Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΕΕΔΥΕ, ΕΕΔΔΑ, ΠΑΜΕ, ΟΓΕ, ΜΑΣ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ (Μαραθωνοδρόμων 1, Π. Ψυχικό) την Τετάρτη 28/11, στις 12 μ., που διοργανώνουν: η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ).

Με κοινή τους ανακοίνωση καλούν όλους να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας, να βροντοφωνάξουν: «Τέρμα στην ισραηλινή ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα εναντίον του παλαιστινιακού λαού». Να διαμαρτυρηθούν για το νέο έγκλημα του Ισραήλ στη Γάζα που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 160 ανθρώπους, ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά. Να στείλουν μήνυμα ανυπακοής στους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της ΕΕ που στήριξαν πολύπλευρα το Ισραήλ στο εγκληματικό του έργο. Να καταδικάσουν τα ελληνικά πολιτικά κόμματα που επιβάλλουν τη στρατιωτική συνεργασία με το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ και όσους την ίδια στιγμή που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές των συμφερόντων των λαών», πίσω από την πλάτη τους συναντιούνται με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Πέρες.
Ακόμα, με τη μαζική τους συμμετοχή να απαιτήσουν την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, την επιστροφή των προσφύγων, τον άμεσο τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και του εποικισμού, την αποχώρηση όλων των εποίκων από τα κατεχόμενα εδάφη, την κατεδάφιση του τείχους της ντροπής και τον τερματισμό του αποκλεισμού των Παλαιστινίων στη Δυτική Οχθη και στη Λωρίδα της Γάζας. Τον τερματισμό της ελληνοϊσραηλινής στρατιωτικής συμφωνίας. Να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην εργατική τάξη, σε όλο το λαό της Παλαιστίνης που αγωνίζεται για βιώσιμο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger