Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μαρία Παπαδοπούλου! Συγχαρητήρια στη Λ/Φ Μαρία Παπαδοπούλου και στον προπονητή της Αρχικ/στη ΛΣ Μάνο Βασιλείου που υπηρετούν στο Λ/Σ Γλώσσας Σκοπέλου

Για ακόμη μία φορά η συνάδελφος Λ/Φ Μαρία Παπαδοπούλου με την καθοριστική συμβολή του προπονητή της Αρχικ/στη ΛΣ Μάνου Βασιλείου που υπηρετούν στο Λ/Σ Γλώσσας Σκοπέλου κατάφερε να διακριθεί αυτή τη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πάλης (FILA) που διεξάγεται στην Κρακοβία της Πολωνίας.


Η Λ/Φ Μαρία Παπαδοπούλου κατέλαβε την τρίτη θέση στον κόσμο στο grappling no Gi ενώ στην κατηγορία grappling -70 κιλών Gi ισοβάθμισε στην 3η θέση με την αθλήτρια από την Πολωνία, αλλά τελικά κατετάγη 4η στον κόσμο, λόγω καλύτερης βαθμολογίας στο σύνολο της αντιπάλου της.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Παπαδοπούλου, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είχε γίνει στο Βέλγιο τον Ιούνιο, είχε καταφέρει να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της.

Συγχαρητήρια στη Λ/Φ Μαρία Παπαδοπούλου και στον προπονητή της Αρχικ/στη ΛΣ Μάνο Βασιλείου που για ακόμη μια φορά μας έκαναν περήφανους.
 Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μαρία Παπαδοπούλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger