Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αλλοδαπή ασθενής φρουρειται στο 'Άγιοι Ανάργυροι'

απο http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=20406

Πρωτοφανές περιστατικό εξελίσσεται στο Ογκολογικό νοσοκομείο 'Άγιοι Ανάργυροι'.
Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής, η οποία νοσηλευόταν στο αντικαρκινικό νοσοκομείο 'Μεταξά', διακομίστηκε στο νοσοκομείο 'Άγιοι Ανάργυροι', προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση. Η επέμβαση όντως πραγματοποιήθηκε και μάλιστα οι συγγενείς κατέβαλαν εξ ιδίων τα νοσήλια. Συνέβη όμως το εξής εξωφρενικό: Ο διοικητής του νοσοκομείου 'Αγ. Ανάργυροι' κ. Μπαρτζώκας κατέδωσε στην αστυνομία την ασθενή, διότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα, με αποτέλεσμα η ασθενής - παρ΄ ότι κατάκοιτη - να νοσηλεύεται φρουρούμενη!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρης Βαρνάβας κατήγγειλε την Πέμπτη ως δείγμα ακραίας απανθρωπιάς και βαρβαρότητας την ενέργεια του κ. Μπαρτζώκα:
'Επαναλαμβάνουμε ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν πρόκειται να υπακούσουν στην αλήστου μνήμης εγκύκλιο του Α. Παπαδόπουλου και στην ανάλογη εγκύκλιο του Α. Λοβέρδου που τους καλούν να μετατραπούν σε καταδότες και ανθρωποφύλακες.
Τουναντίον, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ιατρική φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, υπακούοντας στον όρκο του Ιπποκράτη και στην ιατρική δεοντολογία'.


Και ρωτω....
δεν υπαρχουν 4-5 ατομα να κανουν μια "ιατρικη" επισκεψη στο διευθυντη?
δεν ειναι δα κ δυσκολο να τον βρει κανεις!!!
Αμεση απαντηση στους ρουφιανους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger