Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Λάρισα: Αποκλεισμός της ΠΑΘΕ από οπαδούς του Ηρακλή

Σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της ΠΑΘΕ (σ.σ.: αυτοκινητόδρομος Πατρών Αθηνών Θεσσαλονίκης – Ευζώνων), στο ύψος των διοδίων Πυργετού Λάρισας, προχώρησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Οι φίλοι του «γηραιού» έκλεισαν το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη για περίπου 20 λεπτά, διαμαρτυρόμενοι επειδή δεν τους επιτράπηκε να παρακολουθήσουν τον αγώνα Νίκης Βόλου με την ομάδα τους στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Νωρίτερα είχε υπάρξει απόφαση να μην διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή, οπότε όταν το λεωφορείο των οπαδών έφθασε στο Σέσκλο, λίγο έξω από τον Βόλο, η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν και τους έδειξε τον δρόμο της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη.

Στο ύψος των διοδίων του Πυργετού όμως, κατέβηκαν από το λεωφορείο και έκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός, για περίπου 20 λεπτά.

Εν συνεχεία επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία συνόδευε τους οπαδούς του Ηρακλή και χωρίς να προκληθεί περαιτέρω ένταση, αυτοί επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και αποχώρησαν από το σημείο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Link exchange is nothing else however it is simply placing the other person's blog link on your page at appropriate place and other person will also do similar in favor of you.


Here is my webpage - audiobook.pl

Powered By Blogger