Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ευρωλίγκα: Στη «μάχη» του Top-16 και ο Παναθηναϊκός

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων για το 2012 ολοκληρώνονται απόψε, Παρασκευή, καθώς ο Παναθηναϊκός ρίχνεται με τη σειρά του στη «μάχη» του Top-16 και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (22.00, ΝΕΤ) την εξαιρετική μέχρι στιγμής Ζαλγκίρις Κάουνας.
Το ευχάριστο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι ότι θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη, αν και δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος μετά τη θλάση που υπέστη στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι νεοαποκτηθέντες Τζέισον Καπόνο και Τζέιμς Γκιστ, ενώ η συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή...

Στην αντίπερα όχθη, οι Λιθουανοί ήταν εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, όντας η ομάδα-έκπληξη, ωστόσο μαστίζονται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα (σ.σ. όπως εξάλλου και ο Παναθηναϊκός των πολλών χρεών, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ). Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Χουάν Πλάθα - ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών - δεν ...ξέχασαν το μπάσκετ και αναμένεται σπουδαίο ματς κόντρα στον «εξάστερο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger