Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αναφορά Μεϊκόπουλου




ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                                Αθήνα, 19-10-2012
                          ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                 
                                                         ΑΝΑΦΟΡΑ
ΓΙΑ TΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    H Kίνηση Ελπίδας Πολιτών Μαγνησίας υλοποιεί μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία με πορεία που ξεκίνησε από το Βόλο στις 13-10-2012 για μετάβαση στην Αθήνα με τα πόδια. Διανύει καθημερινά συγκεκριμένα χιλιόμετρα και θα φθάσει στην Αθήνα την Τρίτη 23-10-2012.Συμμετέχουν σε αυτή πολίτες, εργαζόμενοι, επαγγελματίες, έμποροι,  άνεργοι, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι και όσοι γενικότερα πλήττονται από την μνημονιακή πολιτική.O  Κώστας  Κόγιας, από τους πρωτεργάτες της κίνησης, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Θα φτάσουμε στην Αθήνα με την ψυχή και όχι μόνο με τα πόδια.».                                   Στη διαδρομή τους οι συμμετέχοντες δέχονται καθημερινά έμπρακτα την αλληλεγγύη των πολιτών τόσο κατά την διάρκεια της πορείας τους, όσο και εκεί που διανυκτερεύουν.
    Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι πολίτες της Μαγνησίας, θέλουν να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην κυβερνητική πολιτική της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ, που ακολουθώντας πιστά τις εντολές της Τρόικα, συνεχίζει:
·       Να μειώνει το βιοτικό επίπεδο του λαού με τα αντιλαϊκά μέτρα που έλαβε και θα λάβει, προκαλώντας έκρηξη της ανεργίας, της φτώχιας, της ακρίβειας
·       Να υποχρηματοδοτεί την υγεία , την παιδεία και τους κοινωνικούς θεσμούς.                          
Οι κυβερνώντες με τα μέτρα που λαμβάνουν, προκαλούν την εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας δημιουργώντας τεράστια κρίση.
Αποκορύφωμα της αντιλαϊκής πολιτικής, ο ερχομός προς  ψήφιση των νέων μέτρων στη Βουλή των Ελλήνων τις επόμενες μέρες, που θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στον λαό.      
    Η πορεία αυτή έχει σαν στόχο να ενώσει την φωνή της και την δράση της με όλο το λαό που αγωνίζεται και αντιστέκεται για να μην περάσουν τα νέα μέτρα.
    Το υπόμνημα της κίνησης δείχνει το βαθμό εξαθλίωσης που έχουν προκαλέσει η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και η διάθεση του λαού για αντίσταση.
Παρακαλούμε για την απάντησή σας και την σχετική σας ενημέρωση για τις ενέργειές σας .
                                                                               Ο καταθέτων βουλευτής
                                                                              Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger