Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σκιάθος: Οι Νορβηγοί έφυγαν τελευταίοι

alt
Τους τελευταίους Νορβηγούς τουρίστες, που ταξίδεψαν με την εταιρεία LILLEPUT REISER και αντιπροσωπεύεται στη Σκιάθο από την AMPHITRION SPORADES CA αποχαιρέτησε ο δήμαρχος Σκιάθου Νικ. Πλωμαρίτης στον Κρατικό Αερολιμένα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ», κλείνοντας την τουριστική περίοδο για το 2012 στις Βόρειες Σποράδες.
Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου συμμετείχε σε αυτήν την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με παραδοσιακά γλυκά και ντύνοντας μια κυρία-μέλος του Συλλόγου και έναν μαθητή του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου με την παραδοσιακή επίσημη φορεσιά του νησιού. Ο δήμαρχος Σκιάθου τους ευχήθηκε καλό χειμώνα, καλή επιστροφή στα σπίτια τους και όπως γλυκά είναι τα παραδοσιακά μας αμυγδαλωτά, έτσι γλυκιά να είναι και η ζωή τους.
Οι Νορβηγοί τουρίστες ευχαρίστησαν τον δήμαρχο και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί του και με τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών με την παραδοσιακή φορεσιά. Μία Νορβηγίδα τουρίστρια που είναι δήμαρχος στη Νορβηγική πόλη MELHUS χαιρέτησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Σκιάθου λέγοντάς του χαριτολογώντας ότι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και τον ευχαρίστησε που ήρθε στο αεροδρόμιο για να τους χαιρετήσει από κοντά και τον διαβεβαίωσε ότι όλοι τους αποχαιρετούν το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις ευχόμενοι του χρόνου να ξανάρθουν και να απολαύσουν και πάλι αυτήν την τόση υπέροχη ομορφιά του νησιού και των Β. Σποράδων γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger