Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ άλλη μια απάντηση στον κάθε λογής Άκη που μας εχει ζαλίσει με τα email του από έναν ανώνυμο ιερωμένο....

 Αγαπητοί εν Χ ριστώ  ανώνυμοι αδερφοί και αδερφές,Άκη,Πάνο,Leo, κλπ  δεν συνηθίζω να απαντάω σε ανώνυμα σχόλια αλλά χάρη της αλήθειας θα ήθελα να σας πω τα παρακάτω:
Πρέπει να ξέρετε ότι η απόφαση του πρωτοδικείου η οποία τελικά δικαιώθηκε και άπο τον Άρειο Πάγο ονομάζει τους μοναχούς καταπατητές.Τους αναγνωρίζει έκτακτη χρησικτήσια απο το 1882 εως το 1912.
Βέβαια η οικογένεια της οποίας τη γη υποτίθεται οτι καταπάτησαν οι καλόγεροι μέσα σε αύτα τα τριάντα  χρόνια, έχει ( αυτή και οι προκάτοχοι της ) τρία συμβόλαια αγοροπωλησίαςτης εκτασης της: 1883, 1902, 1909. Βέβαια σε μια ευνομούμενη  πολιτεία από αυτό και μόνο η απόφαση  αυτή έπρεπε να καταρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Σε μια χώρα όμως  όπως η Ελλάδα η οποία σύμφωνα με τους διεθνείς οργανισμούς είναι προταθλήτρια της διαφθοράς τα σχόλια περιτεύουν.Βέβαια πρέπει να σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις και αυτό ακριβώς είναι που καίει τους καλογήρους, δηλαδή διεκδίκισαν ένα εικονικό κομμάτι γης και τελικά κέρδισαν ένα εικονικό κομμάτι γης το οποίο δεν μπορεί να ορισθεί επί του εδάφουςΕνώ δηλαδή  η γη της οικογενείας  ως νότιο σύνορο της έχει την ιδιοκτησία Σακελαρίου οι μοναχοί της έβαλαν ρόδες την μετέφεραν δυτικά και την έβαλαν να συνορεύει με την γη των κληρονόμων Σκιαθίτη. Όσο για την ιδιωτική παραλία που αναφέρατε πρέπει να ξέρετε ότι το παραποιημένο τοπογραφικό το οποίο  η Μονη έφερε στο δικαστήριο αποκρύπτει τους δύο κύριους δημόσιους  δρόμους που καταλήγουν στην παραλία του Γλυστεριού,δηλαδή την κεντρική άσφαλτο αλλά και τον δρόμο που χωρίζει την ιδιοκτησία της οικογενείας από την ιδιοκτησία της Μονης. .Προφανώς επιχειρήτε ιδιοτικοποίηση της παραλίας αλλά από την πλευρά των καλογηρων και φυσικα όσων ζουν και πλουτίζουν κοντα τους!!!.
  Και για να κάνουμε και λίγο ακαδημαική συζήτηση η οικτρή κατάσταση της κοινωνίας μας δεν μας ήρθε εξ΄ ουρανού  αλλά ωφείλετε στο ότι υπάρχουν πολλά λαμόγια σαν και σας τα οποία κυριολεκτικά κλέβουν το οξύγονο αύτου του λαού και έχουν υπονομεύσει το μέλλον των παιδιων του.Όταν όμως αυτός ο λάος αποφασισει όπως περίτρανα δείχνει η ιστορία του να βάλει τάξη τότε αλοίμονο στα λαόογια όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

                                                                                                                                                                                                                ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger