Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

«Κλείδωσαν» τα άκρα στην ΑΕΚ


Είναι ξεκάθαρο πως η χρονιά της ΑΕΚ θα κριθεί εν πολλοίς από το αποτέλεσμα της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Η Ενωση παραμένει τελευταία στην κατάταξη (αν και στην ισοβαθμία περνάει Βέροια και Αρη) και αν δεν καταφέρει να περάσει νικηφόρα από την Κομοτηνή, θα δει το όνειρο της παραμονής στην κατηγορία να μετατρέπεται σε εφιάλτη.
Κάτι που γνωρίζουν απόλυτα ο Εβαλντ Λίνεν και οι παίκτες του, που παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν για πρώτη φορά φέτος δεύτερη σερί νίκη.
Μετά και τη χθεσινή προπόνηση ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα πλάνα του για την ενδεκάδα.
Δοκιμάζοντας εκ νέου τον Παυλή στην κορυφή της επίθεσης, με το ενδεχόμενο πάντως να χρησιμοποιηθεί στη θέση του ο Κατίδης να παραμένει ανοιχτό και με τους Αρκούδα και Κοτσαρίδη να αντικαθιστούν τον τιμωρημένο Βλάχο και τον τραυματία Λαγό στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, δείχνει να «κλειδώνει» η ενδεκάδα.
«Κλείδωσαν» τα άκρα στην ΑΕΚ
Συγκεκριμένα, στη χθεσινή δοκιμή ο Λίνεν χρησιμοποίησε τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, με τους Αρκούδα, Κουτρουμπή, Κοντοέ και Κοτσαρίδη να συνθέτουν από δεξιά την τετράδα της άμυνας.
Οι Κορδέρο και Φέτσης συνέθεσαν εκ νέου το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, με τον Φούντα να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, τον Φουρτάδο στο αριστερό και τον Γκερέιρο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Παυλή.
Ενα σχήμα που φαίνεται πως θα προτιμηθεί για το αυριανό ματς, εκτός κι αν στη σημερινή πρωινή προπόνηση, πριν από την αναχώρηση της ομάδας, υπάρξει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.
«Κλείδωσαν» τα άκρα στην ΑΕΚ
Με μια βαλίτσα στο χέρι
Αρκετά βεβαρημένο θα είναι το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» αυτή την εβδομάδα. Βλέπετε, η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Αλεξανδρούπολη μετά το αυριανό ματς, με την επιστροφή στην Αθήνα να ορίζεται για την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη μετά την πρωινή προπόνηση θα αναχωρήσει για την Καβάλα που την επομένη θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger