Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ενημερωτική εκδήλωση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ


1 / 4
Κ. Αγοραστός: «Δύναμη ελπίδας το ΕΣΠΑ για τη Θεσσαλία. Κάθε έργο του ΕΣΠΑ δημιουργεί μόχλευση στην τοπική κοινωνία και οικονομία και στηρίζει θέσεις εργασίας»


Με συμμετοχή φορέων αλλά και απλών πολιτών, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Στη διάρκεια της ημερίδας, πραγματοποιήθηκαν από στελέχη της διαχειριστικής αρχής παρουσιάσεις με στόχο την ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης, αλλά και για τις δυνατότητες του προγράμματος. Η ημερίδα ξεκίνησε με τη συμμετοχή απιδιών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας τα οποία έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην ημερίδα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός πραγματοποίησε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΕΣΠΑ και έθεσε τις βασικές παραμέτρους του Προγράμματος. Ευχαρίστησε δε για τη συνεργασία όλους τους αρμόδιους φορείς και τα στελέχη τους ζητώντας παράλληλα να υπάρξει συνέχιση των προσπαθειών, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση για να υπάρξουν απτά αποτελέσματα στην κοινωνία και την τοπική οικονομία. Αναλυτικά ο κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η χρονική στιγμή που πραγματοποιείται η σημερινή Εκδήλωση που στοχεύει στην προβολή και δημοσιότητα του Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας, για πολλούς πραγματικά λόγους:
ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger