Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ





Για άλλη μια φορά στο στρατοδικείο του Κορυδαλλού...
... για πάντα δίπλα στους συντρόφους μας
Στις 8/10 στο στρατοδικείο των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού ξεκινάει η δίκη για τις υποθέσεις των παγιδευμένων δεμάτων, των συλλήψεων στις 4/12/2010, των συλλήψεων στο σπίτι στη Ν. Ιωνία Βόλου και της ένοπλης συμπλοκής στην Πεύκη που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του Θεόφιλου Μαυρόπουλου.
 
Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα με χρονολογική σειρά. Την 1/11/2010 συλλαμβάνονται οι Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού για την αποστολή εκρηκτικών δεμάτων. Ακολουθεί μια εκρηκτική εβδομάδα αφού πακέτα- βόμβες εντοπίζονται σε πρεσβείες, αεροπλάνα και στο εξωτερικό. Οι σύντροφοι αναλαμβάνουν την ευθύνη συμμέτοχης τους στην Αναρχική Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και προφυλακίζονται.
 
Η δεύτερη υπόθεση που δικάζεται περιλαμβάνει τις συλλήψεις στις 4/12/2010 στις περιοχές της Ν. Σμύρνης, του Πειραιά και του Αγρινίου, των Στέλλα Αντωνίου, Κώστα Σακκά, Αλέξανδρο Μητρούσια, Γιώργο Καραγιαννίδη, Δημήτρη Μιχαήλ και Χρήστου Πολίτη-όπου οι 2 τελευταίοι αποφυλακίστηκαν 6 μήνες αργότερα και απαλλάχθηκαν από τις ενώ η Στέλλα Αντωνίου αποφυλακίστηκε  στις 4 Ιουνίου λόγω λήξης του 18μηνου. Οι σύντροφοι εξ αρχής αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με την ΕΟ ΣΠΦ  πάραυτα διώκονται για συμμετοχή σε αυτή.
 
Ακολουθεί η σύλληψη του Μιχάλη Νικολόπουλου στις 26/1/2011 στη Ν. Κηφισιά από τυχαίο έλεγχο των μπάτσων της ομάδας Δίας. Ο σύντροφος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη συμμετοχής του στην Αναρχική Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και βρίσκεται έγκλειστος έκτοτε.
 
Στις 14 Μαρτίου 2011 γίνεται εισβολή των μπάτσων σε σπίτι της Ν. Ιωνίας Βόλου και συλλαμβάνονται οι  σύντροφοι Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Νικολόπουλος, Χρήστος Τσάκαλος, Γιώργος Πολύδωρος και Όλγα Οικονομίδου ενώ στο Χολαργό συλλαμβάνεται ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος αρνείται τη συμμετοχή του στην οργάνωση και δεν προφυλακίζεται ενώ οι υπόλοιποι πέντε δηλώνουν μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και προφυλακίζονται πολλαπλά.
 
Άλλος ένας κατηγορούμενος για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είναι ο αναρχικός Θεόφιλος Μαυρόπουλος, ο οποίος πυροβόλησε τους μπάτσους που είχαν εγκλωβίσει έναν σύντροφό του, δίνοντάς του την ευκαιρία να ξεφύγει με το ίδιο τους το περιπολικό ενώ ο ίδιος συνελήφθη τραυματισμένος στις 18/05/11. Ο σύντροφος υπερασπίζεται την πράξη του όπως και την πολιτική του επιλογή να σταθεί στο πλευρό των, καταζητούμενων τότε, μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς ως αλληλέγγυος σε συντρόφους του που διώκονταν από το κράτος.
 
Τέλος για συμμετοχή στην οργάνωση «δικάζονται»  και δύο καταζητούμενοι σύντροφοι Δημήτρης Πολίτης και Γιάννης Μιχαηλίδης. Τους ευχόμαστε να παραμείνουν για πάντα ελεύθεροι αφήνοντας άδεια κελιά και τα σκυλιά της εξουσίας ένα βήμα πίσω τους.
 
Τέσσερις υποθέσεις - δικογραφίες διαφορετικές σε δράσεις και ευρήματα με κοινό παρονομαστή όμως τη δίωξη για συμμετοχή στην Επαναστατική Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Από τη μια τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που διώκονται επειδή έκαναν τον λόγο τους πράξη με πάθος, ανατινάζοντας τα σύμβολα της κυριαρχίας και δημιουργώντας σοβαρά ρήγματα στο προσωπείο του άτρωτου κράτους τάξης και ασφάλειας. Από τις επιθέσεις στα τμήματα και τα καμένα οχήματα μπάτσων μέχρι τη βόμβα στη βουλή, στις φυλακές Κορυδαλλού, στο Πρωτοδικείο Αθηνών και τόσα άλλα οι σύντροφοι έδειξαν πως η αναρχική πράξη βρίσκει τα αδύναμα σημεία του εχθρού και επιτίθεται με κάθε ευκαιρία. Ακόμα και μέσα από τη φυλακή παραμένουν αμετανόητοι εχθροί της κάθε εξουσίας και εμπνέοντας με το λόγο τους ομάδες και ατομικότητες παγκοσμίως έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην εξάπλωση της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας και του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου, από την Ινδονησία μέχρι τη Χιλή και από την Ελλάδα ως το Μεξικό. Αυτή η άτυπη αναρχική σύμπραξη έχει ξεπεράσει τα σύνορα και τα κάγκελα των φυλακών δημιουργώντας έναν εσωτερικό εχθρό σε τόσα κράτη πλέον και ταυτόχρονα έχει μεγαλώσει την μανία και την εκδικητικότητα της δικαστικής μαφίας ως προς τους συντρόφους μας και όχι μόνο στην Ελλάδα.
 
Και από την άλλη οι σύντροφοι οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυτό το δικαστήριο γιατί υπερασπίστηκαν την αναρχική τους ταυτότητα και τις συντροφικές - φιλικές τους σχέσεις και δεν έσκυψαν το κεφάλι στη φυλακή.
 
Είναι ένα στρατοδικείο που θα καταδικάσει τους συντρόφους μας σε πολυετή κάθειρξη κάνοντας φανερό πως το δόγμα της μηδενικής ανοχής τους περιλαμβάνει όλους. Πρώτα όσους επιτίθενται με στο σύστημα προκαλώντας ρωγμές στην κανονικότητα και έπειτα όσους αντιστέκονται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα με κάθε άλλο μέσο.
 
Η δική μας αλληλεγγύη στους συντρόφους - μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς FAI/IRF είναι δεδομένη όπως και στους αναρχικούς που διώκονται χωρίς να έχουν καμία σχέση με την οργάνωση.
 
Στεκόμαστε συνειδητά στο πλευρό των αναρχικών που αγωνίζονται για την καταστροφή του κράτους και του κεφαλαίου, που μάχονται για την ατομική και συλλογική ελευθερία.
 
Υψώνουμε πύρινες γροθιές στους αντάρτες που γκρεμίζουν τα κάγκελα και τα τείχη της φυλακής  με το λόγο τους -και όχι μόνο- που δραπετεύουν από την απάθεια και την αδράνεια, από την υποταγή και τη μιζέρια και συνεχίζουν...
 
ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 05/10   7.30μ.μ
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 08/10  9.00π.μ
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 11/10  06.00μ.μ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
 
 
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ FAI/IRF ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.
 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger