Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κατάλαβες γαλάζιο ζωντανό, που ψήφισες Σαμαρά;

Καταργούνται αναδρομικά οι φοροαπαλλαγές.

Τι ωραία που μας στήριξε η Αγγέλα! Αν είχαν τέτοια βοήθεια όλοι... θα πέθαιναν στα σίγουρα. Φαίνονται ήδη τα αποτελέσματα της επιδρομής... της επίσκεψης, ήθελα να πω. Καταργούνται αναδρομικά! από φέτος οι φοροαπαλλαγές, ενώ τα μέτρα που θα απαιτηθούν για τη διετία 2013, 2014 θα ανέλθουν σε 18 δισ. Ευρώ!!!

Αναδρομικά! Κατάλαβες γαλάζιο ζωντανό, που ψήφισες Σαμαρά; Να στο εξηγήσω, μπας και το φτωχό σου μυαλουδάκι το «πιάσει». Όταν ένας κηφήνας, από αυτούς που θρέφουμε, που πληρώνουμε εκατομμύρια το χρόνο, για να μας κλέβει και να μας τρομοκρατεί, «βάλει το δάκτυλο στο μέλι», δηλαδή κάνει λαμογιά, λαδωθεί κλπ, τα αδικήματά του Παραγράφονται μετά από κάποιο χρόνο.

Εσένα όμως, που πληρώνεις την εφορία, που είσαι στην ουρά της ΔΕΗ, για να τους δώσεις το χαράτσι κοκ, όχι μόνο σε φορολογούν με άδικα μέτρα, σχιζοφρενικά, ανήθικα, διάλεξε όποια λέξη θέλεις, αλλά σε φορολογούν και αναδρομικά! Σε βασανίζουν κοντολογίς περισσότερο, γιατί πριν δεν σε τιμώρησαν τόσο πολύ! Έπρεπε να πονέσεις κι άλλο.

Ο σαδισμός αυτός, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, έχει τη λογική του.  Σου λέει ο Σαμαράς. «Τους είπα αρλούμπες, τους τα πήρα μέχρι σώβρακο, τώρα τους γδέρνω το πετσί, κι αυτοί με έκαναν πρωθυπουργό κι εξακολουθούν να με ακούνε, αντί να με στείλουν να κάνω παρέα στον Άκη (το λιγότερο). Ε μετά, ή τους αρέσει, έχουν ένα ανεξήγητο πολιτικό μαζοχισμό, ή είναι «φυτά» και δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Οπότε, βάλτους κι άλλα μέτρα...
"Είναι ένα μεγάλο φασούλι, μη αναμενόμενο, που λέγεται ΕΟΠΥΥ", είπε ο «υψηλόβαθμος παράγοντας», προσθέτοντας, ότι για την κάλυψη αυτής της τρύπας περικόπτεται επιπλέον και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
 Άντε! Μη αναμενόμενο, δηλαδή ήρθε... από τον ουρανό! Απ τη φασολιά του Τζάκ θα έπεσε. Μέχρι χτες, δεν υπήρχε πρόβλημα και σήμερα εμφάνισε... πυρετό ο ΕΟΠΥΥ; Αρρώστησε ο ΕΟΠΥΥ και βάζετε «υπόθετο» στους φορολογούμενους; Καλά, τέτοιο παραμύθι, ούτε ο Άντερσεν.  

Και ποιος διοικούσε τον ΕΟΠΥΥ; Ποιος τα έκανε τα χρέη; Εκλεκτός σας; Θα τιμωρηθεί κανένας για το «ξαφνικό»; Θα παραιτηθεί κάποιος; Γιατί δεν τα ζητάτε απ αυτόν;  Εσείς δεν πανηγυρίζατε για τον ΕΟΠΥΥ; Τι έγινε, δεν πήραν αρκετά «ροζ» τηλέφωνα οι άρρωστοι;
Πείτε το καθαρά. «Εμείς, οι λήσταρχοι της κυβέρνησης, θα σας τα πάρουμε όλα, γιατί μας τα δίνετε, σας θεωρούμε βλήματα, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ (πρόσεξε τα κεφαλαία αγάπη μου)». Είστε Δεδομένοι. Κατάντια. Δεν χρειάζεται ούτε γελοίες δικαιολογίες να βρίσκουν πλέον. Οι νεοδημοπράτες δεν καταλαβαίνουν τίποτα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger