκούμενο κύμα λαϊκής αντίθεσης στη νέα δανειακή σύμβαση που υποδουλώνει τις σημερινές και ερχόμενες γενιές στην εξαθλίωση και στον εξανδραποδισμό.

Αυτό είναι πρώτα πρώτα αποτέλεσμα των συσσωρευμένων λαϊκών αντιστάσεων που δύο χρόνια τώρα ξεσπούν σε κλίμακες πρωτοφανέρωτες και που αν και δεν έχουν καταφέρει να ανατρέψουν και να ανακόψουν αυτές τις πολιτικές έχουν δημιουργήσει ωστόσο ένα μεγάλο απόθεμα όρων και αγωνιστικών εμπειριών.
Για να έχει όμως αποτέλεσμα ο σημερινός ξεσηκωμός και για να τα καταφέρει εκεί που δεν τα κατάφεραν οι προηγούμενοι είναι αναγκαίο να ξεκαθαριστούν μερικά απλά – όσο και σύνθετα στην εφαρμογή τους- πράγματα:
 
1.Το ποτάμι της λαϊκής αντίστασης και της οργής δεν μπορεί να περιμένει απλά να ενεργοποιηθούν οι υπαρκτές αντιθέσεις του συστήματος. Πράγματι η «ανέλπιστη» π.χ. παραίτηση της Ξενογιαννακοπούλου, πιθανόν να δείχνει ότι οι αντιθέσεις των ξένων κέντρων εξουσίας και των ντόπιων διασυνδέσεων τους έχουν ενεργοποιηθεί εξαιτίας του λυσσαλέου ενδοϊμπεριαλιστικού ανταγωνισμού και τροφοδοτούνται από την τεράστια λαϊκή δυσαρέσκεια, όμως αυτό δεν αρκεί.
2.Είναι απαραίτητο να εμφανιστεί στο προσκήνιο αυτόνομα ο λαϊκός παράγοντας, να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, οι πλατείες και οι γειτονιές.
3.Ο λαϊκός ξεσηκωμός είναι απαραίτητο να εκφραστεί στο πεδίο όπου το σύστημα δεν έχει τον έλεγχο. Και να το πούμε καθαρά, αυτό το πεδίο δεν είναι οι εκλογές είτε για να «αλλάξει ο ταξικός συσχετισμός», είτε για να αναλάβει μια «κυβέρνηση με αριστερό πρόγραμμα» είτε για να εκφραστεί με «κάποιο ποσοστό» η δυνατότητα ενός «άλλου προγράμματος για την αντιμετώπιση του χρέους».
4. Ο λαϊκός ξεσηκωμός έχει το δικό του πεδίο: Τους χώρους δουλειάς, τις λαϊκές συνοικίες, τα σχολεία και τις σχολές. Έχει τους δικούς του άμεσους στόχους – όπως να μην περάσει η νέα δανειακή σύμβαση - που δεν είναι καθόλου «ταπεινοί» και «λίγοι» όπως κάποιοι νομίζουν.
5. Ο λαϊκός ξεσηκωμός δεν τοποθετείται πάνω στα εκβιαστικά διλήμματα που θέτουν οι ιμπεριαλιστές, η αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό. Το σύνθημα που «όλους μας ενώνει» δεν είναι να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη αλλά η ανάγκη να μπει φραγμός στην επίθεση ως απαραίτητος όρος για να μπορεί να θέσει το λαϊκό κίνημα το «έξω από την ΕΕ» που δονούσε μέχρι πρόσφατα τις διαδηλώσεις.
6. Ο λαϊκός ξεσηκωμός πρέπει να μπορεί να ξεπερνά την αστική νομιμότητα, να επιλέγει τις μορφές και τα μέσα πάλης που θεωρεί αναγκαία και ταυτόχρονα να προετοιμάζεται για την πιθανότητα η αστική τάξη με την υποστήριξη του ιμπεριαλισμού να επιλέξει μορφές διακυβέρνησης που καταλύουν την όποια αστική νομιμότητα και τις λαϊκές ελευθερίες. Σε κάθε περίπτωση το «παιχνίδι» με τα όρια που μας παρέχει η αστική νομιμότητα με «παραδειγματικές» ενέργειες… και ποικίλα κόλπα ταχύρυθμης ανάπτυξης του κινήματος, προκειμένου να μας καταγράψουν τα ΜΜΕ, ανήκει στο παρελθόν. Απλά έχουμε περάσει σε άλλη φάση…
7.Τέλος,, ο λαϊκός ξεσηκωμός δεν μπορεί να καλλιεργεί το έδαφος για λύσεις και αιτήματα «συλλογικής διαχείρισης» της φτώχειας και της εξαθλίωσης στο όνομα της αλληλεγγύης και της απάντησης στην κρίση.
Η Αριστερά, τουλάχιστον ο κόσμος, της πέρα από τις ηγεσίες, πρέπει επιτέλους να απαντήσει και να τοποθετηθεί μπροστά στο πραγματικό ζήτημα: την δημιουργίας και οργάνωσης πραγματικού κινήματος ανατροπής!
Η επείγουσα ανάγκη να εκφραστούν όλοι αυτοί οι όροι στο «κολασμένο» διήμερο των λαϊκών κινητοποιήσεων περνά μέσα από την οικοδόμηση ενός μετώπου αντίστασης και κοινής δράσης για να ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
Σ` αυτό το πραγματικό πεδίο θα αναδειχτούν, θα συναντηθούν και θα «εκπαιδευτούν», όλες εκείνες οι δυνάμεις και οι λαϊκές μορφές αυτοοργάνωσης - αντίστασης και πραγματικής λαϊκής - ταξικής αλληλεγγύης που μπορούν στην πορεία να θέσουν και ζητήματα συνολικότερης κοινωνικής ανατροπής, προγράμματα αποδέσμευσης από την ιμπεριαλιστική κηδεμονία και εξάρτηση.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΜ
ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!
Φλεβάρης 2012
ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ –ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
 
*Kείμενο που μοίρασαν οι ΑΚ -ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12/02
http://resistenciaelotta.blogspot.com/

ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ!

Αύριο, 12 Φλεβάρη, συμπληρώνονται 67 χρόνια απ' την υπογραφή της ντροπιαστικής Συμφωνίας της Βάρκιζας.

Έφτασε η ώρα να πούμε: ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ! ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ!

Αναρχικό Κάλεσμα για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 18.00

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
στο Καθεστώς Έκτακτης Ανάγκης που επιβάλλουν τα ντόπια και διεθνή πολιτικά και οικονομικά αφεντικά

ΔΙΑΡΚΕΙΣ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ-ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΕΝΟΙ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική Αυτοδιεύθυνση

Image scaled down
 επιστρέφοντας από το Συνταγμα στα Προπύλαια συνεχισε την πορεία του μεχρι την αποκλεισμένη Καταληψη της Νομικής. Τα ΜΑΤ αποχώρησαν από την Ακαδημίας και οι σύντροφοι του μπλοκ και της κατάληψης ενώθηκαν φωνάζοντας μαζί συνθήματα.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ /ΕΞΕΓΕΡΣΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Image scaled down
Για μια ακόμα φορά η συμμαχία Κυβέρνησης, ΔΝΤ, ΕΕ, τρομοκρατεί τους εργαζόμενους για την επερχόμενη κατάρρευση .
Οι συμφωνίες για το PSI έχουν κλείσει, μετά από τις  δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ των εκμεταλλευτών για να είναι όλοι ευχαριστημένοι από την μοιρασιά του ιδρώτα και της μισθωτής σκλαβιάς του λαού για τα επόμενα σαράντα χρόνια. Τώρα προσπαθούν να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν από τον εργαζόμενο, απαιτούν την ολοκληρωτική κατάργηση κάθε δικαιώματος, την βίαιη φτωχοποίηση.  Απαιτούν την μεταβολή του συνόλου της κοινωνικής πλειοψηφίας σε μισθωτούς και άνεργους σκλάβους.  Σε σκλάβους που το αίμα τους θα επανεκκινήσει την καπιταλιστική οικονομία και την νέα «ανάπτυξη».
ΜΜΕ και παπαγαλάκια της κυβέρνησης διαρρέουν ότι η τρόικα απαιτεί την κατάργηση του 13-14 μισθού, του κατώτερου μισθού, την ουσιαστική κατάργηση της περίθαλψης και των συντάξεων.
Κρύβουν όμως το ποια είναι αυτή η τρόικα και δεν εννοούμε φυσικά τους τίτλους ΔΝΤ,Ε.Ε.,ΕΚΤ, αλλά ποιους επί της  ουσίας εκφράζουν αυτοί και ποιών συμφέροντα προστατεύουν. Το ΔΝΤ αποτελεί μορφή παγκόσμιας συνένωσης των πιο ισχυρών καπιταλιστικών συμφερόντων, κρατών, κυβερνήσεων, εταιριών, τραπεζών,  που διασφαλίζει τα  κέρδη τους και ανοίγει νέους δρόμους εκμετάλλευσης. Αντίστοιχη συνένωση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και η Ε.Ε. Αυτοί είναι που απαιτούν και ορίζουν την τύχη των εργαζόμενων. Είναι κάτι μακρινό και απρόσωπο, είναι μια παγκόσμια συνομωσία των ισχυρών, ένα σενάριο συνομωσίας, αυτό προσπαθούν να μας πείσουν οι μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ.
Όμως τα πράγματα είναι πιο απλά, πιο  άμεσα και δίνουν δυνατότητες ανατροπής. Ο βασικός εκφραστής της Τροϊκας στην Ελλάδα δεν είναι ο τρομερός Τόμσεν που επιβάλλει και απαιτεί μέτρα, αλλά η Ελληνική κυβέρνηση, που εκφράζοντας τα συλλογικά συμφέροντα του Ελληνικού καπιταλισμού αναλαμβάνει να εξοντώσει το λαό για να ξανακερδίσουν οι εκμεταλλευτές. Η κυβέρνηση που συμμετέχει οργανικά στην Ε.Ε. το ΔΝΤ, και την ΕΚΤ.
Τρόικα για την Ελλάδα είναι το σύνολο του εκμεταλλευτικού συστήματος που αφού κέρδισε από την «ανάπτυξη», ξανακερδίζει στην κρίση. Ένα σύστημα ενταγμένο στο παγκόσμιο καπιταλιστικό πλέγμα που έχει κηρύξει πόλεμο στους εργαζόμενους. Που έκανε στρατηγική του επιλογή την ένταξη στην ΕΕ και την ΟΝΕ, που αξιοποίησε το ΔΝΤ για να συντρίψει την ζωή των εργαζόμενων.
Τρόικα στην Ελλάδα είναι ο ΣΕΒ που επιτέλους επέβαλλε τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τον στρατό των ανέργων, την κατάργηση της κοινωνικής ασφάλειας.
Τρόικα στην Ελλάδα είναι το ΕΒΕΑ που απαιτεί την τριετή μείωση των μισθών.
Τρόικα στην Ελλάδα είναι η Ένωση Ξενοδόχων που επαιτεί να κοπεί ο 13ος-14ος μισθός
Τρόικα στην Ελλάδα είναι οι τραπεζίτες που αφού άρπαξαν το μόχθο του λαού αφού επιδοτήθηκαν με δις ευρώ τώρα θα τσεπώσουν νέα δεκάδες δίς.
Τρόικα είναι οι Εφοπλιστές με το 4% της φορολογία και την χωρίς όρια εκμετάλλευση των Ελλήνων και αλλοδαπών ναυτικών .
Τρόικα είναι το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίζεται την ανθρώπινη εκμετάλλευση για τα συμφέροντα των αφεντικών.
Τρόικα είναι τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων που τρομοκρατούν τον λαό με το έκτακτα δελτία «εκτέλεσης» των εργατικών δικαιωμάτων και αναγκών.
Αυτοί είναι η πραγματική ΤΡΟΙΚΑ στην Ελλάδα, Εθνικά και υπερεθνικά συμφέροντα που στόχο έχουν να μας συντρίψουν. Αυτοί όλοι δεν χωρίζονται σε ντόπιους και ξένους σε Γερμανούς, Γάλλους, Αμερικάνους ή  Έλληνες αυτοί όλοι ενώνονται στον κοινό σκοπό του κέρδους και της εκμετάλλευσης.   Ο εχθρός είναι απέναντι μας, μπροστά στα μάτια μας
Ενάντια σε όλους αυτούς πρέπει να ξεσηκωθούμε, για να τους ανατρέψουμε.
Για να πέσει αυτή η κυβέρνηση, για να διαλυθεί η λυκοσυμμορία της Ευρωπαϊκής ¨Ένωσης .
Για την συνολική ανατροπή αυτού του συστήματος που στόχο έχει την εξόντωση μας
Για την κοινή πάλη των εργαζόμενων της Ευρώπης και του κόσμου ενάντια στα εθνικά και υπερεθνικά κέντρα εκμετάλλευσης.  
www.denplirono.info
    
www.denplirono.info

Μαζικός ξεσηκωμός! Όλοι στους δρόμους! Κάτω το νέο μνημόνιο-σφαγείο!

Ξεχειλίζει η οργή του λαού και των εργαζομένων από τη φρικαλέα συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με τα εξοντωτικά, εφιαλτικά σχέδια της τρόικας. Η “συμμορία των προθύμων”, ξεπληρώνοντας το χρέος της προς τους ξένους πάτρωνές της, συνυπέγραψε το φρικαλέο κείμενο του νέου μνημονίου που -σε άπταιστα αγγλικά- περιγράφει τον εφιάλτη στον οποίο εκβιάζεται να ζήσει ο λαός και η εργατική τάξη της χώρας.
Οι «αντιμνημονιακές» φανφάρες του Σαμαρά, οι «πατριωτικές» πόζες του Καρατζαφέρη και οι «σκληρές διαπραγματεύσεις» του ΠΑΣΟΚ πήγαν όλα περίπατο. Η «εθνική σωτηρία» αποδείχτηκε ότι είναι ολοσχερής καταστροφή για το λαό και τους εργαζόμενους. Το δίλημμα «υποταγή ή χρεοκοπία» αποδείχτηκε ότι, στην πραγματικότητα, δεν είναι καν δίλημμα: υποταγή στην πολιτική τους σημαίνει χρεοκοπία για το λαό και την εργατική τάξη!
Δυο χρόνια τώρα, η υποταγή του ντόπιου αστικού πολιτικού προσωπικού στις εντολές του ξένου κεφάλαιου, το ανελέητο σφυροκόπημα σε δικαιώματα και κατακτήσεις, η λεηλασία των μισθών και των συντάξεων, το κουρέλιασμα των δημοκρατικών ελευθεριών αλλά και αυτού ακόμη του αστικού συντάγματος αποδείχτηκε ότι δεν έφεραν την παραμικρή υποψία διεξόδου και ανάκαμψης. Το αντίθετο.
Δυο χρόνια τώρα, η υποταγή της επίσημης συνδικαλιστικής ηγεσίας και το αναμάσημα θεωριών περί «ανταγωνιστικής οικονομίας», «διαφορετικού μίγματος πολιτικής» και άλλων τέτοιων γελοιοτήτων, έδωσε πολύτιμο χρόνο στα αρπαχτικά του ξένου και ντόπιου κεφάλαιου, σαμποτάρισε ανοιχτά τις αγωνιστικές διαθέσεις ολόκληρων κλάδων, έστρωσε το δρόμο για τα μέτρα του νέου μνημονίου.
Δυο χρόνια τώρα, η υποταγή της ρεφορμιστικής Αριστεράς στην αστική νομιμότητα και η αδυναμία-απροθυμία της να δει τον εαυτό της πέρα από αυτά που της εξασφαλίζουν τα εκλογικά ποσοστά και να υπηρετήσει τις λαϊκές-εργατικές διαθέσεις και αγωνίες, έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να χειριστεί τα αδιέξοδα και τις αντιφάσεις του, έσπειραν νέες συγχύσεις και αυταπάτες στο λαό και τους εργαζόμενους.

Να σπάσουμε τα δεσμά της υποταγής!
Να βάλουμε στην άκρη όλους αυτούς που έπαιξαν και παίζουν στις πλάτες μας, που υποθήκευσαν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας! Να πάρουμε την υπόθεση του αγώνα στα δικά μας χέρια! Να μην υποταχτούμε! Να μην χαριστούμε σε κανέναν! Να πλημμυρίσουμε τους δρόμους ξανά και ξανά! Όπως κάναμε τόσες φορές στα δύο αυτά χρόνια! Να πυροδοτήσουμε εστίες αγώνα παντού και με κάθε ευκαιρία! Να τροφοδοτήσουμε όλες αυτές τις εστίες αντίστασης και αγώνα που έχουν ήδη ανάψει! Και να συμβάλουμε αποφασιστικά στον αγωνιστικό συντονισμό τους!
Οι μέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες. Η μάχη ενάντια στο νέο μνημόνιο, αυτό το σφαγείο δικαιωμάτων και κατακτήσεων, πρέπει να δοθεί με τον πιο μαζικό και αποφασιστικό τρόπο. Με τους όρους που απαιτεί η περίσταση: όρους κεντρικής μετωπικής πολιτικής σύγκρουσης.
Όλοι στη 48ωρη πανεργατική απεργία 10 και 11 Φλεβάρη! Όλοι στα συλλαλητήρια της Κυριακής 12 Φλεβάρη! Για να βάλουμε φραγμό στα σχέδιά τους! Για να μην περάσει το νέο σφαγείο!
Δεν έχουμε κανένα περιθώριο! Δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο! 
http://kkeml.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html?utm_source=BP_recent 

Κώστα Καραμανλή που πήγες?

Τώρα μπροστά Σε χρειάζεται όλη η Ελλάδα Είναι η ευκαιρία της ζωής σου να γίνεις μεγαλύτερος εθνάρχης από τον Θείο σου .Εσύ μαζί με άλλους πατριώτες  μπροστά κι όλος ο λαός θα είναι μαζί σου 
αναγνώστης
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΞΠΝΙΣΤΕ ΡΕ 87 ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 

87 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:42 PM
  Παραιτήθηκε το 2009, αν θυμάσαι...
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:50 PM
   ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΚΙ ΕΦΥΓΕ.
 2. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:43 PM
  ΟΥΣΤ!! ΟΥΣΤ!! ΟΥΣΤ!!
  Απάντηση
 3. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:43 PM
  ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ!!!!!!!!
  Απάντηση
 4. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:45 PM
  Τον απείλησαν και υπέκυψε...Αλλά πρέπει να μιλήσει,το οφείλει στα παιδιά του
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:46 PM
   ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΚΥΨΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΠΕΙΣ;
 5. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:45 PM
  ΣΙΓΑ ΤΗ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΑΡΑ
  ΟΥΣΤ
  Απάντηση
 6. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:45 PM
  ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ ?
  Απάντηση
 7. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:45 PM
  Σανιδάς, Κεδίκογλου, ασπίδα για Ζαγοριανό
  Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
  «Ασπίδα» για την προστασία του ανακριτή της υπόθεσης Siemens Ν. Ζαγοριανού ύψωσαν ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Σανιδάς και ο επίτιμος πρόεδρος Ρωμύλος Κεδίκογλου.
  Οι καταθέσεις των Γ. Σανιδά και Ρ. Κεδίκογλου στον Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού Και οι δύο λειτουργούν ως «σωματοφύλακες» του ανακριτή και, με τις καταθέσεις τους στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού, δεν αρκούνται στην υπεράσπιση της ακεραιότητάς του.
  Ο «εφευρέτης» της φόρμουλας των παραπλανηθέντων υπουργών στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ο κ. Σανιδάς, στην 16σέλιδη κατάθεσή του (16/11/2009) ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Κ. Παρασκευαΐδη, από μάρτυρας μετατρέπεται σε κατήγορο. Εκπλήσσει η σφοδρότητα των διατυπώσεών του κατά όσων ζήτησαν τον έλεγχο του ανακριτή και κατά όσων εισαγγελικών λειτουργών ενεπλάκησαν στην πειθαρχική και ποινική προκαταρκτική.
  Κατά Ματζουράνη
  Ο κ. Σανιδάς σπεύδει να προλάβει και τα χειρότερα για τον ίδιον, γι' αυτό υποστηρίζει ότι: «...Διαπίστωσα περίεργες, ανεξήγητες και ύποπτες προσπάθειες ενοχοποιήσεως του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, αλλά και άλλων δικαστικών λειτουργών, μεταξύ των οποίων του προσώπου μου και του Εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Σακελλάκου».
  Με ανοίκειο τρόπο καταφέρει κατά του δικηγόρου Ι. Ματζουράνη (υπερασπιστή του κατηγορούμενου Γ. Σκαρπέλη), χαρακτηρίζοντας ψευδέστατα και συκοφαντικά όσα ο πρώτος κατέθεσε ενώπιον του Ι. Παπανικολάου.
  Μάλιστα, ο κ. Σανιδάς δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, εκτιμώντας πως όσα κατατέθηκαν από τον συνήγορο είχαν «σκοπό να πλήξουν τον ανακριτή και εμένα». Παρά ταύτα ο επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει επιβεβαιώσει τρεις συναντήσεις με τον ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, που σκοπό είχαν την επιτάχυνση και διευκόλυνση της ανάκρισης. Δηλαδή, όσες και ο ίδιος ο ανακριτής ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Siemens.
  Κατά Παπανικολάου
  Ο κ. Σανιδάς αφήνει μπηχτές για τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αν. Κανελλόπουλο, ενώ σχεδόν με απαξιωτικό τρόπο αντιμετωπίζει τον συνάδελφό του Ι. Παπανικολάου, όταν υποστηρίζει: «Δεν γνωρίζω τους λόγους και τα παραγωγικά αίτια της βουλήσεως των ενεργειών του κ. Ι. Παπανικολάου, θέλω πάντως να πιστεύω ότι αυτά δεν έχουν σχέση με τη μη επιλογή του σε πρόεδρο ή εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως έχει γραφεί στον Τύπο». Και συνεχίζει αντιστρέφοντας «το κατηγορητήριο»: «...Προκύπτει ότι κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, και μάλιστα κατ' εξακολούθηση, έχει με τις ενέργειές του τελέσει εκείνος που εστράφη κατά του ανακριτού Ζαγοριανού»!
  Κατά τον κ. Σανιδά ο ανακριτής, ό,τι και αν έκανε, ό,τι και αν παρέλειψε, θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως προστατευόμενο είδος. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι «οι υποθέσεις του σκανδάλου Siemens τείνουν να μεταβληθούν σε υπόθεση Ζαγοριανού» με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό...
  Ο κ. Σανιδάς καλύπτει πλήρως τον ανακριτή για το γεγονός ότι αυτός δεν εξέδωσε ένταλμα κατά του Μιχ. Χριστοφοράκου για πράξεις δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (2004-2007). Χαρακτηρίζει δε, τη σε βάρος του κατηγορία για παράβαση καθήκοντος, ως προπετή, αβάσιμη και αόριστη, ενώ περιλούζει τον Ι. Παπανικολάου για το «ολέθριο ατόπημα σε βάρος του ανακριτού που του αποδίδει παράλειψη ενέργειας», κάτι που επιβεβαιώνει «την έλλειψη αμεροληψίας και αντικειμενικότητας».
  Απάντηση
 8. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:46 PM
  ////////////////////////////////////////////

  ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

  ΕΣΕΙΣ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΦΥΤΑ
  ΠΑΡΑΣΙΤΑ
  ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ 47% ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
  ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ ++++++++++++++++++++++++++++

  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ
  ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:47 PM
   ΡΕ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
  2. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:58 PM
   ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ
  3. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:45 PM
   ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ!!! ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΕΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!! ΖΩΟ!!!!! ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!

   ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

   ΑΜΑ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!!!

   ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΦΑΞΩ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!!!!!!

   ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
 9. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:47 PM
  ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ???????ΕΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ???????ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΩΜΕΝΩΝ 12 ΩΡΩΝ ?????? ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ !!!!!! ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:51 PM
   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
 10. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:48 PM
  =============================


  ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

  Ο ΓΙΩΡΑΓΑΚΗΣ

  ΜΕ 47% ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

  160 ΠΑΣΟΚΟΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  -------------------- ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ
  ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ


  ===============================
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:50 PM
   ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ.....................
 11. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:51 PM
  ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:52 PM
   ....ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ..!!
 12. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:51 PM
  ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ...12,50

  ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙ
  ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ
  ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

  ΠΑΣΟΚ.ΟΛΕ !

  ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ.
  ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ
  ΚΤΗΝΟΕΙΔΕΣ.
  Απάντηση
 13. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:51 PM
  ΕΙΠΕ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;
  Απάντηση
 14. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:52 PM
  ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  Απάντηση
 15. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:53 PM
  ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;
  ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΡΑΛΙΚΙ ΜΟΥ.
  Απάντηση
 16. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:53 PM
  ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
  Απάντηση
 17. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:55 PM
  Οι εξηγήσεις και τα κενά του κυρίου Προέδρου
  Η τρικυμιώδης πορεία του κ. Κεδίκογλου, η στάση της κυβέρνησης και οι επιστολές
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2007, 00:00


  emailεκτύπωση

  Οι καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί κατά του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρ. Κεδίκογλου ενδεχομένως να αποδειχθούν υπερβολικές.

  Αυτό που θα μείνει όμως είναι το πλήγμα στον θεσμό ¬ ο κ. Κεδίκογλου συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου ¬ και στην αξιοπιστία των δικαστών.

  Και το μεγαλύτερο μυστικό, που φαίνεται να μένει αναπάντητο, αλλά όχι χωρίς επιπτώσεις για αυτούς που το... κρύβουν, δεν θα αφορά πρωτίστως τον κ. Κεδίκογλου,

  αλλά την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Κ. Καραμανλή. Διότι είναι τόσο έντονη η προσπάθεια της κυβέρνησης να τον καλύψει με κάθε τρόπο ώστε πολλοί δεν βρίσκουν πλέον άλλη εξήγηση:

  «Προφανώς υπονοείται υπόγεια συμφωνία αμοιβαίας σιωπής» παρατηρούν, για να εξηγήσουν την επιλογή της κυβέρνησης να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για την υπόθεση του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ούτε καν για να αποδείξει ότι αδίκως εγκαλείται εκείνη για την επιλογή της στο πρόσωπό του και εκείνος για την πολιτεία του και τις δραστηριότητες του 29χρονου γιου του Φαίδωνα.
  Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τον καλούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
  Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων δεν άρχισε ποτέ έρευνα, αν και το ζήτημα συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της κ. Ηλ. Αργυρός με τον πρόεδρο της Εθνικής Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ. Γ. Ζορμπά.
  Ο κ. Κεδίκογλου διαβιβάζει συνεχώς μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης απαντητικές επιστολές στις ερωτήσεις που κατατίθενται στη Βουλή.
  Αλλά την επομένη διαπιστώνεται ότι περιέχουν παραλείψεις και αντιφάσεις με αποτέλεσμα να προκαλούν νέες ερωτήσεις και εκείνες με τη σειρά τους άλλες απαντήσεις. Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

  Ο κ. Ρωμύλος Κεδίκογλου γεννήθηκε το 1940 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και έλαβε το πτυχίο του με το πρώτο αριστείο του έτους του. Στη συνέχεια σπούδασε με υποτροφία στα Πανεπιστήμια Tuebingen, Bonn, και Frankfurt/ΑΜ Main.
  Στο Δικαστικό Σώμα εισήλθε, με διαγωνισμό, το 1968.
  Συνάδελφοί του διηγούνται ότι η πρώτη ρωγμή στην εικόνα του κ. Κεδίκογλου παρουσιάστηκε την εποχή που υπηρετούσε ως πρωτοδίκης στη Χαλκίδα. Στις αρχαιρεσίες τοπικού σωματείου, όπου προήδρευε στην εφορευτική επιτροπή, καταμετρήθηκαν, όπως λέγεται, μαζί στις έγκυρες ψήφους νεκροί και μη μέλη του σωματείου.
  Για την υπόθεση εξεδόθη και βούλευμα όπου καταδικάζεται το σύνολο των μελών της εφορευτικής επιτροπής πλην του προέδρου, ο οποίος έλειπε το επίμαχο διάστημα. Το βούλευμα αυτό έχει εξαφανιστεί και οι αρμόδιες δικαστικές αρχές της Χαλκίδας επικαλούνται λόγους ασφαλείας (!) σε όποιον το αναζητεί.
  Το 2004 έγινε αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, μαζί με τους κκ. Χ. Γεωργακόπουλο και Στ. Μοσχολέα, και όπως δήλωσε ο κ. Παπαληγούρας «η επιλογή έγινε με αμιγώς αξιοκρατικά κριτήρια και με γνώμονα το ήθος, την κατάρτιση και την απόδοση των δοκιμασμένων επί 30 χρόνια Δικαστικών αυτών Λειτουργών. Επιλέξαμε τους αρίστους μεταξύ των ικανών». Στη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου προήχθη τον Ιούλιο του 2005, αφού χρειάστηκε να υπερσκελιστούν πέντε αρχαιότεροι και εγνωσμένου κύρους αντιπρόεδροι.
  Απάντηση
 18. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:55 PM
  Ο ΓΑΠ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.

  ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.
  Απάντηση
 19. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:56 PM
  * Θητεία εν μέσω αντιπαραθέσεων
  Η θητεία του κ. Κεδίκογλου στην προεδρία του Αρείου Πάγου δεν ήταν ανέφελη. Τον Νοέμβριο του 2006 προεδρεύει στο Μισθοδικείο, το οποίο αποφάσισε τον τριπλασιασμό των αποδοχών για τους προέδρους των τριών ανωτάτων δικαστηρίων.
  Το περασμένο καλοκαίρι όρισε τον εαυτό του εισηγητή στις κρίσεις των δικαστικών λειτουργών (πρώτη φορά ανέλαβε τέτοιον ρόλο Πρόεδρος Αρείου Πάγου) κάνοντας, για ασήμαντους λόγους, αρνητική εισήγηση για τους 30 από του 55 ενδιαφερομένους, προκαλώντας την αντίδραση της Ενωσης Εισαγγελέων η οποία κατήγγειλε αδιαφανείς διαδικασίες.
  Ο κ. Κεδίκογλου επίσης άσκησε συνολικά 380 διώξεις εναντίον δικαστών για το «πόθεν έσχες». Για αυτές τις διώξεις ακούει σήμερα πικρόχολα σχόλια στους διαδρόμους των δικαστηρίων από συναδέλφους που αναφέρονται στα «πόθεν έσχες» του γιου του που κοινοποιεί στη Βουλή.
  Τον περασμένο Φεβρουάριο παραιτήθηκε ο νεοπροαχθείς εφέτης Χ. Κλουκίνας, με μια επιστολή-κόλαφο για τον κ. Κεδίκογλου.
  Σε αυτή διετύπωσε βαρύτατες κατηγορίες για απουσία αληθινής Δικαιοσύνης στην εσωτερική λειτουργία και διοίκησή της και επιρρίπτει ευθύνες στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου («στις αποφάσεις για μεταθέσεις, αποσπάσεις και προαγωγές, η έλλειψη αξιοκρατίας τείνει να γίνει καθεστώς» έγραφε).
  Λίγες ημέρες αργότερα, στις 25 Φεβρουαρίου, Κυριακή της Ορθοδοξίας, χειροθετήθηκε άρχοντας πρωτέκδικος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
  Στην ίδια τελετή, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Γ. Παναγιωτόπουλος χειροθετήθηκε άρχοντας δικαιοφύλακας και ο Εισαγγελέας του ίδιου δικαστηρίου κ. Γ. Σανιδάς (ο οποίος έχει εκκρεμότητα σχετικά με την απόκτηση της κατοικίας του στα Βίλλια Αττικής) άρχοντας νομοφύλακας
  Απάντηση
 20. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:56 PM
  ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ;
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:00 PM
   ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ! ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
 21. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:57 PM
  ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ΖΗΤΩ Ο ΜΕΤΑΧΑΣ
  Απάντηση
 22. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:58 PM
  ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΖΩΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ.
  Απάντηση
 23. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:58 PM
  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΣΟΥΧΩ ΝΕΑ! ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ????
  Απάντηση
 24. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:58 PM
  Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ!!!

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!!
  εδώ μέσα πάντως καν μπαμ, οι 2-3 μαστουρηδες Χ.Α ναζιστές.
  ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  - Η΄ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

  ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.
  ΟΣΟ ΔΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕ ΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
  ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.

  ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!
  ___________________________________
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ
  ____________________________________________________
  ΑΠΟ ΝΤΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚαΙ ΑΠΟ ΧΡΥΣΕΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ
  ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟ-ΜΑΜΑΚΙΕΣ.

  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΩΝ!!!


  Χαχα εννοείται οτι είναι τα Ντοράκια αυτά εδώ -αν είναι τελικά πάνω απο ένας αυτός που γράφει
  - Πόσοι οπαδοί της πια από τους μετρημένους στα δάχτυλα να επισκέπτονται αναλογικά το μπογκ αυτό.
  Δεν τους παρατάει και ο Αντώνης λέω εγώ να τρέχουν στις ουρές με τα κουπόνια και τα δελτία.

  Εδώ έφεραν τα πράματα ο Γιωργάκης η Ντόρα και ο γλοιώδης Καρατζαφερης
  ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΠΙΑ δυστυχώς.

  ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ..ληγμένοι
  ΥΠΑνθρωποι
  ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ .. 47 % ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ


  ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ++++++++++++++++++++++
  Απάντηση
 25. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:59 PM
  ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΣΙΓΑ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΗ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
  ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ Η ΠΟΥΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΠΟ ΣΑΣ
  ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ
  ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ
  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ
  ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ
  ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΣΕΙΣ
  ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΧΟΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ
  ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ Ε ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ
  Απάντηση
 26. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 12:59 PM
  χωνευει το κοντοσουβλι..δεν μπορει τωρα
  Απάντηση
 27. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:01 PM
  ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥΣ
  ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΣ.

  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
  Απάντηση
 28. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:02 PM
  ΧΑ ΧΑ ..ΔΕ ΓΑΜΟΥΜΕ ΒΡΟΜΟΚΟΛΟΥΣ
  Απάντηση
 29. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:02 PM
  ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.
  Απάντηση
 30. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:02 PM
  ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
  ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ..
  ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

  ΧΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ..
  ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!
  ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ !!!!
  ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ !!
  ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;
  ΠΑΜΕ....
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!
  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.. ΜΑΖΙ ΤΟΥ..
  ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!
  Απάντηση
 31. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:04 PM
  ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥΣ
  ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΣ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
  Απάντηση
 32. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:05 PM
  ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ...ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΨΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
  Απάντηση
 33. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:06 PM
  //////////////////////////////////////////////
  _______________________________________________


  Καραμανλής σε βουλευτές ΝΔ: Έτσι όπως τα κατάφεραν οι μαλάκ@@ που ψήφισαν ΓΑΠ το 2009... δεν υπάρχει άλλη λύση.


  Μήνυμα προς το εσωτερικό της ΝΔ με στόχο να κατευνάσει τα πνεύματα έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την ίδια στιγμή που τα όσα συμβαίνουν και οι αντιδράσεις στις επιλογές Σαμαρά απειλούν με νέα διάσπαση το κόμμα στο οποίο διατέλεσε αδιαμφισβήτητος αρχηγός επί 12 ολόκληρα χρόνια.

  «Εδώ που φτάσαμε είναι ανάγκη να ψηφιστούν τα μέτρα και να πάμε γρήγορα σε εκλογές» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός στους πολλούς βουλευτές της ΝΔ που επικοινώνησαν τηλεφωνικά τις τελευταίες ώρες μαζί του (ή και από κοντά στο περιθώριο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας), ανήσυχοι για τις εξελίξεις.

  Η παρέμβαση Καραμανλή ως ενοποιητικού παράγοντα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, λόγω της διάστασης «ανταρσίας» που τείνει να λάβει η διαφωνία αρκετών βουλευτών της ΝΔ με την επιλογή της ηγεσίας του κόμματος να υπερψηφίσει τα μέτρα, που είτε άμεσα είτε έμμεσα (μαζί με όσους άφησαν να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο) ανέρχονται στους 15!

  Το «εδώ που φτάσαμε» βέβαια εξυπακούεται ότι εμπεριέχει αιχμή για την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, αλλά και για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Παπαδήμου, σχετικά με τη δημοσιονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα.
  _____________________________________________________
  ////////////////////////////////////////////////////////
  Απάντηση
 34. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:07 PM
  ΓΑΠ, ΔΡΟΥΤΣΑΣ, ΜΠΑΤΖΕΛΗ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ΤΖΑΚΡΗ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΚ, ΚΑΙ ΤΕΖΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

  ΡΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
  Απάντηση
 35. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:08 PM
  ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ
  ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ !!!
  ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ...
  ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ;;;
  ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ;;
  Η ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ;;
  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..
  Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΣΚΙΣΕ ..
  ΜΕ MERCEDES ΚΑΙ BMW.. ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ
  ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
  ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ
  ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ !!!
  ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ
  ΤΩΡΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΙ ΕΜΑΣ !!
  Απάντηση
 36. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:09 PM
  ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!
  ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!
  ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!!!!!
  Απάντηση
 37. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:09 PM
  Για εσενα τον βλακα που γραφεις καραμαν αλης τρισηλιθιε Καραμανλαρ ειναι στα Τουρκικα που συμενη μαυροπιστοι κατει σαν το δικο μας αβαπτιστος βλακα ε πανηβλακα γιατι ετσι ελεγαν ΟΛΟΥΣ τους ΚΑΠΑΔΟΚΕΣ και παλυ πανιβλακα .
  Απάντηση
 38. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:10 PM
  Ακουστε ελληνες μην τσακονομαστε δεν ειναι ωρα για τετοια τωρα! Οντως ο Καραμανλης ηταν ποιο πατριωτης και ειπε ποιο πολυ αληθεια απο τους αλλους που κοροιδεψαν το λαο. Αλλα τωρα ποια δεν εχει καμια εξουσια και δυναμη!
  Τη δυναμη την εχει ο λαος και πρεπει να κανει σωστες επιλογες απο εδω και περα για το μελλον της χωρας.
  Αν ειμαστε οντως βλακες και ευκολοπιστοι α φανει απο εδω αι περα. Ελπιζω πως οχι.
  Σας ευχαριστω.
  Απάντηση
 39. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:12 PM
  ΤΙ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΡΕ ΒΛΗΜΑΤΑ
  ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ
  ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!
  Απάντηση
 40. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:12 PM
  ας όψεται αυτή η μήτρα που πέταξε το βδέλυγμα Παπανδρέου στην Ελλάδα .
  Απάντηση
 41. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:14 PM
  ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ


  ΕΕΕ
  ΕΕΕΕ
  ΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Απάντηση
 42. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:15 PM
  ΑΤΙΜΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚ
  ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ
  ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ
  ΓΑΜΙΟΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
  Απάντηση
 43. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:15 PM
  Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.
  Απάντηση
 44. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:18 PM
  ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
  ΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΡΕ ΒΛΗΜΑ
  Απάντηση
 45. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:20 PM
  NA EYXEΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ
  ΕΤΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΡΑΦ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ..
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΗΣΗ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ
  ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
  ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
  ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΤΕ
  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ.
  Απάντηση
 46. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:21 PM
  ΛΕΙΨΑΝΑ ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΤΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
  ΝΑ ΠΑΤΕ....
  ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ..
  ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS

  ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ..
  ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.. ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ... ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!
  ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.. ΤΟΝ ΝΤΕΝΕΚΕ
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ..
  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ
  ΜΙΣΕΙΤΕ
  ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ..
  ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ
  ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΜΕΝΟΙ
  ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΑΣ !!!!
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!
  ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ !!!
  Απάντηση
 47. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:21 PM
  ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ...ΡΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΕ
  Απάντηση
 48. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:24 PM
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ;
  Απάντηση
 49. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:24 PM
  ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ
  ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΞΟΡΙΑ..
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...
  ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ
  ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

  ΔΕΝ ΠΡΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS !!!

  ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..
  ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ
  ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  Απάντηση
 50. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:25 PM
  ΒΑΛΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΒΑΛΑ !!
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ
  ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

  ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!
  ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
  Απάντηση
 51. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:26 PM
  ΕΡΩΤΗΣΗ 1
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ;
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  ΟΧΙ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ Χ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΕΡΩΤΗΣΗ 2
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ...
  Απάντηση
 52. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:26 PM
  ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΗΡΤΕΝ Η ΩΡΑΝ ΣΑΣ...
  ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ
  ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ.
  ΦΙΛΑΚΙΑ.
  Απάντηση
 53. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:28 PM
  Αναφέρεται πολλές φορές το όνομα Κεδίκογλου,
  γνωρίζετε ότι οι κεδίκογλου στην Ιστιαία Ευβοίας
  ήταν δοσίλογοι,γι'αυτό και ο Β.κεδίκογλου χαστούκισε
  στην βουλή τον Κόρακα του ΚΚΕ.
  ΟΛΑ αυτά τα ανδρείκελα θέλουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ.
  Φυσικά και ο μπουχέσας πιτόγυρος.
  Απάντηση
 54. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:29 PM
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΕΝΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΤΕ...

  ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !!
  ΜΑΣΑΔΟΡΟΙ ΕΛΕΙΝΟΙ

  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;;;
  ΕΕΕΕ;;;
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;;;;;;;
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ;;
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥς
  ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

  ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 8%

  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΕΤΕ...
  Απάντηση
 55. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:33 PM
  Ο Μεγαλύτερος Ηγέτης και Φιλόπατρης, Όχι σαν το Δοσύλογο ΓΑΠ.
  Απάντηση
 56. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:34 PM
  Ελπίζω το ταχύτερο δυνατό να επιστρεψει γιατι μόνο αυτός μπορεί να σώσει την χώρα.....
  Απάντηση
 57. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:36 PM
  Ο Forest GAP εκτιμώ πως πρέπει να δικαστεί και να καταδικαστεί για αυτά που έχει κάνει στους Έλληνες...
  Απάντηση
 58. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:38 PM
  ΠΟΣΟ ΓΡΑΣΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  ΓΥΡΝΑ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
  Απάντηση
 59. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:39 PM
  ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
  Απάντηση
 60. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:41 PM
  ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΄Η Ν Τ Ρ Ε Π Ε Σ Τ Ε ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΠΟΥ

  ΕΠΙΔΕΙΞΑΤΕ;

  ((Διαβάστε για να ξέρετε και μην επιτρέπεται σε κανένα να σας πει ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ).

  Ο Καραμανλής ήξερε για τη χρεοκοπία από το 2008.


  Οι απόρρητες επιστολές του Π. Δούκα στον Κ. Καραμανλή για την επικείμενη αδυναμία δανεισμού, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. "Πρόεδρε SOS, χάνουμε την εμπιστοσύνη των αγορών", προειδοποιούσε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών
  35 σχόλια | Σχολιάστε

  Μίκα Κοντορούση Δημοσιεύτηκε: Ιούλιος 31 2011 11:45 Ενημερώθηκε: Ιούλιος 31 2011 13:45

  Τέσσερις επιστολές του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα προς τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, σχετικά με τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας αποκαλύπτει "Το Βήμα της Κυριακής".

  Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί.

  Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ.


  ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: "Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών".

  Στην επιστολή εκείνη ο κ. Δούκας πρότεινε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης, όπως αποκρατικοποιήσεις (ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, ΤΤ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΔΑΠ, Λαχεία, ΟΔΙΕ κλπ), αλλαγές στα τεκμήρια, μείωση των αμυντικών δαπανών, μετοχοποιήσεις σε αεροδρόμια και λιμάνια, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν δρομολογήθηκαν άμεσα ποτέ.

  "Χωρίς ανάπτυξη δεν θα έχουμε τα έσοδα που θα στηρίξουν τον κοινωνικό ρόλο του κράτους. Είναι όμως προφανές πως η ανάταξη δεν μπορεί να έλθει με υπερβολική αύξηση των δημοσίων δαπανών.

  Τα ελλείμματα, η αυστηρότητα της ΕΕ δεν μπορεί να υποτιμηθούν. Επίσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συμπεριφορά των διεθνών αγορών απέναντι στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου".

  Σε άλλη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2008, τόνιζε, μεταξύ άλλων:
  "Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση σε ένα πολύ δύσκολο διεθνές περιβάλλον.

  Τα οικονομικά θα δυσκολέψουν τους επόμενους μήνες. Οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας θα είναι κάτω από μεγάλη πίεση. Χρειάζεται να ενισχύσουμε τις ασθενέστερες τάξεις, αν και οι πολίτες δύσκολα θα πιστέψουν σε προεκλογικού τύπου παροχές, όποιες και αν είναι αυτές".


  Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο τότε υφυπουργός Π.Δούκας, όσο και ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης είχαν από το καλοκαίρι του 2008 υποστηρίξει τη λήψη σκληρών μέτρων, ωστόσο, οι πολιτικές εκείνες είχαν απορριφθεί από το Μαξίμου, λόγω της πίεσης των «γαλάζιων» υπουργών.
  Απάντηση
 61. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:41 PM
  ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ;;
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΡΗΞΗ... ΜΕ ΤΑ "ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ"...
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ...
  .................
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ....

  ΒΡΕ ΟΥΣΤ..ΠΑΛΗΟΚΕΦΤΕ!!
  Απάντηση
 62. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:41 PM
  ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


  - ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ .Α Μ Ε Σ Α. Κ Α Ι. Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ι Κ Α (....) ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ KAI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

  - ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ . Α Μ Ε Σ Α. ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

  - ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ . Τ Ω Ρ Α . ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  - ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΗ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΕΛΕΚΥΣ
  Απάντηση
 63. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:43 PM
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

  ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.
  Απάντηση
 64. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:46 PM
  Ο Σαμαράς… καραμανλικός!

  Ο τέως αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης Α. Σαμαράς εδώ και αρκετές ημέρες παριστάνει τον πιστό θεματοφύλακα των αρχών του Κωνσταντίνου Καραμανλή! Οι θεατρινισμοί του μέχρι στιγμής έχουν μείνει αναπάντητοι – η κοντή μνήμη γαρ σ’ αυτόν τον τόπο.
  Μόνον αυτός, λέει, τιμά το «δάκρυ του Εθνάρχη»! Σαφώς υπαινίσσεται ότι οι άλλοι υπήρξαν ενδοτικοί, συμβιβασμένοι, αν δεν «πουλήθηκαν». Ας θυμίσουμε λοιπόν μερικά μόνο από τα κατορθώματα του νεο-Μακεδονομάχου, όπως περιγράφονται αναλυτικά σε άρθρο του κ. Ηλία Κανέλλη που αναρτήθηκε στο protagon.gr, συμπληρώνοντας ορισμένες ακόμη δηλώσεις του Σαμαρά που βρήκαμε πρόχειρες:

  13.4.1992: Ο Σαμαράς αποπέμπεται από υπουργός Εξωτερικών κατά την συνάντηση κορυφής των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή.
  Η απαράδεκτη συμπεριφορά του να προσπαθήσει να επιβάλει στον Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς τους περιβόητους «7 όρους», τους εξοργίζει όλους.
  Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οργισμένος θα πει στους συνεργάτες του ότι όσο θα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σαμαράς δεν θα διαβεί το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου, πράγμα που συνέβη.

  8.3.1993: Ο Σαμαράς απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλληλογραφία του με τον Πρωθυπουργό. Και συνεχώς απειλεί ότι «θα αποκαλύψει την προσωπική του αλληλογραφία με κορυφαίους Πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες».
  Ο κορυφαίος «πολιτειακός παράγων» ήταν προφανώς ο Κ. Καραμανλής.

  Φθινόπωρο του 1994: Αλλεπάλληλες επιθέσεις του Σαμαρά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή. Ήδη τον Σεπτέμβριο του 1994 έχει συμφωνήσει με τον Α. Παπανδρέου για στήριξη κοινού υποψηφίου Προέδρου, γεγονός που προκύπτει από την δήλωση του Α. Παπανδρέου την 1η Οκτωβρίου 1994 ότι «δεν θα γίνουν εκλογές την Άνοιξη» αφού θα εκλεγεί Πρόεδρος.

  Ο Κ. Καραμανλής έχει ήδη εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να παραιτηθεί δύο μήνες πριν από την λήξη της θητείας του (η οποία κανονικά έληγε τον Μάιο του 1995), όπως και πράγματι έγινε. Ο Σαμαράς, γνωρίζοντας το γεγονός αυτό, εξαπολύει αλλεπάλληλες… γενναίες επιθέσεις στον παλαίμαχο Κ. Καραμανλή:

  15.9.1994: Επίθεση Σαμαρά στον πρόεδρο Κ. Καραμανλή και τον πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου (από τις εφημερίδες):
  «Ούτε ο Καραμανλής ούτε ο Παπανδρέου μπορούν πια να προσφέρουν στον τόπο», «παρεμποδίζουν»,
  «Η Ελλάδα πρέπει να τρέξει… κι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να τρέξει με πολιτικά κατάκοπες ηγεσίες».
  «Η Πολ.Αν. δεν δέχεται συμβιβασμό με τα Σκόπια ή οποιονδήποτε άλλο προκλητικό γείτονα».
  Οι επιθέσεις Σαμαρά κατά του Καραμανλή θα συνεχισθούν έως την αποχώρησή του από την Προεδρία.
  10.10.1994: Σαμαράς: «Να φύγει ο Καραμανλής».
  11.10.1994: Ανακοίνωση-απάντηση της Ν.Δ. στον Σαμαρά: «Ο πατριώτης έχει τουλάχιστον υποχρέωση να εκπληρώσει τις βασικές του υποχρεώσεις προς την πατρίδα, τις οποίες ο κ. Σαμαράς απέφυγε να εκπληρώσει… Πρέπει να σταματήσει επιτέλους ο κ. Σαμαράς να κάνει τον υπερπατριώτη και να θεωρεί όλους τους Έλληνες ως ενδοτικούς στα εθνικά θέματα».

  13.10.1994: Σαμαράς κατά Κ. Καραμανλή και Α. Παπανδρέου: «Είναι παράγοντες αστάθειας». «Ο πρόεδρος της “Άνοιξης” από την Καλαμάτα, όπου περιοδεύει τις δύο τελευταίες ημέρες, επιτέθηκε για τρίτη φορά εναντίον των δυο κορυφαίων θεσμικών παραγόντων, αλλά με οξύτερο τρόπο από τις προηγούμενες.
  Έκανε λόγο για “κατάκοπες πολιτικά ηγεσίες” που “από εγγυητές σταθερότητας έχουν εξελιχθεί σε παράγοντες ανασφάλειας και αστάθειας”».

  «Νέα σφοδρότατη επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης, από την Καλαμάτα όπου περιοδεύει.
  Αν και δεν είναι η πρώτη φορά, εν τούτοις είναι η σφοδρότερη επίθεση που κάνει ο πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης εναντίον των δύο αυτών θεσμικών παραγόντων.

  Ο κ. Σαμαράς είπε ότι η καρδιά του ελληνικού προβλήματος βρίσκεται στην κρίση κορυφής που υπάρχει στη χώρα και αναφερόμενος στους κ. Καραμανλή και Παπανδρέου είπε ότι ‟από εγγυητές σταθερότητας έχουν εξελιχθεί σε παράγοντες ανασφάλειας και αστάθειας”.
  Απάντηση
 65. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:48 PM
  1:41 ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΛΟ
  Ο ΠΑΛΙΟΚΕΦΤΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ
  ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ ΛΙΟΛΙΟ.
  ΦΙΛΑΚΙΑ
  Απάντηση
 66. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:50 PM
  ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ Β5 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
  Share

  Γράφει η "Γαλάζια Σουπιά"
  Της Τρόικας έγινε χθες το βράδυ στην καφετέρια Ραμνούς (Αγίας Γλυκερίας 18), όπου η Β5 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Οι διοργανωτές είχαν τη σκέψη να προσκαλέσουν τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος θα τους ανάλυε τη θέση και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας...
  Ο Αρκάς βουλευτής σε κάθε του τοποθέτηση δεχόταν συνεχείς ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Κάποια στιγμή το λόγο πήρε μία νεαρή κυρία, η οποία άρχιζε να μοιράζει φωτοτυπίες και να λέει: Κύριε Λυκουρέντζο, τόση ώρα μιλάτε για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, όμως στα χέρια μου έχω το επίσημο πόθεν έσχες που δηλώσατε στη Βουλή των Ελλήνων. Στη θέση που θα έπρεπε να γράψετε το επάγγελμά σας υπάρχει κενό. Παράλληλα βλέπω σπίτια στην Τρίπολη, στην Αθήνα, στην Ημαθία, βλέπω ότι έχετε πέντε αυτοκίνητα, μετοχές, καταθέσεις σε έξι τράπεζες, εκατόν δέκα πέντε χιλιάδες ευρώ από την βουλευτική σας αποζημίωση και σας ρωτώ, Έχετε ποτέ εργαστεί και πού; Ποσά ένσημα έχετε; Τί θα κάνετε την Κυριακή θα ψηφίσετε τη σύμβαση; Ο κόσμος πεινά και τα παιδιά μας είναι άνεργα.» Το τί ακολούθησε δε χρειάζεται να περιγραφεί………….!
  Απάντηση
 67. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:51 PM
  ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ.!

  Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες στο μέγαρο Μαξίμου. Με το που εμφανίστηκε ο Σαμαράς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Τρόικα κυριολεκτικά χέστηκε πάνω της, και άφησε κατά μέρος τις αδιάλλακτες θέσεις της,

  Ο Τομσεν και η παρέα του σχεδόν έβαλαν τα κλάματα, και σύρθηκαν σε σκληρές διαπραγματεύσεις. ενώ ο Καρατζαφέρης άρχισε κα σφυροκοπεί τους τροικανούς με.......
  αμείλικτα ερωτήματα, και να στέλνει τελεσίγραφα στη Μέρκελ ότι αν δεν συμμορφωθεί θα υποστεί τις συνέπειες, δηλαδή κάτι σαν απόβαση στο Αμβούργο χερσαίων δυνάμεων , ή βομβαρδισμό από αέρος του Βερολίνου..

  Η κόλαση για τους τρoϊκανούς κράτησε πάνω από 5 ώρες, ενώ είχε δοθεί εντολή να σφραγισθούν οι πόρτες του μεγάρου να μην το σκάσει κανένας .Ο Γαπ , παρακολουθούσε άφωνος (ως συνήθως) τα διαδραματιζόμενα, ενω ο Παπαδήμος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την Goldman Sachs και ανέφερε στα αφεντικά του για την πορεία της συζήτησης.

  Κατάκοπος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από πέντε ώρες συνεχούς σφυροκοπήματος στα κεφάλια της τρόικας , εξήλθε του μεγάρου και με μία λιτή δήλωση μας είπε πως " η διαπραγμάτευση τώρα μόλις άρχισε" και "ότι θα κάνει ότι μπορεί να μας σώσει"...!!

  Ομολογώ ότι μόλις άκουσα αυτή τη δήλωση ηρέμησα, γιατί τώρα πια ξέρω ότι οι τύχες της πατρίδας πέρασαν στα στιβαρά χέρια ενός σκληρού διαπραγματευτή.

  Τώρα βέβαια ποιός δουλεύει ποιόν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία..
  Απάντηση
 68. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:54 PM
  Καραμανλής η τανκς!

  Αν σας ακούγετε εξωπραγματικό το σύνθημα του 1974, ξανασκεφθείτε το.

  Σε λίγες ώρες κοντά στους 200 βουλευτές από τους 300 της Βουλής θα υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο.

  Από το επόμενη μέρα ένα κύμα απεργιών και διαδηλώσεων θα συγκλονίζουν τη χώρα.

  Οι Ευρωπαίοι παρά την αποδοχή του Μνημονίου από τα 2/3 των βουλευτών θα βρίσκουν διάφορα προσκόμματα να καθυστερούν την εκταμίευση των χρημάτων.

  Το πιο πιθανό είναι το Μάρτιο να δώσουν μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στα ομόλογα που πρέπει να πληρωθούν κοντά στα 14δις ευρώ.

  Μέσα σε ένα κλίμα εκβιασμού και σπρώχνοντας την εκταμίευση των δανεικών από μήνα σε μήνα δεν θα επιτρέπουν την διεξαγωγή εθνικών εκλογών.

  Οι απελπισμένοι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους και κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα, όπου δεν χρειάζεται να πληρώνουν ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.

  Τα ποσοστά της ΝΔ θα βρεθούν κοντά στο 15% μια και ο κωλοτούμπας Σαμαράς –Κομανέτσης θα πληρώσει πολύ ακριβά τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του. Οι γαλάζιοι βουλευτές ένας μετά τον άλλο εγκαταλείπουν το μαντρί και ανεξαρτητοποιούνται.

  Το κόμμα του Καμμένου φλερτάρει με το 12%!

  Το πολιτικό προσωπικό βρίσκεται σε αδιέξοδο.

  Και τότε ο λαός μέσα στην απελπισία του στρέφεται στον Καραμανλή που στο μεταξύ θα έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του.

  Έναν Καραμανλή ο οποίος στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2009 είχε μιλήσει για σκληρά οικονομικά μέτρα-άσχετα αν στη διάρκεια της θητείας του εκτίναξε το χρέος.

  Σε λίγους μήνες από σήμερα στην καιόμενη Ελλάδα ο Καραμανλής που είπε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν θα μοιάζει με σανίδα σωτηρίας.

  Μια κοινή του εμφάνιση με τον Πάνο Καμμένο και τον Μίκη Θεοδωράκη καθήμενο στο αναπηρικό καροτσάκι θα δημιουργήσει την αίσθηση ενός υπερκομματικού πατριωτικού μετώπου.

  Ο Κινέζος πρωθυπουργός και ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον καλούν να επισκεφθεί τη Μόσχα και το Πεκίνο αντίστοιχα

  Καθώς θα επιστρέφει στο αεροδρόμιο τον υποδέχονται πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες και του ζητούν να σώσει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ.

  Εκείνος δακρυσμένος λέει ναι και μια νέα φάση της σύγχρονης ιστορίας ξεκινά. Οι εκλογές που γίνονται τον Σεπτέμβριο δίνουν στον Καραμανλή (επικεφαλής της ΝΔ η ενός πατριωτικού μετώπου) το τρελό ποσοστό του 56%!..
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 02:35 PM
   ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?
 69. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:55 PM
  ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΟΛΟ
  ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ ΕΚΛΑΣΕ
  ΛΙΟΛΙΟ.
  ΦΙΛΑΚΙΑ.
  Απάντηση
 70. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:58 PM
  δυστυχως για μας και ο καραμανλης δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων (αληθεια γιατι ρε παιδια βριζετε δεν μπορειτε να πειτε την γνωμη σας χωρις βρισιες αν διαβαζει το μπλοκ ο καραμανλης τι συμπερασμα θα βγαλει?)
  Απάντηση
 71. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:58 PM
  Ο ΓΑΠ και ο Καραμανλής ήταν και είναι επίσημα μέλη
  της λέσχης μπιλντερμεργκ άρα ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ΑΝΤΕ ξηπνήστε, γιατί ακόμη κοιμάστε ,οι λίστες
  υπάρχουν ψάξτε να τις βρείτε στο διαδύκτιο.
  Απάντηση
 72. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 01:59 PM
  και συμπληρωνω γιατι τοσο μισος ? δηλαδη εσεις που τα γραφετε αυτα τι ειστε θεοι η μηπως δεν εχετε κανει λαθη?
  Απάντηση
 73. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 02:01 PM
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ
  Απάντηση
 74. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 02:10 PM
  ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΡΕ;

  ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

  ΑΣΧΗΜΑ ΗΤΑΝ;

  Η ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ;
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 02:52 PM
   Την ερώτηση κάντηνε πρώτα στον εαυτόν σου,
   δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα γεγονότα απο την πολιτική.
   Σε δικαιολογώ διότι τόσα χρόνια μόνο κόμματα βλέπεις
   και όχι κοινωνία πολιτεία και πατρίδα.
   Βγές λίγο απο την γυάλα με τα χρυσόψαρα και σκέψου.
 75. ΑνώνυμοςFeb 11, 2012 02:57 PM
  2:10 ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ
  ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΟΥΣ
  ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΑ.
  Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΑΙ Ο
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ..

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου